Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:47
Gusul
Yönetici

Gusül abdestinde sadece farzları yaparsak gusül abdestimiz kabul olurmu

Gusül abdestinde sadece farzları yaparsak gusül abdestimiz kabul olurmu

Kayıtsız Üye
Gusül abdestinde sadece farzları yaparsak gusül abdestimiz kabul olurmu.Niyet edip 3 agız 3 burun sonra tüm vucudu yıkaynca kabul olurmu.Sünneti yapmak şart değil yani demi ?


Cevap: Gusül abdestinde sadece farzları yaparsak gusül abdestimiz kabul olurmuNiyet edip 3 agız 3 burun sonra tüm vucudu yıkaynca kabul olurmu? Sünneti yapmak şart değil yani

Muhasibi
Farzları yapmakla gusül abdestin geçerli olur…

Okudunuz mu?  İhtilam olduğumu nasıl anlarım

Gusulde sadece farzlari yerine getirirsek abdestimiz kabul olur mu ?

ecdadıosmanlı
Hocam başlıktaki gibi soru dün vaktim yoktu banyoya sol ayakla Besmele çekerek girdim niyet ettim 3 ağız 3 burun sonra bütün vücud yikadim.


Yorum: Gusulde sadece farzlari yerine getirirsek abdestimiz kabul olur mu ?

Mim
Guslün en az yapılması gereken farzlar, ağız ve buruna su vermek ve tüm vücudu yıkamaktır. Siz asgari olanı fazlasıyla yapmışsınız guslünüz geçerlidir.

Bu kategoride yer alan Gusül abdesti alınırken şampuanlanmak olurmu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdestinde sadece farzları yaparsak gusül abdestimiz kabul olurmu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.