Anasayfa
8 Ağustos 2021, 2:24
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada cinsel organ görmek

Rüyada cinsel organ görmek

Zmn
Rüyada karşı cinsin ya da hemcinsin cinsel organını görmek gusülü gerektirir mı?


Cevap: Rüyada cinsel organ görmek

Ercan
Uyandığınız zaman çamaşırınızda ıslaklık varsa yani meni gelmişse gusül gerekir. Islaklık göremiyorsanız gusül gerekmez. Islaklık varsa ve gelen sıvının meni olup olmadığına tam olarak kanaat getiremiyorsanız tedbir gereği gusül almanız gerekir.


Cevap: Rüyada cinsel organ görmek

Zmn
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Bı sorum daha var. Gusül abdesti alırken el ve ayak tırnaklarının içine ayrıca su girmesi için ugrasmalimiyiz? Ayak tırnaklarının arasına tek tek su tutmalimiyiz yoksa sadece heryeri yıkamak yeterli mı? Güsul için niyet ederken bı yeri yıkarken mı niyet edilmeli yoksa daha vücuda su değmeden mı niyet edilmeli bu niyet sesli mı olmalı?

Okudunuz mu?  Rüyada Cami minaresi görmek

Cevap: Rüyada cinsel organ görmek

Ercan
< Teşekkür ederim Allah razı olsun. Bı sorum daha var. Gusül abdesti alırken el ve ayak tırnaklarının içine ayrıca su girmesi için ugrasmalimiyiz? Ayak tırnaklarının arasına tek tek su tutmalimiyiz yoksa sadece heryeri yıkamak yeterli mı? Güsul için niyet ederken bı yeri yıkarken mı niyet edilmeli yoksa daha vücuda su değmeden mı niyet edilmeli bu niyet sesli mı olmalı? >
Vücudun her yerini yıkamak yeterlidir. Ayrıca tırnak altları için uğraşmayınız. Zaten oralarda ıslanacaktır. Niyeti abdeste başlamadan önce etmeniz daha güzelidir. Niyeti kendi duyacağınız kadar sesli söylemeniz yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda nişanlımı çıplak bir şekilde gördüm ama hem erkeklik organı vardı hem kadın organı vardı neye çıkar acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Cennet görmek (Kenz-ul menam)

arifselim
Bu rüya iki şekilde yorumlanmıştır. Birincisi mala ve zenginliğe işaret eder. Bir diğer anlamı ise içgüdülerin söylediklerine fazla takılmaya ve bu nedenle de bir türlü şüpheden ve endişeden kurtulamamaya yorulur. En doğrusunu Allah bilir.


rabiya keser
rüyamda gelinimizin erkek organı varmış kontrol etmek isterken elim avret yerindeki kıllara dolanıyor.kızında yani yegenimdede erkek organı görüyorum sonra ablamın vicudunun her yerinde kıllar varmış agdayla göbeginin üzerindekileri koparıyor ama çok temiz olmuyor.sonra bakıyorum adet kanı beline kadar çıkmış yanımızda erkek kardeşimde var hiç çekinmiyoruz oda bizi yakından izliyor.bu rüya beni çok etkiledi lütfen yorumlarmısınız şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada çocuk yıkamak

arifselim
Kadında erkek cinsel organı olduğunu görmek iyidir ve rüya sahibinden türeyecek hayırlı nesillerin olacağına işarettir. Adet kanının bulaşması ise iyi değildir ve ciddi streslere neden olacak olayları yaşamasına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eski erkek arkadaşımla bir arabadayız 2 tane kız arkadaşımız var(kızlarla aramız bozuldu konuşmuyorum) ortak arkadaş onlarda yanımızda ama öndekiler yabancı tanımıyorum. Eski sevgilim bacağıma elini koyuyor sanki aramızı düzeltmek ister gibi mahçup bir şekilde hemde çekiniyo gibi bakıyo bana. Ben de elini itiyorum. Sonra arabada koltuğun üstüne basarak ayakta duruyorum. Eski sevgilim cinsel organının birazını açıp öndeki arabayı süren erkeğe gösteriyo. Ben de hem kıskanıyorum hem de kızıyorum içimden herkesin içinde böyle bir şey yaptığı için.

Okudunuz mu?  Rüyada cennet ve cehennem görmek

arifselim
Bu gördüğün rüyan senin için hayırlıdır ve anlamı güzeldir. Rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulacağına, rahat edeceğine ve maddi olarak bolluğa kavuşacağına alamet olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda sözlüm bizde kalıyordu günlerce ama aramzda bir mesafe vardı annem günah işlemeyelim diye yan yana getirmiyodu bizi. Sonra bizim yanımıza geldi babamda vardı oturdu. Bi baktım alt kısmı bayan organı ama tam görünmüyodu düz olduğundan anladım. Yani iki üç parmak kadar açıktı düz görünüyodu öyle anladm bu ne ya falan dedm. Sadece kilot vardı. Sonra kalktım babam görmesin diye yanına gidiyodum bir baktım kısa şort var üzernde kapalı orası. Sonra yanına geldim bir baktım bildiğin her yeri kapalı bir erkek oturmuş evdekilerle sohbet falan ediyor hiçbir yeri açık değil. Sonra biz ona evde yatacak oda verecektik. Bir odamız oluyodu ama çok pisti ablamla temizledik heryerini miş gibi oldu. Birde o pis halindeyken odadan beyaz bir kuş çıktı ama kuş vok rahatszdi odadayken sanki beni burdan çıkar diye bakıyodu. Kuş uçtuktan sonra iyi oldu zaten. O oda da temizlendi orda yattı kalktı baya sözlüm

Okudunuz mu?  Rüyada Cin Musallat Olması

Tohat
Hayatındaki sorunların ve aklındaki kuruntuların sonlanacağına, giriştiğin ve yapmak istediğin tüm işlerinin önündeki yollar açılır.Hayatının daha iyi ve parlak bir hal alacağına işaret eder. En doğrusunu bilen bir tek Allah’tır.


rüyada ilişkiye girmek abdest gerektirir mi, rüyada cinsel organ görmek gusül gerektirir mi, rüyada erkek organı görmek gusül gerektirir mi

Bu kategoride yer alan Rüyada çocuk azarlamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada cinsel organ görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.