Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa06
Abone

Evliyken başkasını bir başkasını seviyor olmak bu durumda boşanmak yada boşanmamak ne kadar doğrudur?

Evliyken başkasını bir başkasını seviyor olmak bu durumda boşanmak yada boşanmamak ne kadar doğrudur?

Kayıtsız Üye
evliyken başkasını bir başkasını seviyor olmak elbette doğru değil peki bu durumda boşanmak yada boşanmamak ne kadar dogrudur


Cevap: evliyken başkasını bir başkasını seviyor olmak elbette doğru değil peki bu durumda boşanmak yada boşanmamak ne kadar dogrudur?

Muhasibi
Evli olan insanın dışarıda gözünün olmaması lazım…Boşanmak doğru değildir…Doğru olan dışardakini unutmaktır…Dışardakini unutmamak kendi eşinize ihanet etmektir…

Okudunuz mu?  Tişörte Allah Yazısı

Yorum: Evliyken başkasını bir başkasını seviyor olmak elbette doğru değil peki bu durumda boşanmak yada boşanmamak ne kadar dogrudur?

Kayıtsız Üye
Eşimi yakaladım affettim. Başkası ile 9 ay yazışmış.Hatasını anladı tövbe edip namaza başladı. Şimdi beni çok sevdiğini söylüyor. Ama ben bunu unutamıyorum. Bende eşimi seviyorum. Ama içimde belli etmesem de bir burukluk var. Çok acı çekiyorum. Eve girince herşey normal miş gibi davranıyorum ama evden çıkınca işe gidince ne kadar şeytan varsa bende hepsi vesvese yarışında.. Çok üzülüp aglıyorum. Psikoloğa gitmek çözüm müdür?psikoloğa gidenler yorumlarsa sevinirim.

Okudunuz mu?  Evden Çıkarken Ve Eve Girerken Okunabilecek Duâ

Yorum: Evliyken başkasını bir başkasını seviyor olmak elbette doğru değil peki bu durumda boşanmak yada boşanmamak ne kadar dogrudur?

rana
< Eşimi yakaladım affettim. Başkası ile 9 ay yazışmış.Hatasını anladı tövbe edip namaza başladı. Şimdi beni çok sevdiğini söylüyor. Ama ben bunu unutamıyorum. Bende eşimi seviyorum. Ama içimde belli etmesem de bir burukluk var. Çok acı çekiyorum. Eve girince herşey normal miş gibi davranıyorum ama evden çıkınca işe gidince ne kadar şeytan varsa bende hepsi vesvese yarışında.. Çok üzülüp aglıyorum. Psikoloğa gitmek çözüm müdür?psikoloğa gidenler yorumlarsa sevinirim. >
Bence kardesim, eğer kabul etmissen affetmissen.. cennet için.. inan şuan bu fedarkarligin o kadar sevap kazandirdi ki seni.. yuvani yikmamak.. Allah sabirlar versin.. söyle düsün..
tövbe etmis, zamana birak biraz, güvenini kazanmaya calistigini ve pismanligini görmüssen ve madem özürünü kabul etmissen izin ver ki tekrar huzuru yakalayin..
ahir zaman çok zor bir zaman, Allah ümmeti Muhammede yardim etsin..
böyle bir hatayi affetmek zordur unutmakta zordur eminim ama bunun ilaci Allah’a yaklasmak.. Allah için yaptin ve Allah için evliligini devam ettiriyorsun ve Allah için yasiyorsun.. bu sana güc vermeli ve bu senin ruhunu dinlendirmeli.. insan bazen bazi seylerden hoslanmayinca yok sayar, bunu basarmaya calis..

Okudunuz mu?  Veda hutbesindeki temel prensipler nelerdir?

Hasas bir dönemdesin ama bir bayan olarak sunu söyleyip hatirlatmaliyim,
disarda onca kötü ahlakli bayanlar var, evli mi degilmi umrunda olmadan evli erkeklerle yazisip görüsen,
seytan ise en çok imanli dindar erkeklerle ugurasir cünkü öbürleri zaten seytanin istedigi gibi yasarlar.. ve kücücük bir firsat görünce dindar erkeklerimizle ugurasmaya calisir..
ve biz mümin bayanlar olarak helalimize hos görünmek zorundayiz, esinin hosuna gidenleri sen daha iyi bilirsin,
esin için süslen, hos görün, gercekten görsellik çok sey ifade ediyor.. helaline helal olan herseyi yap ki o pis disardaki kadinlara firsat verme.. kimi zaman unutuyoruz ama inan erkeklerin nefsi 50 yasina girseler dahi nefisleri 18 yasinda..nefis yaslanmiyor.. bu dünya imtihan dünyasi..
kendini sev saydir ama bu konularada dikkat et..

Okudunuz mu?  Deccal ne zaman gelecek ?

Allah yardımcın olsun…


Semerkandi
İnsan yanlız doğar, yanlız ölür. Bırak tövbe edene sende hakkını helal ettiysen artık o onun sınavı tekrar ederse de onun bileceği iş İnan öyle bir şey yaparsa yine yakalatır kendini, yakalatmasada şunu unutma insanlar Allah c.c’den gafil oldu diye Allah c.c insandan gafil olmaz. Yani korkma senin hakkının hesabınıda Allah Teala gördürecek. Piskoloğa değil Allah’ı bilmeye ihtiyacın var kardeşim senin, "kalpler ancak Allah’ın zikri ile mutmain olur." Allah’tan gafil olursan vesvesede gelir, üzüntünde dinmez, derdinde bitmez. Allah’ın Adil olduğunu bilip herşeyi gördüğüne iman edersen dertlerin çözülür inşAllah. Üzüleceksen kendine üzül gafletdemiyim diye, Allah senden razı olsun inşAllah sana rahmet etsin sana kendini göstersin ki kalbin mutmain olsun.

Okudunuz mu?  Üçüncü Peygamber kimdir?

Kayıtsız Üye
Yorumlarınız için teşekkürler. Çok zor bir durum. İçinden çıkılması zor gırtlağına kadar bulaşıyosun bu düşüncelere. Onun için sordum psikolojik çare olurmu diye. Aylardır gizli ağlamaktan bıktım. Artık bende gülmek istiyorum ama aklımdan çıkmıyor ki. Neyse Allah razı olsun değerli yorumlarızdan dolayı

Okudunuz mu?  Saç uzatmak sünnet midir? Nasıl uzatılmalıdır?

evliyken başkasını seviyorum

Bu kategoride yer alan Yahudilerin lanetlenme sebepleri nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evliyken başkasını bir başkasını seviyor olmak bu durumda boşanmak yada boşanmamak ne kadar doğrudur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.