Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:02
sizden01
Abone

Evli kadın bana aşık olmuş ve ben bu durumdan rahatsızım

Evli kadın bana aşık olmuş ve ben bu durumdan rahatsızım

yalanhayat
Yaşım 19 güzel giden bir hayatım vardı derken bir kadın çıktı ortaya kadın 32 yaşında 4 çocuk annesi evli bir kadın eşinden ilgi görmediginden onu sevmediginden evliligindende sogumuş kadınla ilkten abla kardeş gibiydik ne olduysa kadın aşık oldu ne yaparsam yapıyımda peşimi bırakmıyor canıma kıyarım senide baraberimde götürürüm gibi konuşuyor ben ne yapmam lazım bana ulaşmaması için her yoluda denedim ama bir yerlerden gene çıkıyor piyasaya yaşadıgım ili mi terkediyim ne yapıyım


Cevap: Evli kadın bana aşık olmuş ve ben bu durumdan rahatsızım

ebuturab
bu tür ilişkiler malesef çoğaldı. yabancı kadınlarla veya erkeklerle abla kardeş ilişkisi olmayacağını bilmen gerekirdi…aranızda geçenleri bilmem ama bu ilişkiyi bitirmen her ikiniz içinde hayırlı olur…. nasıl yapacağım diye bize baş vurman saçmalık diye nitelendiriyorum…zaten girmiş olduğun durum bütünü ile saçmalık..burası psikiyatri merkezi değil..hiç kimse zorla birine bu devirde bişe yaptıramaz ….Lütfen bu tür konuları burada açmayınız…!vesselam

Okudunuz mu?  Kuran-ı Kerim Almak İstiyorum. Tavsiyeleriniz.

Cevap: Evli kadın bana aşık olmuş ve ben bu durumdan rahatsızım

SALİH1990
kardeşim bu nasıl birşeydir çok büyük günahtır o kişiye söyle bunu ve bir dahada konuşma cevap dahi verme ALLAH ıslah etsin benimde nette abla kardeş olarak konuştuğum insanlar var samimiler kafam karıştı sen böyle yazınca.


Cevap: Evli kadın bana aşık olmuş ve ben bu durumdan rahatsızım

yalanhayat
Yahu ben nerden bilebilirdim kadının bana aşık olucanı annem yaşında kadın hayret bişey ya burda bir şey soruyorum fırça yiyorum

Okudunuz mu?  Bilmeden Namaz kılanın önünden geçmek günahmıdır?

SALİH1990
kardeşim benimde çok sevdğm kıymet verdğm bir ablam var bana çok samimi 3 çocuğuda var hiç bir kötü ve art niyetinin olduğunuda düşünmüyorum.sende benim gibi düşünmüşün o kişi hakkında ama yanlış çıkmış bu durumdan kurutlman gerek tez zamanda.


yalanhayat
İşte bende onu diyorum sanada kıyarım kendimede diyor kendime kıyarım vicdan azabı çekersin diyor biri benim yüzümden ölsede günahı bana mı?


SALİH1990
kardeşim bu kadar samimi olmak doğru değil belkide sendede hata var ama o kendine bir şey yapcak diye sen yanlışmı yapcaksın olurmu öyle şey sen bu işten uzak dur 4 çocuk annesi biri nasıl bunları söyler anlamıyorum.


yalanhayat
Ne pahasına olursa olsun elimden geleni yapıp bu işten kurtulmam lazım kendinede bir şey yaparsa benimle alakası olsa bile zorla bir şey yaptıramaz sonuçta:s

Okudunuz mu?  Miraç Kandilinin Fazileti Ve O Gün İşlenecek Günahlar Ve Sevaplar

Muhasibi
İslam dini karşı cinsle haşır neşir olmayı yasaklamıştır…Sizin ve karşıdaki kişinin niyeti ne olursa olsun bu durum ileride bu gibi sorunlara sonuçlara neden olmaktadır….Her zaman bu iki kişinin üçüncüsü şeytandır…


Fetva Meclisi
< forumduasi.com/member.php?u=59939Cem8 isimli üyeden alıntı:
@ebuturab

Üslubun yanlış , saçmalık olarak nitelendirebilirsin ama bunu daha uygun bir dille’de anlatabilirsin. >

Kardeşim ebuturabın bu üslüple yaklaşmasının sebebinde art niyet aramak söz konusu değildir.

< Yaşım 19 güzel giden bir hayatım vardı derken bir kadın çıktı ortaya kadın 32 yaşında 4 çocuk annesi evli bir kadın eşinden ilgi görmediginden onu sevmediginden evliligindende sogumuş kadınla ilkten abla kardeş gibiydik ne olduysa kadın aşık oldu ne yaparsam yapıyımda peşimi bırakmıyor canıma kıyarım senide baraberimde götürürüm gibi konuşuyor ben ne yapmam lazım bana ulaşmaması için her yoluda denedim ama bir yerlerden gene çıkıyor piyasaya yaşadıgım ili mi terkediyim ne yapıyım >


Sevgili kardeşimiz. Dinimiz, kalbi duyguların temizliğini gideren, cinsi zaafları çoğaltan ve de zina eğilimini arttıran bakışların, azaba uğratacağını bildirerek haram kılmıştır. Zira bütün ahlak dışı münasebetler, önce bakışmalarla başlar. Gülümseme, selamlaşma ve konuşma ile gelişir. Buluşma ile sonuçlanır, sonrası felaket olabilir. Zira göz, kalbin ana girişidir. Kalp de bütün organlarımızın yönetim merkezidir.
Göz, görüntüleri kalbe aktaran bir pencereye benzer. Göz ve kulak muhafaza edilmezse kalbi, şehevi duygulara sevk ederek nefsi azgınlaştırır. Azgın olan nefis ise sahibini helâke götürür. Bu konudaki ayet ve hadisler gayet açıktır.

Okudunuz mu?  Allahümme rabbe hâzihid-davetit-tâmmeti vessalâtil kâimeti âti Muhammedenil vesîlete

Hazret-i Ali kerremAllahu vechehu şöyle anlatıyor: Resulullah sallAllahu aleyhi ve sellem zamanında, adamın birisi Medine yollarının birinde yürürken, bir kadın gördü. Ona bakmaya başladı. Kadında ona bakıyordu. Böylece şeytan her ikisine de vesvese verdi. İkisi de birbirlerinin hoşuna gittiğinden bakışmaya devam ettiler.

Okudunuz mu?  Aklımıza gelen kötü düşüncelerden nasıl kurtuluruz

Adam, bu şekilde kadına bakarak giderken, duvara çarptı ve burnu kırıldı. Adam; VAllahi Resulullah’a gidip, olayı anlatmadan kanımı silmeyeceğim. dedi. Olayı, Peygamberimize anlattı. Nebi sallAllahu aleyhi vesellem de; Bu günahının cezasıdır. buyurdu. (Tecrid-i Sarih)

Bunun üzerine Allahu Zülcelal şu ayeti celileyi vahy etti: Mümin erkeklere söyle: ‘Gözlerini bakılması yasak olandan çevirsinler, mahrem yerlerini korusunlar. Bu, onların arınmasını daha iyi sağlar. Allah yaptıklarından şüphesiz haberdardır. Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini yasak olandan çevirsinler, iffetlerini korusunlar, süslerini, kendiliğinden görüneni müstesna, açmasınlar. Başörtülerini yakalarının üzerine salsınlar… (Nûr, 30–31)

Okudunuz mu?  Zikir ederken dikkat edilmesi gerekenler

Duyu organlarımızdan, özellikle gözden kalbe, şehevi duyguları uyarıcı ve azgınlaştırıcı mesajlar gelirse insan ahlâk dışı bir hayatın ve ilişkilerin arzulusu olur. Çünkü arzulu bakışlar Peygamberimizin ifadesiyle: Şeytanın zehirli oklarından bir oktur. (İbn Kesir)

Harama bakmakla, şeytanın , toplumda kişiliğiyle değil de dişiliğiyle görülmek isteyen kızlar, kadınlar açık yerleri kapalı yerlerinden daha çok şekilde sokağa dökülüyorlar.

Sahil kenarları ve plajların daha feci olduğunu bilmeyen yok. Üstsüzler, altsızlar, yüzsüzler, arsızlar… Bütün bunlara rağmen gözü haramdan sakındırmak mümkün mü? diyenler olacaktır.

Okudunuz mu?  Sınavım çok kötü geçti

Gerçekten zor olsa da imkansız değildir, elbette mümkündür. Zira Rabbimiz bize imkânsız bir şeyi emretmez. O zerre kadar zulmetmez, her şahsı, ancak gücünün yettiği ölçüde mükellef kılar. (Bakara; 286)

Kalın selametle


Ercan
Peygamber Efendimizi karşı cinsle hiç tokalaşmamıştır. Nedeni ne olabilir sizce? Şeytan Peygamber Efendimizi kandıramayacağına göre karşı cinsi dürtükleyebilir. İnsanın aklına binbir türlü fesat sokabilir. İslam dini bu yüzden yabancı kadınlarla haşır neşir olmayı yasaklamıştır. Siz size düşeni yapın. Görüşmeyin. Kıyarım kendime vicdan azabı çekersin dediğine de aldırış etmeyin. Bırakın ne yapıyorsa yapsın. Zira böyle söyleyen birini konuşarak falan ikna edemezsiniz.


Ecrinim

İslamın temel kaideleri hiç bir zaman değişmez.Bir şey haramsa O şeye yaklaşılmamalıdır.
İslam prensip olarak kötülükleri yasakladığı gibi,
ön tedbir olarak kötülüğe vesile olan,onu tahrik eden durum ve davranışları da yasaklamıştır.
Bu yasağın çiğnenmesinin acı tezahürü bu kardeşimizin yaşadığı nahoş olaydır.
Size tavsiyem; bu şahısla hiç bir suretle bir daha görüşmemenizdir.Tehditlerine ,bu blöflerine boyun eğerseniz elinde kukla olursunuz,her zaman dik durun ve Allah tan(c.c.) mağrifet ve yardım isteyin.
Bir insan eşini ve çocuklarını sırf nefsi ve hevesi uğruna bir kalemde çizip Allah’ a (c.c.) isyan edebiliyorsa,
bu insanın ne kendine ne de bir başkasına hayrı olamaz.
Allah c.c. ıslah etsin,böyle insanların şerrinden bizleri uzak eylesin.
Her şerde dahi bir hayır vardır.Bu olaydan kendi nefsinize bir ders çıkarmanız dileğiyle,
Allah (c.c.) yardımcınız olsun..

Okudunuz mu?  Namaz kılmak istiyorum ama neden kıldığımı bilmiyorum

SALİH1990
Yabancı bir bayanla evli abla kardeş ilişkisi kurulamazmı peki erkek ablam der oda kardeşim der günümüzde sosyal ortamlarda genelde olan şeyler buna nasıl bakıyorsunuz.


HİZMETKAR
< Yaşım 19 güzel giden bir hayatım vardı derken bir kadın çıktı ortaya kadın 32 yaşında 4 çocuk annesi evli bir kadın eşinden ilgi görmediginden onu sevmediginden evliligindende sogumuş kadınla ilkten abla kardeş gibiydik ne olduysa kadın aşık oldu ne yaparsam yapıyımda peşimi bırakmıyor canıma kıyarım senide baraberimde götürürüm gibi konuşuyor ben ne yapmam lazım bana ulaşmaması için her yoluda denedim ama bir yerlerden gene çıkıyor piyasaya yaşadıgım ili mi terkediyim ne yapıyım >
Böyle bir olayın senin eşinin, annenin, veya bacının başına böyle bir gelirse senin o erkeğe karşı tavrın ne olurdu?

Okudunuz mu?  Dinimi öğrenmek istiyorum ama utanıyorum

< Yabancı bir bayanla evli abla kardeş ilişkisi kurulamazmı peki erkek ablam der oda kardeşim der günümüzde sosyal ortamlarda genelde olan şeyler buna nasıl bakıyorsunuz. >

buna nasıl bakıyoruz biliyormusun, Ateşle barutun yanyana durması gibi


evli bir kadın bana aşık oldu, Evli kadin bana asik

Bu kategoride yer alan Anadolu hayat sigortası yaptırsam caizmidir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evli kadın bana aşık olmuş ve ben bu durumdan rahatsızım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.