Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:14
missa6
Abone

Kardeş -Kardeşlik fıkraları

Kardeş -Kardeşlik fıkraları

Kayıtsız Üye
kardeş fıkraları yayınlarmısınız
çok komik olsunlar


Cevap: Kardeş -Kardeşlik fıkraları

Hoca
Tarih hocası birgün 10-b sınıfına girer ve şu soruyu sorar. Kadeş savaşını kim yapmış dev ve temli kaldırır ve temel şöle der:VAllaha ben yapmadım hoca der . Vee hoca sinirlenir dışarı çıkar ve sosyal hocasının yanına gelir. Derki hoca bu çocuklar beni öldürecek çocuklara kardeş anlaşmsını kim yapar diyorum çocuklar ben yapmadım diyor.

Okudunuz mu?  Maddi ve manevi temizliğe örnekler

Sonra sosyalci derki. Onlar her haltı yapar ama yapmadım der. Tarihcinin tepesi atar ve müdüre gider başından geçenleri anlatır. Veee müdür tam anladım bakanlığa bir dilekçe açarız kadeş savaşı yapılcakmı yapılmayacakmı diye.

Tarihci orada bayılır ben 10 günlük bir izin alır veee. Evine bir mektup gelir bakanlıktan gelmiş diyorki: 2009 yılının gereğiyle kadeş savaşı yapılmayacaktır.

Bu kategoride yer alan Sünnet gerçekten gerekli midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kardeş -Kardeşlik fıkraları Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.