Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allah yazılı kolye görmek

Rüyada Allah yazılı kolye görmek

dila07
rüyamda her zaman taktığım üzerinde alla yazan bir kolyem var aynı kolyeyi nişanlımın bana tekrar taktığını gördüm hatta o kolyenin kancasını takamadığı için elinden aldım ve kendim taktım bu rüyanın anlamını bilen varmı acaba


Cevap: rüyamda Allah yazılı kolye gördüm

NuN
Rüyada Kolye Görmek

Okudunuz mu?  Rüyada kız arkadaşını sakallı görmek

Rüyada kolye görmek kişinin toplumdaki insanlar üzerinde iyi bir izlenim ve algı yaratmayı başarmış olması anlamına gelir. Rüyasında kolye gören kişi çevresinde itibar sahibidir. Bu kişi herkes tarafından güzel olarak kabul görmüş olup hep güzelliklerle anılır. Bir kadının rüyasında kolye görmesi doğuracağı çocuklarının çoğunluğunun kız olacağı bazen de hepsinin kız olacağı şeklinde tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

Fakat kolye pırlanta, elmas ya da yakut gibi değeri çok yüksek olan taşlarla yapılmışsa bu, kadının gönlü bol olan bir adamla nikâh yapacağı ve o zaman erkek evlatlar doğuracağı şeklinde yorumlanır. Bir kadın rüyasında plastik boncuklardan ya da değerli taşların taklitleri olan taşlardan yapılmış bir kolye görürse çok yanlış bir evlilik yapıp, mutsuz ve pişman olacak demektir.

Okudunuz mu?  Rüyada koyu yeşil halı görmek

Rüyada Allah Yazısı Görmek

Rüyada Allah yazısı görmek, hidayete ermeye, hikmet sahibi olmaya, ilim ve takva içinde yaşamaya rivayet edilir. Rüyayı gören kişi için hayırlara ve kurtuluşa kavuşacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, çaresizliklerine çözüm, acizliklerine de çareler bulacağına delalet eder. Duaların kabul olmasına alamet ederken, rüya sahibinin muradına ereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulur.

Okudunuz mu?  İstediğini Rüyada Görmek için Okunacak Dualar

rüyada Allah yazili kolye opmek

Bu kategoride yer alan Rüya (Uyku sırasında aynen uyanıkmış gibi çeşitli olayların yaşanması hafi, düş) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allah yazılı kolye görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.