Anasayfa
10 Ağustos 2023, 10:43
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda içi inek pisliğiyle dolu römorku itiyorum ve yanımda da tekerin dibinde kendi küçük kızım vardı kızım tekerin altında kalıyor son anda kurtarıyorum sonra elini yüzünü yıkamaya götürünce birde bakıyorum dili ortadan ikiye ayrılmış çok korkuyorum

Okudunuz mu?  Rüyada doğalgaz görmek

Yorum: Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

Tohat
Zenginlik, mal, mülk, kariyer babında elde edeceğin imkanlar sayesinde ferah ve rahat bir hayata nail olacaksın. Fakat bunun gerçekleşmesi ile dinine olan gereklerini ihmal etmemen gerektiği konusunda uyarı niteliğindedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Döşenmiş Taş görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

Kayıtsız Üye
Ben bu rüyayı gördügüm gün 4 yaşındaki kuzenim Ali aniden menenjit şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Bütün gün çok üzüldüm. Ağladım. Hastalık ölümcülmüş. İyileşse bile
kalıcı işitme görme kaybı veya felç kalma olabilirmiş. Rüyamda Ali bizim evin salonundaydı.koltuğun önüne geçmiş elinde bir makasla kendi dilini kesmeye çalışıyordu. Ben Ali yi ikna etmek için Ali yapma Annen Baban çok üzülür dedim. (O da çocukluğun verdiği masum inat refleksiyle dilini tamamen kesti) . Dili koltuğun üstüne düştü . Ben de çığlık attım. Aynı rüyamın içinde bir anne ve babamın ihmaliyle giren bir hırsızı yakasından tutup yakaladığımı da gördüm.
Yorumlarsanız sevinirim .

Okudunuz mu?  Rüyada Denizde Yüzmek

Yorum: Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek

Tohat
Hayırlı günler. Muhtemelen yaşadıklarının etkisi ve üzüntüsünden dolayı görmüş olduğun bir rüyadır. Çünkü bu rüyanın tabiri yoktur. Sadece gördüğün hırsız başarılı olmak için girdiğin yollarda engel olabilecek kimseler olup bunları yenilgiye uğratıp onlara karşı zafer kazanacağın anlamı taşımaktadır. Yine de en doğrusunu Allah bilebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Davetiye görmek (İmam Nablusi)

rüyada küçük bir kizin diln kesemek, rüyada dilinin kesilmesi, Kendi vocugunun dilini makasla kesmesi

Bu kategoride yer alan Rüyada dev dalgalar görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.