Anasayfa
21 Haziran 2023, 12:50
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare namazı ve duadan sonra görülen rüya yorumu nedir?

İstihare namazı ve duadan sonra görülen rüya yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
istihare namazı kıldıktan sonra rüyamda bir tim askerle birlikte yola cıkıyorumm arkada katırın ustunde beşik ve içinde bir çoçuk var onun korumasıda bize ait rüyada tim komutanıyımm yuruyüş sırasında bir amerikan birliğinin yanından gecioz dost birlik ama anlaşmakta guçluk cekioz amerikan askerlerinden bir tanesi rutbesi benim rutbeme yakın bir kişi yanımıza gelior bişeyler soyluyor ben onlara no ı am sorry diye cevap veriomm ama bişeyler anlatamıom bu gelen kişi ii niyetli diğer amerikan askerlerinin yanına gidior ii seyler soyluor ama oradaki amerikan askerleri onu dinlemeyip korumamız altındakı arkadan gelen katırın ustundeki çoçuga ateş ediolar sonrada bizlere yanımdakı asker olan ve aynı zamanda dayımın oglu kolumdan tutup çekiyor kosuyorz onume son model simsiyah bir arac çıkıyor kaçmak için onu almayı düşünüyoruz ama aracın ön kaput ve bagazı acık aracın içine oturuom çalıştırmak için anahtırına bakıom anahtar yok aracı bırakıp atese karsılık verioz daha sonra benim uzerime duvar yıkılıor ben bayılıom ayıldıgımda mavi kıyafetli askerle bize yardıma gelmiş onların tim komutanıda benim tanıdık kişilerden biri benim silahımı verip elimden tutup duvarın altından beni çıkarıor böyle bir rüya yı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu tür rüyaların görülme nedeni genellikle psikolojik olarak etkilendiğiniz olaylardan, haberlerden veya eğer oynuyorsanız çeşitli pc oyunlarından kaynaklanır. Bunun dışında ise genel anlamı açısından rüya hayırlıdır güzeldir ve endişelenecek herhangi bir durumda yoktur. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Cevap: istihare namazı ve duadan sonra görülen rüya yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
istihare yaptıktan sonra gece rüyamda bir kasa balık gördüm acaba hayırlımı yada hayırsızmı nıyet ettıgım ıs olacakmı acaba İnşAllah olur


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. İstihare rüyası anlamında bu çok olumlu ve hayırlı bir işarettir. Balık kısmet ve nasip anlamlarına gelir.


Kayıtsız Üye
merhabalar ben boşanma evresinde olan biriyim çeşitli sebeplerden dolayı boşanmaya karar verdim bu yüzden istihareye yattım ilk 2 gün rüya gördüm hatırlamadım 3. gün rüyamda uzun zaman önce boşandığımı farklı bir bayanla bir yaşam sürdüğümü ve çok çok mutlu olduğumu gördüm ve onunla evlilik konusunda geçmişimi söyledim bu yüzden evlilikten korktuğumu herşey tam olarak oturduktan sonra evlenelim dediğimi söyledim sonra rüyadan uyandım nedir bu sizce


arifselim
Merhabalar kardeşim. Elbette böylesine ciddi ve önemli bir konuda sakın sadece rüya ile amel etmeye kalkmayın. Mutlaka istişarede yapın. Rüyanız mutlu olacağınıza ve hayırlara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Istahare rüyamda güzel güzel kahvaltı masası hazırliyorum herşey coj güzel.yemyesil biberler kizartiyor bembeyaz bamyalar pisiriyorum ama herkes var bir kisı gec kalmıs onu bekliyoruz beklerken ben hazirlik yapiyorum.Sob paeamida hazirliga harcamisim.


mum
istihare namazında görülen rüya yorumları özel durumlardır.
Çevrenizde bildiğiniz ve sizi tanıyan hocalardan yardım alabilirsiniz.
Ama size tavsiyem, sünnete uyun ve istihare için yatmayın/rüya görmeyi beklemeyin.
ÇÜNKÜ İSTİHARE, SADECE NAMAZ KILMAK VE DUA ETMEKTİR.


Kayıtsız Üye
kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez istiare namazından sonra uyurken rüyamda bu cümleyi tekrarladı ve saray gördüm, bir yıldızın aniden geçtiğini gördüm uzak bir dağda dolu şeklinde yağmur yağıyordu anlamı nedir sizce


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyanız güzel bir rüyadır. İstihare için eğer yatılmışsa bu rüya olumlu manada tabir edilir. Ancak şunu bilmek lazımdır. İstiharede rüya görmek şart değildir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında beyaz duvar görmek

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda isten cikiyorm kocaman bir futbol sahasi vardi yemyesil ama tam o sirada sozde halamin cenaze arabasi geciyo rüyadaym rüyamda uyaniyorm annem halan õlmus diyo bende rüyamda gordm diyorm orda uyaniyorz bunun anlami nedir ?


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyanın içinde rüya gördüğünü görmek o rüyanın sahih bir rüya olduğuna işaret eder. Bu rüya yaşanacak olumsuzluklara, sıkıntılara ve çok zor geçecek bir döneme yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir kız bide erkek var kızın üzerinde siyah uzun bol bir elbise var elbisenin yanlarında kırmızı şeritler var erkektede siyah elbise var kadının kucağında bir bebek var bebekle ilgileniyor gibi ama farkında değil gibi bebek kkaranlık değil ama bide belli belirsiz yaşlı bir kadın var anlamı ne ne olur yardımcı olun


arifselim
Selamun aleykum. İstihare için eğer yatmış ve bu rüyayı görmüşseniz o zaman bu rüya olumsuz olarak tabir edilir. İstihare niyetiniz ile ilgili içinize gelen olumlu veya olumsuz olan his size bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Ben istihare namazından sonra bir rüya gördüm rüyamda öğretmenim bana ilk önce kaşlarını havaya kaldırdı ve sonra gülümsedi öğretmenime öğretmenim hayırlımı değil mi diye sordum ve öğretmenim bana onu sen bilecen diye cevap verdi


arifselim
İstihare yaparken veya uyandıktan sonra içinize o rüya veya o niyetinizle ilgili doğan his size bir işaret olur. Bu rüyada buna işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bugün istişarede beşik ve çocuk gördüm ne anlama geliyor


arifselim
İstihareye olan işareti yorumlayabilmek için rüyayı ayrıntılı yazmanız gerekir. Asıl önemli olan istiharede içinize doğan istektir. O zaman olumlu mu değil mi siz zaten hissedersiniz. Sırf bu rüya için güzeldir diyebiliriz. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, benim için yakinimiz istiare yapti gördüğü rüyada evimize gelen 3 tane bayan vardi ve ben masum masum onlara bakiyormusum. Evlilik için yapilan bir istiaredir. Anlami konusunda aydinlatirsaniz çok memnun olurum. Allah razı olsun.


arifselim
Merhaba kardeşim. Öncelikle şunu bilmelisin, istihare için herkesin kendisi yapması gerekir. Sünnette başkasına istihare yaptırmak yoktur. Şimdi sana tavsiyem istihareni kendin yap ve rüyayı değil senin içine doğan hissin ne olduğuna bak. Bu his insana o niyetinin hayırlı olup olmadığı hakkında bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
hocam selamün aleyküm..size bir sorum olacak.rüyada bir insan başka bir insanın suretinde gelebilir mi ? yani aslında başkasıyla yaşadığın bir şeyi başka biriyle rüyada görebilir mi insan ? mesela ben dün gece dua edip yattım (kandildi) aslında başkasından duymak istediğim şeyi başka bir arkadaşımdan duydum..O arkadaşımın suretinde gelmiş olabilir mi Bilginiz varsa aydınlatır mısınız hocam şimdiden Allah razı olsun..


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Öncelikle şunu bilmek gerekir. Rüya hiç bir zaman (peygamberi görmek hariç) bize yüzde yüz doğru bilgiyi verme garantisi içermez. Sorduğun soruda da hem olabilir hemde olmayabilir demekten başka sana hiç kimse kesin bir cevap veremez. Eğer istihare için yatmışsan rüyadan ziyade içine gelen hisse bak o daha net bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam ben evlenmeyi düşündüğüm kişi için istihareye yattım bu ikincigünüm ilk gün bişi görmedim ikinci gün onunla evlilik hazırlığı kurduğumuzu gördüm bana nişan için bunu iste diyen bir arkadaşım vardı rüyamda yanımda onunla konusurken sevdiğim çocuğun ismi geciyor o sana her istediğin yapar diyorşar acık pembe tonlarında bir elbise giyicekmisim nişanda düğün için konustuğumuzu gördüm bembeyaz bir geliklik sipariş vernisiiz ama gelinliği bana sevdiğim cocuk istihareye yattıgım kişi getiriyormuş bana bunların anlamını söylermisibiz hocam lutfen

Hocam selamın aleyküm ben iki gecedir istahare namazını kılıp duasını edip yatıyorum ilk gece bişi gördüm ikinci gece evlenmeyi düşündüğüm adamla evlilik hazırlığı yaptığımı gördüm rüyamda acık toz pembe bir söz kıyafeti giyiyorum daha sonra yanımda ki arkadaşımla konusmamızı hatırlıyorum o bana işte o sana ne istersen alır merak etme gibi cümleler söylüyor sonra sevdiğim cocuk açık krem rengi bir takıl elbiseyle yanıma geliyor bende gelinlik benim istediğim gibi olucak dimi diyorum bem beyaz uzun bir gelinlik sipariş verilmiş bana gülümsüyor evlenmek istediğim cocuk sonra uyandım hocam cevabjnızı bekliyorum

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yol çalışması görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare için bu rüya olumlu manaya işaret eder. Eğer uyandıktan sonra bu niyetiniz için içinizde bir ferahlık ve huzurda hissetmişseniz bu hayırlıdır şeklin yorumlanır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm, ben istihare namazını kılıp duasını okuduktan sonra uyudum ve rüyamda sevdiğim kız ve akrabalarım bir kına gecesinde görüştüler tokalaştılar ikinci bir rüya daha gördüm fakat hatırlamıyorum hayırlımdır değilmidir yardımcı olurmusunuz??


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayırlıdır manasına işarettir. Ama mutlaka içinde o konuda hissettiğin huzur veya huzursuzluk da bir işaret sayılır. Eğer içinde rahat ise o zaman olumlu olarak kabul edilir. Eğer hala kafan karışık ise istihareyi tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
selamunaleykum hocam, ben istihareye yattim ilk gecede anahtar, ikinci gecede orman ücüncü gecedede kizartilmis patates gördüm. dördüncü gecede gördüklerimi hatirlamiyorum. Besinci gecede istihareyi yaptigim kisi tarafindan istenmiyordum. kalbimden ne gectigindende emin degilim. yardımcı olursaniz sevinirim.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstiharede ilk gelen işaret olursa dahada devam edilmez. İlk rüyanda gördüğün anahtar ile birlikte o konuda içinde ferahlamışsa bu çok hayırlı manasına tabir edilir. Yok eğer hala için rahat değilse istihareyi tekrar edebilirsin. Ayrıca istihare için rüya görmek şart değildir çnemli olan Allah’ın o konuda içine koyduğu istektir.


Kayıtsız Üye
İyi günler, uzun süredir tanidigim ve evlenmeyi düşündüğüm insanla alakali 4 5 kisiden çok kotu seyler duydum, kafam çok karisti hazmedilir seyler değil fakat bugüne kadar bana bir yanlisini gormedim. Tanidigim itikatli bir abladan rica ettim benim için istihareye yatti ruyasinda bir sofra görmüş ustunde güzel kalaylanmis bakir tencereler varmis icleri pilav doluymus uzerlerinde cam kapak varmis tencerelerden birinide bir kadin elinde tutuyomus. Lutfen yorumlarsaniz çok sevinirim buna çok ihtiyacim var


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. İstişare ile duyduğun şeyler var iken bir rüya ile amel etmen çok yanlış olur. Çünkü her ne kadar istihare olsa bile insan yanılabilir. Rüyalara şeytanın girmesi her zaman muhtemeldir. Asıl olan kişinin kendisi için istihareye yatması ve rüyayı değil içine doğan istek ve arzuyu esas almasıdır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Hocam benm nisanim atıldı 8 ay önce komşumuz du bu kisiler dün rüyamda o kişileri gördm yani eski kayınvalide kayınbaba ve eski nisanlim kaynım gülüyolar daha sonra apartmana giriyoruz ama normalde oturduğumuz apartman değilde başka bir apartman daha güzel daha sonra ben sinirlenip eski nisanlimgilin eve girip bağırıp onlarla kavga ediyorum mutfakta oluyor hepsi kaynım domates ve soğan dogruyo bende onları alıp döküyorum cesmenin içine vuruyorum onlara kavga ediyorum ama ne soyledigimi hatırlamıyorum acaba neye yorumlani bu rüya biz onlarla konuşmuyoruz normalde bu sorduğum normal rüya istihare degil

Okudunuz mu?  İstihare namazı gündüz kılınırmı?

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya olarak senin çok hayırlıdır. Yeni kısmet ve nasip olarak tabir edilir. Bazen sevinçli ve müjdeli haber almana da yorumlanır ama bu eski nişanlınla ilgili değildir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
hocam selamün aleykümm..hayır olsun bugün bir rüya gördüm umreye gidip gelen bir tanıdığım var yeni geldi daha..üzerinde orda giyilen beyaz kıyafeti vardı elinde beyaz havlu vardı.ve annemle bana da umre çıkmış rüyamda. abi bize de umre çıktı biz de gidiyruz diyorum bari orda 5 vakit namazını kıl diyor bana. ben de zaten öyle düşünüyorum abi diyorum..annemle orda yapacklarımızı falan konuşuyoruz..umre hazırlığı yaptığımızı gördüm sizce bu rüya neye işaret hocam yorumlarsanız sevinirim ALLAH razı olsun şimdiden..


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyayı gören kişi için eğer varsa isteklerinin gerçekleşeceğine, eğer hasta ise şifa bulmasına ve hayırlı uzun bir ömre işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İstihare de önce kırmızı görmek sonra yeşil görmek sonrada pembe görmek neye isarettir


arifselim
Merhaba. Bu kadar bir açıklama ile doğru bir yorum yapamayız. Ama şunu bilmelisiniz, istihare için rüyayı değil içinize doğan his ve isteği esas alın.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Ben sevdigim kişi için istihareye yattım
Rüyamda ben sevdiğim kişi ve siyah takım elbiseli bir adam vardı. Bir yerde oturuyoduk. Ben bir ara diyorum ki ben ve mustafaninda(sevdigim adam) böyle arabası olacak diyordum. Daha sonra bide iki tane fotoğraf vardı ben bir fotograftakinin babam olduğunu soyluyodum onlar o baban değil diyolardi gerçektende o babam değildi
Hocam sizce bu ne. demek ?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyadan istihareye bir işaret anlamı veremeyiz. Sizin uyandığınızda o konuda içinize doğan istek ve arzu sizin için en güzel işaret olur. Eğer ki içiniz rahat değilse o zaman yeniden istihareye yatmalısınız.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben sevdiğim kişinin benim için hayırlı olup olmadığı hakkında istihare ye yattım ilk gün gördüğüm rüya kesik kesikti bende 2-3 gün daha yattım ama ya rüya görmüyorum yada gördüğüm rüyayı hatırlamıyorum kalkınca da içimde iyi veya kötü bir his oluşmadı eskisi gibi devam ettim bende ilk günkü rüyamı hatırladığım kadar anlatayım dedim belki bişeyler çıkar rüyamda bir bardayız arkadaşımla barın aydınlatması kırmızıydı bize alkollü içecekler içirmeye çalışıyorlar ama içmiyoruz asla sonra ordan arabaya biniyoruz bir kadın var benimle uğraşıp duruyor açıkçası beni kötü yola teşvik etmeye çalışıyor ama kadını kovuyorum falan sonra kadın ölmüş cenazesindeyiz kocası çukur kazıyor arkadaşımla ben seviniyoruz öldü diye sonra başka rüyaya atlıyorum işte bir boş alandayız alan ilk önce kurak bir alan yürüyoruz önümüze bir köpek çıkıyo köpeği seviyorum ben arkadaş grubum var arkada onlar gidiyo bir tek ben seviyorum köpeği sonra ben de gidiyorum onları geçiyorum ve bakıyorum etraf yeşil bir alan olmuş bu kadar hatırlıyorum

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil çayırlık görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüyandan bir mana bir işaret var diyemeyiz. En doğrusu ihlas ve samimiyetle istihareyi tekrar etmeni tavsiye ederim.


Kayıtsız Üye
selam aleykum hocam istihare duası yaptım.sevdiğim kişinin benim için hayırlı mı değil mi diye.ilk gün sevdiğim kişi ve ablası kol kola girmiş gülerek yanıma geliyorlardı.ikinci tam haırlamıyorum ama içim huzur doluydu. diğer günleri hatıırlamıyorum. dün 6. gündü babamla yemek yiyorduk bir yerde. sonra telefonumun yandığını gördüm.sonra okulun bahçeine gelmiştim her yerde kar vardı. boş yerleri suluyordum sonra. rüyayı yorumlar mısınız hocam?


arifselim
Aleykum selam. İstiharede eğer net bir rüya veya insanın içine açık bir huzur veya huzursuzluk gelirse bundan sonra daha istihareye devam edilmez. Yani ilk gelen işarete itibar edilir. İlk rüyanız hayırlıdır ama içinize doğan his nedir oda önemlidir. Ona göre bir işaret alırsınız.


Kayıtsız Üye
Sevdiğim kişi için Tekrar yattım ve Rüyamda arkadaşımla duvaklara gelinliklere bakıyorduk yine kesik kesikti rüyam daha sonra 3 tane çocuk filan gördüm çocuklar erkekti ve bir tanesi sevdiğim çocuğa benziyordu

ben tekrar istihareye yattım sevdiğim için ve rüyamda arkadaşımla beraber duvaklara gelinliklere bakıyoduk daha sonra 3 tane erkek çocuk gördüm küçük benim çocuklarımdı rüyamda bu nedir acaba


arifselim
Rüyanız hayırlıdır diye yorumlanır ama burada asıl önemli olan rüyadan ziyade sizin içinize gelen olumlu veya olumsuz olan istektir. Bu istek sizin için bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Istiare ye bir yakınım için yattım. Görüştüğü biri için hayırlı mi diye. Rüyada telaş içinde olduğumuzu gördüm. Biyere yetişmek için koşuşturuyoduk. Bi hazırlık içinde idik. Düğün yada istemeye gelme tarzı bir telasti sanki


arifselim
İstihareye başkası için yatılmaz yani herkesin kendisi için istihareye yatması sünnettir. İstiharede rüya değil sizin içine gelen istek önemlidir bu kişiye bir işaret olarak kabul edilir.


çigdemm
s a hocam bana yardımcı olun lütfen bnde namaz kıldıktan sonra duamı yapp uyudum rüyamdada bozukbi yoldayım bir hayvankovalıyo yesil bir bahcennıniçine kacyorum fakat hava karanlık gbi ama tam karanlık degıl oyuzden tam yesiligi gormyom havadan dolayı ama blymki yesil uyandıgmda güzel bir hisle uyandım fakat birazkaranlık hava olması aklmı krstrdı bna yrdımcı olurmusunz bde sevdiminsan içinyapmıştm bu namazı biz çok sıkıntlar yasadık yeşilige kosmamn anlmı sıkıntlrdan kurtlmakolabilr mi ltfn yardmcıolun


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya istihare manasında olumlu manaya işaret etmez. Yani niyet ettiğiniz şeyin hayırlı olmadığı manasına tabir edilir. Zaten uyandıktan sonra içinizin rahat olmaması ve aklınızın karışık olması buna delalet eder.


Kayıtsız
İstihareye yattım rüyamda siyah ve beyaz güvercinler yakalıyorum ve güvercinler görüyorum


arifselim
İStihare için bu rüya net bir manaya yorumlayamayız. Eğer içinizde rahat etmemişse o zaman istihareyi yeniden yapabilirsiniz. Çünkü istiharede önemli olan içinize gelen histir.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam
İstihare namazından sonra gördüğüm rüyada eşimle uyurken yanağımı birşeyin ısırdığını anlayıp elimle itiyorum korkuyla bakıyorum kı yatağımızın üstünde yanı havada bir suru uçan siyah kanatlı karıncalar vızıldayarak uçuyorlar çok korktum sanki gerçek gibiydi uyandım (çocuk için tedaviye gideceğim dr hayırlı mı diye)cevabınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. İstihare için en açık tabir insanın içine o konuda gelen his ve istektir. Eğer uyandıktan sonra korku ve huzursuzluk gelmişse içine bu hayırlı olmadığı manasına işarettir.

Okudunuz mu?  İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

Kayıtsız Üye
Hayirli gunler hocam bugün rüyamda aynada kendime bakiyorum normalde saclarim siyah uclari sari bayagi uzun. Ruyamda ise kut seklinde ve sariydi. Sizce ruyam hayirli misir hocam bir haber bekliyorum ona gore yorumlarsaniz sevinirim. Allah razı olsun simdiden…


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyan hayırlı haberler almaya tabir edilir. Ayrıca rüya sahibi için çok güzel ve sürpriz gelişmelerin meydana geleceğine, kişinin isteklerine kavuşma olarak tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam bir iş yeri acmaya niyetlendik dun istihare ruyasina niyetlendim rüyamda sari kalin bir kurdele kurdelede pembe puantiyeler gordun net hatirladigim bu sadece ne olabilir varmidir bir manasi


arifselim
İstihare açısından hayırlı bir rüyadır. Ancak bununla birlikte önemli olan içinizinde istihare ile birlikte huzurlu olmasıdır. Eğer içinize de bir huzur geldiyse mana bu şekildedir kardeşim. Allah hayırlısını etsin inşaAllah.


Kayıtsız Üye
Merhaba, dün kildigim istihare namazından sonra rüyamda iki ucak bileti aliyorum. Havaalanina yetismek için annemle otobüse doğru yürürken otobüsün hareket ettigini görüyorum ve kosmaya başlıyorum. Son anda yetisip durduruyorum otobüsü, annemle binip gidiyoruz. Kostugum yolun kenarinda yesillikler vardi, havada bulutluydu. Yorumunuzu bekliyorum. Hayirli günler


arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyan yeniliklere işaret eder. İstiharede asıl önemli olan ya istihareyi yaparken veya uyanınca insanın kalbine gelen his ve istektir. Bu his en açık işaret olur. Bu rüyayla birlikte eğer içinizde rahatlamışsa bu hayırlı manasına işarettir.


Kayıtsız Üye
Hocam kuracagimiz bir is için dun istihareye yattim rüyamdan tek hatirladigim sari ve ustunde pembe noktalari olan kurdele ne olabilir manasi


arifselim
Değerli kardeşim. Rüyan hayırlıdır ama önemli olan rüyan değildir. Önemli olan senin içinin rahat edip etmediğidir. Bu his insana en açık işarettir.


Kayıtsız Üye
Hayirli cumalar hocam. Bir kaç aydir gorustugum biri için evlilik için istihareye yattim bir kaç defa. Arkadasligimizin adi konulmadi ama niyetimiz evlilik. Hatirladigim ruyalar:
1.ruya: beyaz Boya ve hafif gri cicek desenli beyaz tencere kapagiyla birlikte Gordum. 2.ruya: bilmedigim bir evdeyim, Yeni tadilattan cikmis aydinlik bos bir odaya giriyorum. Duvarlar yeni kagitlanmis beyaz/krem rengi, ve yere acik renk parke yapilmis.
Yorumlarsaniz sevinirim.


arifselim
Hayırlı günler kardeşim. Rüyalarının açık bir manası yoktur. Ama asıl önemli olan zaten görülen rüyalar değildir. İnsanın içine o işin hayırlı olup olmadığı hissi gelir. İşte bu his sizin için en doğru işaret olur.


Kayıtsız Üye
Uzun sure rüya olmadı ,yine istihare. Yaptim uyudum uyandım yine görmedim dedin uykuya devam ettim ,sonra hacamat olma rüyası ve kan gördüm .ben bu rüyayı hacamat iyi diye olumlu bamak istedim.. bu dogrumu


arifselim
Değerli kardeşim. İstiharede asıl önemli olan zaten rüya değildir bu konuda bu hata yapılmamalıdır. Asıl önemli olan insanın içine gelen huzur yada huzursuzluktur. Bu his rüyadan çok daha önemlidir ve en doğru işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben istihareye yatmadim başka bir sorum olacak ben fetih suresini okuyup bana dönmesini istediğim sevdigim kişi için Rabbime dua ettim ve o gece rüyamda gördüm ama onun dışında iki kişi daha gördüm bunlar tanıdığım kişilerdi bu rüyanın anlamını açıklar misiniz


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüyan ne fetih suresi ile nede diğer kişilerle bir ilgisi olduğunu söyleyemeyiz. Büyük ihtimalle etkisinde kalınarak görülen bir rüyadır.

Okudunuz mu?  İstiharede yumurta görmek

Kayıtsız Üye
Esimin hayirli olup olmadigi konusu ile ilgili istihareye yattim.ilk aksam tencere sivi yag ile dolu ve ben patlak.misir yapiyorum 3 5 tanesi patladi sadece çok yag olduguniçin. 2. Aksam.ise erik agacinda erin dusurmeye toplamaya calisiyorum. Sonra dedim bu agac beni tartmiyo duscektim ama asagi inmek için kaydim agactan. Bu nedenek oluyor lütfen yardımcı olur musunuz tsk ederim.


arifselim
Değerli kardeşim. Zaten evliysen ve o kişi eşin ise bunun için istihare yapılmaz. İstihare, bir iş yapılmak üzereyken kararsızlığa karşı yapılır.


Kayıtsız Üye
Yani bosanma donemindeyim ben. Esim bana hayirli bir insan mi diye istihareye yatmıştım…


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum istihare ruyasinda yesil bir arabanin yandığını ve yokustan asagi yuvarlandigini goruyorum bende asagu iniyorum onla sonra ben sag salim geri eski yerime dönüyorum aynj ruyanin içinde kopek görüyorum bana gelen gül demeti görüyorum askeri yesil bir ceket giydigimi goruyorum sizce rüya hayirli mi


arifselim
Değerli kardeşim. Bu durumda gördüğün rüyalar senin için boşanmanın hayırlı olmadığı manasına işarettir. Ancak böylesine ciddi bir konuda sadece rüya ile amel edilemez. Mutlaka danış ve sonra bir karar vermelisin.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hocam dün gece istihare duasını okuyup yattım rüyamda üzerimde beyaz bir kıyafet vardı ve önümde bir masanın üzerinde kız Bebek oturuyordu aynı şekilde onunda kıyafetleri beyazdı.gördüğüm Bebek benim bebeğimmiş bana sarılıp gülümsüyordu rüyamı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Merhabalar kardeşim. Rüyan istihare için çok hayırlıdır. Bereket ve huzura işaret eder. Ayrıca önemli olan istiharede insanın içine doğan huzur yada huzursuzluktur bu en doğru işarettir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben istihareye yattim rüyamda yesil bir arabanin bir kiz tarafindan yakildigini gördüm yokustan asagiya düştü ayni sekilde bende arabayla asagi indim fakat hiç bir şey olmamis gibi tekrar tepeye ciktim basim dimdikti ayni ruyanin içinde kopekler gördüm bana rengârenk cicekler veriyodu annem ve ruyanin sonunda askeri yesil kiyafetler gidip evden cikiyordum


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihare için bu rüyanın neye işaret ettiğini anlamak için senin uyandıktan sonra içine nasıl bir his doğduğuna bakılır. Eğer için huzurla dolmuşsa bu hayırlıdır. Eğer hala için rahat değilse istihareni tekrar edebilirsin.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstiharede asıl önemli olan rüya değildir. Önemli olan insanın içine gelen huzur yada huzursuzluktur. Bu his insanı en doğru işaret olur kardeşim.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben inşaatla uğraşıyorum.bi proje için istihare yeni yattım sahurdan sonra.rüyamda merdivenleri çıkarak lüks bir restorana girdim.bulunduğum muhitin zenginleri bulunuyordu.restoranin ortasında büyük beyaz bir masaya oturdum.çok yorgundum.garsona 3 kişinin daha geleceğini söyledim ve çok yorgundum gelince uyandirmalarini söyledim ve uyudum.şimdiden teşekkürler cve için

Mrb hocam istihareye yatmadan bir gün önce erkek arkadaşım bana iki tane gömlek göndermiş rüyamda biri mavi diğeri yeşil ben yeşil olani giydim ama o neden maviyi tercih etmedin dedi bana.sonraki gün istihareye yattım evlenmisiz annesi geliyor yanimiza düğümü zden bahsediyordu.ne anlam cikarmaliy im?


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayırlı ve olumlu bir rüyadır ama istiharede asıl önemli olan ayrıca senin içine o konuda gelen huzur yada huzursuzluktur bu sana en açık işaret olur.

Merhaba kardeşim. İstihare için bu hayırlı bir kısmete işarettir. Ama önemli olan rüya değildir çünkü rüya ile her zaman yanılma ihtimali vardır. Önemli olan senin içine o konuda gelen his ve istektir. Bu olumlu yada olumsuz olarak sana en doğru işaret olur.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı görmek hayırlı mı

Fatih Kuvvet
Selamünaleyküm. Bir işe gideceğim uzak bir memlekete, hakkımda hayırlı mı değil mi bilemiyorum onun için bir kaç gün istihare namazı kılıp yattım. Bi kaç gün gördüklerimi hatırlamadım. Bu gece rüyamda şunları gördüm; gece bir vakit bir bina gibi bir yerdeyiz ve ben bir kapak gibi bişe kaldırıyorum küçük kapaklı bir kutu üst kapağı altın gibiydi sanki içini açıp baktığımda da bir kolye mi diyeyim bir ziynet eşyası vardı altındı o da. Sonra bu kutuyu aldım gittim arkadaşıma söyledim 180 gram altın buldum falan diye sonra böyle uyandım acaba bu gideceğim iş hakkımda hayırlı mı değil mi? bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çünkü halihazırda çalıştığım bir iş var bugüne dek bir çok olumsuzluk yaşadım yanlış yapma korkusu var içimde sürekli.


arifselim
Aleykum selam. Rüyada altın bulmanın tabiri olumlu değildir. Kararsız olmaya, daralmaya, kaybetmeye ve pişman olmaya tabir edilir. Ona göre bir işaret kabul edebilirsin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Liseye geçeceğimden dolayı rüyaya yatmıştım ve rüyamda asker görmüştüm.Lütfen cevaplar mısınız.


arifselim
Rüyaya yatmıştım derken sanırım istihareye yatmıştım kastediyorsun. Asker görmek hayırlıdır. Sabırlı ve mücadeleci olmak manasına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


maraz ali
S.A. iki gündür istihare yatıyorum bişe görmedim 3 . günün sabah namazına kalkınca sabahta bir daha istahereye yatim dedim olurmu olmazmı bilemedim ama yattım ve rüyamda ben renk filan görmedim. evlenmeyi düşündüğüm kişiyi görmek için kardeşini bahane edip evine gidiyorum kapıyı annesi açıyor bende erkek kardeşi var onu soruyordum yarım kesip bana bir tebessümle gülüp gir içeri dedi bende korktum ilk etapta nerden beni tanıdı diyorum hiç yüzümü görmemişti. sonra eve giriyorum ama evin içi gri renkte bir değişik, oturma odasında oturdum evleneceğim kızda odada otuyor ve annesi bana bişeler soruyor. ve uyanıyorum.


arifselim
Aleykum selam. Eğer evlilik için bir adım atılarak bu istihare yapılmışsa bu gördüğün rüya olumlu manaya işarettir. Ancak sen yinede içine gelen hisse bak bu sana en açık işaret olur.


Kayıtsız Üye
Mrb ben istihare namazı kılıp yattım rüyada hem beyaz hem siyah iki kapı gördüm ve başları ayrılmış bir kaç tane tavuk gördüm kan yoktu bu ne anlama geliyor


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya istihare için açık bir manaya işaret etmez. Bu durumda içine doğan huzur yada huzursuzluk hissi sana en doğru işaret olur. Eğer hala için rahat etmemişse istihareni tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda güzel guzel evler gördüm yan yana almayi düşünüyordm ordan bir ses fetocularn bu ev dedi bunun anlami nedir yardim edebilirmisiniz


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu rüyayı gören kişinin ahlak ve karakterinin iyi ve güzel olması anlamında yorumlanan hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam bende dün istihareye yattim ileride evlenecegim kisi için. Vé rüyamda Yesil böcek gördüm bunun anlamı nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Rüyada böcek her zaman sıkıntı ve zorluk anlamındadır. Bu rüya istihare için hayırlı ve olumlu manaya işaret değildir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Kayıtsız Üye
merhabalar,ben kardeşim için istahareye yattım ve rüyamda rahmetli olan yaşlı bir akrabamızın çamaşır ve ayakkabı dükkanına girdim oraya benden sonra hiç tanımadığım iki adam geldi çoçuklarına çamaşır ve ayakkabı alacaklardı bende almalarına yardımcı oluyordum.çamaşır hem siyah vardı hem yeşil renk vardı ama yeşilin bedeni yoktu bende keşke yeşil olsaydı dedim .sonra ayakkabı da aynı şekil hem siyah vardı hem beyaz onada keşke beyaz olsun dedim .istaharemizin yorumu nasıldır ?


arifselim
Merhabalar kardeşim. Güzel bir rüya görmüşsün ancak asıl olan herkesin kendi işi için istihare yapmasıdır. Bu rüyadan net bir işaret çıkarılmaz. O kişi kendisi için istihare yapsın.


Kayıtsız Üye
Merhaba,

yeni tanıştığım birinin benim için hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihareye yattım. rüyamda o kişiyi değil fakat tanıdığım güzel bir genç kızı beyaz kıyafetle gördüm. mekanlardan birisi bir piknik alanıydı ve hava güzeldi. diğeri ise bir yelkenli gemiydi ve hava yine güzeldi. renk ve ortam bakımından olumlu bir rüya gibi duruyor fakat kızla sohbet ederken rüyanın ilerleyen kısımlarında umudumun kaybolduğunu hissettim. yani Allah’ın bu kesin olumludur diyebileceğim ilhamını içimde tam hissedemedim. Bu rüyayı nasıl yorumlamak gerekir?


arifselim
Merhaba kardeşim. Eğer için rahat etmemişse bu istihare için olumludur denmez. Zaten asıl önemli olan rüya değil senin içine gelen histir bu sana en açık işaret olur.


misafir41
Evlilik için bana tavsiye edilen bir hanımefendinin benim için hayırlı olup olmadığını görmek maksadıyla istihareye yattım. Uykuya tam dalarken bir rüya görüyorum ve uyanıyorum fakat uyandığımdaysa ne gördüğümü hatırlamıyorum. İstihareyi 7 güne tamamladım fakat 2-3 kez bu durum başıma geldi. Rüya gördüğümü biliyorum ama ne gördüğüme dair hiç bir şey hatırlamıyorum. Bu durum için yapılabilecek bir yorum var midir?


arifselim
İstiharede önemli olan rüya değildir. Önemli olan insanın içine o konuda içine gelen huzur yada huzursuzluk hissidir. İstihareden önce gelen ve en önemli olan şey istişare etmektir yani danışmaktır.


Kayıtsız Üye
ben istihareye yattim ve su şekil niyet ettim ben bu yıl içinde sevdigim adamla nisanlanicakmiyim diye hep rüyamda hayırlı goruyordum bu defada gümüş yüzük gördüm ne manası acaba teşekkür ederim. ..


arifselim
Şu işim veya şu şey olacak mı yada şu zamanda şu olacak mı diye istihare yapılmaz. Öyle bir şey yoktur. İstihareyi doğru bir şekilde anlamak gerekir.


Kayıtsız Üye
İyi akşamlar,
Bir kişinin hayırlı olup olmadığı görmek için istihare yattık. İstiharede birçok köpek vardı ne manaya gelir. Bazı köpeklerde havlıyor ve baya hırçınlardı ama saldırmıyorlardı yardımcı olursanız sevinirim


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya istihare için hayırlı manada yorumlanmaz. Ancak istihareden önce mutlaka araştırmak danışmak şarttır. Bir rüya tek başına bir karar vesilesi olmamalıdır.


Kayıtsız Üye
Birisiyle tanıstırıldık ciddi düşündük aileler öğrendi fakat sonra iletişim kuramayıp bir kaç kere ayrıldık şimdi tekrar görüşmek istiyor ailemde katiyen kabul etmiyor bende istihareyi yattım rüyamda Kuran kursu gibi biyerdeyiz ama erkek kız karışık daha önceden tanıştığım düzgün bir yaşantısı olmayan bü Ada’mı orda görüyorum bana gülüyor etrafındakiler ona rüya yorumlatıyor bende banada yor dedim kafamı dırseklerinin arasına aldı anlat dediler o an çok huzurluydum hatta rüyamda uyurken güldüm ve birinden kıyafet istedim bana çantaların içinde bana ait olmayan rengarenk elbise ve eşarp brakmış kafam çok karıştı yardımcı olun lütfen..

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında huzurlu ve mutlu hissetmek

arifselim
Bu rüya istihare için açık bir işaret olmaz. İstiharede en önemlisi içinin rahat etmesi ve huzurla dolmasıdır. Ayrıca istihare mutlaka istişareden bir netice alınmadığında yapılmalıdır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam ben bir işin olması hayırlı mi diye istihareye yattım rüyamda önce mantı gördüm sonra bir kabın içerisinde beyaz peynir gördüm biraz suluydu yardımcı olursanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüya istihare için hayırlı bir işarettir. Ancak bunla birlikte ilk önce istişare etmiş olman ve içine de huzur hissinin gelmiş olması gerekir.


Mümine_54
Selamunaleyküm. Biz uzaktan akraba olan bir kızı abime düşündük. İstişarede bulunduk net karara varamadık kafamız çok karışık, annem kızı çok seviyor ama diyorki içim bir daralıyor bir açılıyor , bizde istihareye başvurduk. İstiharede bir kuyu gördük kuyunun üzerinde de beyaz biz Demir var. Abim o kuyuyu geçemiyor. Bunun manası nedir, yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun.

Biz istişarede bulunduk ama net karara varamadık bu yüzden istihareye başvurduk. İstiharede bir kuyu ve kuyunun üzerinde beyaz Demir vardı acaba bu hayırlı mı değil mi ?


arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde kuyu görmek kişi için mutlu olmasına engel olacak birisine alamet eder. İstihareye yatan kişinin içine doğan huzur yada huzursuzluk hissi en doğru işaret olur.


Kayıtsız Üye
Görücü usulü bir evlilik düşünüyorum. İkimizde birbirimizi gorduk beğendik. Ama birde istihare yapılması istendi. Onun istihare ye yattığını bilmiyorum ama ben yattım. Rüyamda siyah bir elbise ayaklarımda da kırmızı ayakkabilar vardı. Evimizin kapısı açık kalmış ve içeriye kül renginde bir kedi girmiş. Mutfaktan çıkıyordu. Mutfağa girdim Çeşme açık kalmış. Tezgahın üstüne kadar su çıkmıştı. Perdeler de islanmisti sizce ne anlama geliyor


arifselim
İstişare yapılmış ve uygun olduğu kanaatine varılmışsa artık istihare yapmaya gerek yoktur. Bu gördüğün rüya istihare için yeterli bir işaret olarak kabul edilemez.


Kayıtsız Üye
S.a hocam bir iş için hayırlı mi değil mi diye istihareye yattım rüyamda iki tane takım elbiseli erkek gördüm siyah pantolonlu siyah yelekli beyaz gomlekli ama ceketi yok yardımcı olursanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam bu rüya sana açık bir işaret olmaz. İstiharede rüyadan ziyade senin içine o konuda gelen his önemlidir. His en doğru işaret olur ama rüya ve renk her zaman yanıltıcı olabilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, sevdiğim insan için istihareye yattım. Bir nedenden dolayı ayrıldık onu hala beklemem hayırlı mı diye. Rüyamda sevdiğim kişi aydınlıktı ancak sigara içiyordu. Üzerinde beyazımsı bir tişört vardı gri de denebilir. Ardından sevdiğim kişinin üstünde burun pisliği gördüm. Silkeleyip attı onu. Yorumlarsanız sevinirim.

Sevdiğimle bir nedenden dolayı ayrıldık. Onu beklemem hayırlı mı diye istihareye yattım.
Sevdiğimi aydınlık gördüm üstünde gri beyaz arası bir tişört vardı. Sigara içiyordu sigara bembeyazdı. Üstüne burun pisliği düştü silkeleyip atmaya çalıştı attı. Yorumlar mısınız


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihare ancak evlilik gibi bir konuda adım atılır ve kararsız kalınırsa istihare yapılabilir. Bu tür durumlar için istihare yapılmaz.


Kayıtsız Üye
Merhaba bana talip olan Bi erkek için anneme istihareye yatmasını istedim. Annem rüyasında hiç tanımadığı Bi erkeği boydan çekilmiş Bi fotoğraf gibi görmüş ismini duymuş görür görmez uyanmış. Ben hep renk beklerken açıklamasını yaparsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  İstihare Namazı Niçin ve Nasıl Kılınır?

arifselim
Merhaba kardeşim. İstihare ancak herkesin kendisi için yapması gerekir. Sünnet olan budur. İstihare demek hayır dilemek demektir ve kesin garantidir denemez. Bu rüya ile sadece bir karar vermek doğru olmaz.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben de evlilik üzere olduğum kişinin hayırlı olup olmadığı konusunda istihareye yattım. İlk gün beyaz bir bez üzerinde kan lekesi gördüm. Diğer gördüklerimi hatırlayamıyorum. 7 gün yatilmasi iyidir dendiği için yatmaya devam ettim. 2. ve 3. günler net bisey hatırlamıyorum. 4. gün ise kurban bayramının ilk günüymüş annem babam ve ben yanyana sabah namazı kılıyoruz. Namazdan sonra bana bir yer söylüyorlar oraya gidip misafirleri karsilamami söylüyorlar. Hatırladığım bu var bir de bir evin balkonundan bakıyorum ve istanbul manzarası görüyorum. Tüm istanbul o balkondan görünüyor güneş yeni doğuyor ve muhteşem bir görüntü vardı. Anlatabileceklerim bunlar efendim şimdiden teşekkür ederim, hayırlı günler..


arifselim
Aleykum selam kardeşim. İstihareye 7 gün yatma şartı yoktur. İlk işaret alındı mı artık devam edilmez. Birde rüya ile yanılmak mümkündür ama içine gelen his sana daha açık bir işaret sayılır. En son rüyan olumlu manaya işarettir. Diğer rüyaların açık bir işaret değildir.


Kayıtsız Üye
Merhaba kolay gelsin. Şuan hayatimda olan erkek arkadaşim için yakin bir arkadaşim istihareye yatti benim adima.ruyasinda bikac katli bir evin alt katindayken karsisina bir adam cikmis bir anda.beyaz gomlek siyah pantolon ve kahverengi terlikli.kacmak için merdivenlerden ust kata cikmaya baslamis duvarlar beyazmis.neden pesimden geliyosunuz dediginde bana sizin pesinizden gelmem soylendi diye bir cevap almis.sizce bu rüya nedir?


arifselim
Merhaba kardeşim. İstihareye kendi işin için kendin yatman gerekir. Arkadaşının gördüğü bu rüya ise açık bir işaret sayılmaz. Sana tavsiyemiz kendin istihareyi yapmandır.


Kayıtsız Üye
S.a hocam ben bir mesleğin hakkımda hayırlı olup olmadığını öğrenmek için annem istihareye yatti. Rüyasında büyük bir çimenlik görmüş çok güzeldi diyo ama ağaç yok.iki tane de gelin görmüş beyaz bir elbiseleri varmis.daha sonra yufka ekmeği görmüş arkadaşı pisiriyormus .yardımcı olursanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam kardeşim.

– İstihare isteyen bir kimse kendi işi için kendisi yapması gerekir sünnet olan budur.
– Meslek ve eğitim gibi konularda istihareden önce istişare yapılmalıdır yani bilen tecrübeli kimselerin fikirleri alınmalıdır.
– Bu rüya ise hayırlı bir rüyadır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Evlenmeyi düşündüğüm kişi için istiareye yattım. Rüyamda masmavi bir gökyüzü yemyeşil bir tarla uzanıyo önümde. Ben de bir atın üstündeyim am atın gemi olmadığı için bir yerinden tutamıyorum ve dengemi sağlayıp düşmemek için sürekli kollarımı çeviriyorum. Nasıl yorumlanır bu rüya acaba?


arifselim
Merhabalar kardeşim. İstihare için bu rüya çok açık bir mana ifade etmez. Ama asıl önemli olan senin içine o konuda doğan hissin ne olduğudur bu his sana en doğru işaret olur. Ayrıca danışmadan yani istişare etmeden istihare yapmak çok yanlıştır.

Bu kategoride yer alan İstihare sonrası görülen rüya başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare namazı ve duadan sonra görülen rüya yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.