Anasayfa
3 Şubat 2022, 20:12
missa5
Abone

Hızlı kuran öğrenme

Hızlı kuran öğrenme

Alice Dnlyn
Ben kendim Kuran okumasını biliyorum ama bir yakınım için bu tekniği öğrenmek istiyorum. Yakınıma Kuran okumasını öğretmek istiyorum. Biraz yaşı ilerlediğinden dolayı hemen öğrenemeyeceğini sanıyor bir yerde 10 saatte kuran öğrendiklerini yazısını gördüm. Bu tekniğin bir linkini yayınlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Eşimin erkek kardeşi bizimle yaşıyor ben kapalı bir bayanım kendi evimde rahat hareket edemiyorum

Cevap: Hızlı kuran öğrenme

Fetva Meclisi
Değerli kardeşimiz. Kuranı kerimi öğrenmek hiç zor bir şey değildir. Bunun için biraz çaba sarf ederseniz görülecektirki hemen öğrenilmiş olacaktır. Benim hocam 4 gün içerisinde hiç kuran okumayı bilyen arkadaşımıza öğretmiştir. Kuran öğrenmenin yaşı yoktur. yetrki insan istesin başaramayacağı bir şey yoktur. Allah kuranı öğrenmek isteyen tüm müslümanlara öğrenmeyi nasip etsin….


hızlı kuran öğrenme, 10 saatte kuran öğrenme, kolay kuran öğrenme teknikleri

Bu kategoride yer alan Büyük hatalar affedilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hızlı kuran öğrenme Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.