Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:02
sizden01
Abone

Bir kimsenin günah işledikten sonra tekrar günah işlemesi ilk günahın cezasıdır

Bir kimsenin günah işledikten sonra tekrar günah işlemesi ilk günahın cezasıdır

Mantı
Ali müzeyyen hazretlerinin Bir kimsenin günah işledikten sonra tekrar günah işlemesi ilk günahın cezasıdır sözünden ne anlam çıkarmalıyız ceza derken bu cezayı Allah mı veriyo yani günah işledikten sonra tekrar günah işleme cezasını kişiye YÜCE ALLAH mı kesiyor?

Okudunuz mu?  Geceleyin duaların kabul edildiği vakit ?

—————————————-

bu sözü nasıl yorumlarsınız hocam


Cevap: Bir kimsenin günah işledikten sonra tekrar günah işlemesi ilk günahın cezasıdır

mumsema
kardeş kusura bakma ama saçma bir düşünce bu.
Allah, kulunun günah işlemesini asla istemez. Günah işleyen mümin kuluna musibet verir(dilerse) ama günah olan bir şeyi değil.

Bu kategoride yer alan İşlenilen günahın kefareti cezası olarak tekrar günah işlemeyi Allah diler mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir kimsenin günah işledikten sonra tekrar günah işlemesi ilk günahın cezasıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.