Anasayfa
15 Ocak 2023, 18:08
temizlik
Yönetici

Namazda gözümden yaş geliyor.

Namazda gözümden yaş geliyor.

avelannos
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben 17 yaşında öğrenciyim ve namaz ibadetimi eksiksiz yerine getirmek istiyorum;fakat gözümde miyop sorunu var ve gözlüğümü çıkartıp namaz kılarken gözüm yaşarıyor.Özellikle uzun namazlarda oluyor.Ben de namazım kabul oluyor mu acaba diye şüpheye düştüm bilgilendirirseniz sevinirim çünkü her namaz kılarken oluyor.

Okudunuz mu?  Namaz abdesti nasıl alınır maddeler halinde

Cevap: Namazda gözümden yaş geliyor.

Galus
merhabalar…
sevgili kardeşim göz yaşının gelmesi namazınıza engel değildir,gözlüğünüzü çıkarmadanda namazınızı kılabilirsiniz,Allah kabul etsin.


Cevap: Namazda gözümden yaş geliyor.

avelannos
Kardeşim Allah razı olsun gözyaşı abdesti bozar diye okuyunca şüpheye düşmüştüm şimdi rahatladım. Abdestimi bir diğer vakte kadar bozmamak istediğimde de ders çalışırken felan gözüm yaşarınca tekrar abdest almalı mıyım diye şüpheye düşüyordum tekrar teşekkür ederim..

Okudunuz mu?  Gusül ve boy abdesti arasındaki fark

Cevap: Namazda gözümden yaş geliyor.

SALİH1990
4- Dünya işi için veya ağrı, üzüntü sebebi ile, yüksek sesle ağlamak. bozarmış kardeşim.


avelannos
Teşekkür ederim arkadaşlar.


namaz kılarken gözden yaş gelmesi

Bu kategoride yer alan Abdest, gusül ve ibadetlerle ilgili vesvese başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda gözümden yaş geliyor. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.