Anasayfa
11 Ekim 2021, 13:21
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

ilhame
Rüyada biri gelib sacini festivale katilmak için rol icabı kesmeliyiz soyledi bende izin verdim fakat çok kisa olmamasini soyledim olcusunu soyledim oda kendi bildiyi gibi kisa kesdi bende uzuldum normalde kisa sac yakismazdi bana ama rüyada iyi duruyordu sonra saclarimi taradikca birden bire saclarim omuz hizama düştügunu gördüm ne anlama gelir cevaplarsaniz sevinirim


Yorum: Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

arifselim
Rüyada saçlarını kestirmek özellikle de gençler için çok hayırlıdır. En makbul olan yoruma göre genç kişiler için hayatın uzunluğuna işaret eder. Kadın için ayrıca güzel bir ahlaka sahip olmaya ve çevresi tarafından sevilip sayılmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

Kayıtsız Üye
Sa. Arif bey . Ben rüyamda saçımı boyatıyorum uzun ve güzel saçlar bu saçlar fakat güzel boyanmamış ve begenmiyorum ona bu rengi biran evvel düzeltmesini söylüyorum fakat oda kısa kesiyor ben çok sinirleniyorum ve o kuaförde bununla alakalı uzun süreli bir tartışma ve kavga başlıyor .bu rüyanın anlamı nedir ?

Okudunuz mu?  Rüyada Kabus görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek

arifselim
Aleykum selam. Saçlarının boyasını beğenmemenin anlamı, varlığından hiç hoşlanmadığın bir sırrının olduğuna işaret eder. Ayrıca Saçlarının kısa kesilmesi ise iyidir ve tedbir alacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda berberdeyim koltukta oturup aynaya baktığımda saçlarımın yan tarafının kazınmış olduğunu görüyorum ve kimin yaptığını bilmiyorum berberden düzeltmesini istiyorum
Yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Bu rüya alınmış olan yanlış kararlara ve hatalar işlenerek bir çok yanlışlara düşmeye alamet olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin mantığı ile değil duyguları ile hareket edeceğine ve yanlışlar yapacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Koyun Kesmek Ne Demek, Rüyada Koyun Görmek Anlamı

duygudrn
S.a 1 ay önce falan bir rüya gördüm ve etkisinden kurtulamadım Şimdi bir gece vakti dışardayımTanımadığım bir bayanla erkek varSonra birden gökyüzüne uçuyorumve gökyüzünü delerek daha yukarı çıkıyorum rüyamdada öldümmü ben diyorum Buraya giremezdim diyorum Sonra 7 kat çıkıyorum cenneti içim huzur doluyoSonra yan tarafa geçip cehenneme iniyorum oradan geçip dünyaya içiyorum Sonra boş bir evde annemi görüyorum konuşmadan evden çıkıyorumYol kenarında bir arabanın yanına uzanıyorum yarıya kadar toprağa giriyorum sonra sol tarafıma dönüyorum eşimi görüyorum arabada yolda olduğumuzu görüyorum


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya ancak gören kimse için bir ikaz, hatırlatma ve ibret alacağı bir rüya olarak açıklanabilir. Bundan bu şekilde bir ders mana çıkarılabilir. Ahireti, cenneti, cehennemi ve hesap günü hatırlamak gerektiğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda uçan bir yusufçuk böceğine benzer, serçe büyüklüğünde sarı renkli böcek görüyorum. Daha önceden de bu böceği tanıdığımı ve saçıma dokunursa saçıma yapışacağını biliyorum. Evin içinde kaçıyorum ama gelip yapışıyor saçımın arka ense kısmına. Saçımdan çıkmadığı için kendim kesmeye çalışıyorum ama yapamıyorum. Çok sevdiğim manevi kardeşimden istiyorum kesmesini o da kesiyor. Bi bakıyorum saçlarımın arkası enseme kadar kısalmış iki yanları uzun. Ve siyah ince telli olan saçlarımı açık renkte canlı ve gür görüyorum ona da şaşırıyorum. Ama büyük bir kısmı kesilip kısaldığı için çok üzülüyorum ve oturup yere hüngür hüngür ağlıyorum ve ağlayarak uyandım. Ben çok nadir rüya görürüm. O yüzden cevabınızı merakla bekliyorum ve teşekkür ediyorum.

Okudunuz mu?  Dua okuduktan sonra rüya görmek

arifselim
Rüyayı gören kişinin yaşamının olumlu, güzel ve hayırlı yönde değişeceği, isteklerinin, beklentilerinin yerine geleceği ve ideallerini gerçekleştirmenin yollarını bulacağı anlamına gelir ve dileklerin kabul olacağına işaret eder. Ayrıca tedbirli davranmaya alamet olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bn rüyamda bir dugundeydimmeski komsumuz olnan bir yasli kadin arkadan sacimi kesti ama bn farkina varmadim sonra eve geldim annem dedi sacin niye kesilmis bnde dedim bilmiyorum belki o kadin yapmistir dedim annemde evet onun oglu bar belki sana muska yapmak için kesmis bmde deim gidecem o kadinla kavga edecem gitim kadin dedi bn kesmemeisim sonra onlarin odasina girdim aynanain onunde iki pecete vardi içinde benim sacim küçük küçük kesilmisti bir pecetedeki saca kirmizi toz digerinde beyz toz vardi yorumlayabilirmisiniz

Okudunuz mu?  Rüyada kulakta kurumuş kan ve iltihap görmenin yorumu nedir?

arifselim
Bu rüya sahibi için iyi olarak yorumlanmaz. Hayal kırıklıkları yaşamaya, şansızlığa ve kötü günler yaşamasına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise yaptığı hatalarının bedelini ödeyeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mehmedî
Selamünaleyküm Arif Bey öncelikle Rüya tabirlerini neye göre yaptığınızı merak ediyorum ve bir tabir de Ben sormak istiyorum
dün sabah iki arkadaş uyurken aynı rüyaları görüyoruz Rüyamda sevdiğim bir arkadaşım/ağabeyim Ben farketmeden saçımı kesmiş ve ben elimi başıma götürünce farkına varıyorum ve şaşırarak abi nasıl saçımı kesersin diyorum ve benimle aynı vakitte aynı ortamda uyuyan arkadaşım da uyanınca kendisine Aynısının yapıldığını ve o da elini başına atınca hissettiğini ve aynı şeyleri söylediğini görüyor Bunun tabiri nedir ve neye göre tabir yapıyorsunuz bunu da belirtirseniz memnun olurum.

Okudunuz mu?  İstiharede tanımadığın birini görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya tabirleri konusunda uzun yılar boyunca yaptığımız araştırmalar neticesi ile tabir ediyoruz. Sık sık söylediğimiz gibi; her rüya tabir edilmez ve mutlaka kişiye özel tabir edilirse isabetli olabilir. Yoksa isabetli yorum çok az ihtimal olur ve bir rüyayı tabir etsek bile daima yanılabiliriz. Hem biz insanız hata ederiz hemde bu sonuçta bir rüyadır ve bilinçaltı olması muhtemeldir.

Okudunuz mu?  Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası...

Sorduğun rüyanın yorumu ise ancak çok genel bir şekilde yorumlanabilir. Saçınızı kesen kişinin sizden başka ve uzak bir şehre taşınmasına veya iş değişikliği yaparak bir şekilde ondan uzaklaşacağınıza tabir edilir. Şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda saçım ünlü olan bir erkek tarafından isteğimle kesiliyordu. Bir evde ve yan oda da babam vardı ben babam görmesin diye yan duruyordum fakat babam görüp bir şey demiyordu


arifselim
Bir kadın bunu görmüşse huzurunun kaçacağına eğer evli ise eşi ile arasına nifak gireceğine tabir edilir. Bir görüşe göre de olgunlaşmaya, akıllıca hareket etmeye ve tedbirli davranmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
s. aleyküm hocam gündüz uykusunda saçım bıraz uzun boyuna kadar gelıyordu.ancak koaförde çok kısa olmayacak şekilde şekil verilerek birazda bayan kısa görünümlü saça benzeyerek kestirdiğimi gördüm yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  İstiharede pasta görmek

arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya sahibi için hayırlı manadadır. Aklını kullanmaya, tedbirli davranmaya vereceği kararlarda da isabet etmeye işaret olarak yorumlanır. Ayrıca bazı yorumculara göre ise hayatın uzunluğu manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benden büyük ama çok iyi anlaştığım kız kuzenim saçımı kesiyordu niye kesiyordu bilmiyorum onların evinde ve kalabalikti annem teyzelerim vardı ama beğenmedim kısa kesti memnun olmadım yani kötüydüm


arifselim
Güzel bir rüyadır ve hayatın uzunluğuna, olgunluğa ve ulaşmak istediği hedeflerine ulaşmasına işaret olarak yorumlanır. Ayrıca hayat akışı içerisinde memnun olmadığın şeyleri değiştireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben 3.5aylik hamileyim ve rüyamda kız kardeşim tarafından saclarimin uzun kısmının kesildiğini gördüm.ayni zamanda tekme tokat kavga ediyorduk.benim için yorumlarsaniz sevinirim. Seda Öztürk

Okudunuz mu?  Rüyada kuş görmek

Tohat
Merhabalar. İnsanlar için yaptığınız yardımlar ve fedakarlıkları yüzünden yorgun düşmenize neden olan bir durumda olduğunuzu ve bu yorgunluğu atmak için toparlanma dönemine girip kendiniz için bir şeyler yapacağınız anlamına gelir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda şu an küsülü olduğum arkadaşımın sakin bir şekilde bana sormadan saçlarımı kestiğini görüyorum. O kestiği sürede ben de hiç bir olumsuz harekette bulunmadan sakince bitirmesini bekliyorum. Kesildikten sonra aynada baktığımda tam istediğim uzunlukta ve modelde kestiğini görüp şaşırıyorum. Bu rüyayı benim için yorumlarsanı sevinirim.


Tohat
Merhaba. İstem dışı ya da sizin dahiliniz dışında gerçekleşecek bir olaydan ötürü sizin canınızın sıkılacağı, huzursuz hissedeceğiniz geçici bir olay ve dönem geçireceksiniz. En doğrusunu sadece Allah bilebilir elbette.


Anil Alper
Rüyamda kardeşim saçımın ense kısmındaki ince saçları kesmesini istiyorum , eline aldığı şeyle sol tarafı kötü bir şekilde kesiyor ve çok üzülüyorum , dert biniyor bir anda , ardından bildiğim sürekli kullandığım bir caddede bir kız bana sarılıyor , yorumlarsanız sevinirim . teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada el öpmek

arifselim
Bu rüyayı gören kimse eğer genç ise uzun bir ömre ve berekete işaret eder. Erkekler için ise sıkıntı, üzüntü ve dertleneceğine tabir edilir. Yine kadınlar için ise evli ise eşiyle arasında huzursuzluk girmesine yorumlanır. Bu tür rüyalar kişinin durumu bilinerek tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda senede 1/2 kiz görüştüğüm bir kuzenim geliyordu ve bana saçların ve tırnaklarının kesime ihtiyacı var hadi keselim diyordu ve biraz saçımı ve tırnaklarımı kesiyordu. Daha sonra tırnak çöplerim o kadar fazlaydı ki elime aldığımda 2 avucum doluyordu ve elime alıp anneme gösteriyordum. Anne bak tırnaklarımı kestik çıkan çöpe bak diyordum gülerek daha sonra orda uyandım anlamı nedir acaba yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüya tabiri yorumlanması nasıl olur?

Tohat
Merhabalar. Geçmişle ilgili olan rüyanın tabirinde senin bir türlü kafandan atamadığın bazı olaylar veya kişilerle ilgili olan olumsuzluklarını atamadığın, bu nedenle geçmişe takılı kaldığın, bundan sonraki adımlarını birilerine bağlı olarak değil kendin için iyi olacak akla uygun doğru karar ve adımlar atmaya delalet olduğu anlamındadır. Allah en iyisini bilendir.


rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek, rüyada saçının biri tarafından kesilmesi, rüyada birinin benim saçımı kestiğini görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Saçını Örgülü Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada saçının başkası tarafından kesildiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.