Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:44
kadin
Yönetici

Adetli iken diş dolgusu yaptırmak

Adetli iken diş dolgusu yaptırmak

Kayıtsız Üye
Diş dolgusu yaptırmak gusüle engel midir bazı hocalar diş dolgusu zaruret olduğu için caizdir ama kadınların hayız ve nifas ve cünüplü olarak yaptırmak gusüle engeldir diyorlar hocam diyelim regl iken ya da cünüplü diş dolgusu yaptırdık gusül bozulur mu doktora gidip söktürmek mi lazım ?

Okudunuz mu?  Eşimle Boşanmak üzereyim

Yorum: Adetli iken diş dolgusu yaptırmak

Omer Faruk
Hiçbir engeli yoktur kardeşim. İçiniz rahat diş dolgunuzu her durumda yaptırabilirsiniz. İslam’ın buna engel olan hiçbir hükmü yoktur.


adetliyken dis dolgusu yapılırmi, adetliyken diş dolgusu, adetliyken diş dolgusu yapılır mı

Bu kategoride yer alan Eşimle Boşanmak üzereyim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adetli iken diş dolgusu yaptırmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.