Anasayfa
4 Ekim 2023, 9:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yağmur Görmek (imam nablusi)

Rüyada Yağmur Görmek (imam nablusi)

Hoca
YAĞMUR
Rüyada görülen yağmurdan zarar meydana gelmediği takdirde, hayra ve rızka yorumlanır.

Bazen yağmur gerek insanlardan ve gerekse yeryüzünden olsun kendisinden

korkulan şeyin hayatta oluşuna yorumlanır. Bazen de yağmur insana vadedilen şeyin yerine getirilmesine yorumlanır.

Bazen faydalı yağmur, düşmanla anlaşmaya yorumlanır.

Bir kimsenin rüyada yağmurun her tarafa yağdığını görmesi, o kimsenin ümidini kestiği bir şeyinin canlanmasına, hayır, bereket ve nimete kavuşmasına, eğer kederli ve borçlu ise keder ve borcundan kurtulmasına yorumlanır.

Rüyada yağmurun yalnızca kendi evine yağdığını gören kimse, menfaata, hayra ve iyiliğe kavuşur. Yağmurun şehrin her tarafına yağdığını görse, bu rüyanın yorumu

o şehir halkına aittir. Çiftçilerin rüyada yağmur görmeleri müjdeye ve onların yetişecekleri ucuzluğa ve bolluğa yorumlanır.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Yağmur Görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA YAGMUR TABİRİ
Rüyada yağmur görmek daima iyiye yorumlanır. Yağmurda yürümek,
sıkıntılarından ve hastalığından sıyrılmak demektir. Bu rüyayı gören kişi
İşsizse çok güzel bir iş bulacağına yorumlanır. Para derdi varsa gelecekte para
sıkıntısı çekmeyeceğine, aşıksa sevgilisine kavuşacağına yorumlanır.


Lütfen Rüya Tabirimi Yapın Bilen Birisi

Bernadotte
Mezarlıktaydım. Çok yağmur yağıyordu. Ben arabanın içerisindeydim başka kimse yoktu, annem babam kardeşim dışarıdaydı. Yağmur çok şiddetliydi araba sulardan dolayı bir ileri doğru birde geri doğru gitti.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalan Söylemek Görmek (imam nablusi)

Rüyam bu


Yorum: Rüyada Yağmur Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bir işte çok ısrar etmek ve şansını aşırı zorlamak anlamına gelir. Bu yüzden bazı hatalar işleyeceğine ve bunun zararını görerek pişman olacağı manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben zamnnda çok hata yptim ve çok pismn olmustum bunun için Allah’a çok yalvardim ve rüyamda uzerime yagmur yagiyordu bu haşa biz insanogluna dusmez tabide ALLAH rahmetiyle bnim tovbemi kabul etmis gbi bir his dogdu icime bu oyle pismanlik tiki yakti kavurdu bu Allahin ben aciz kuluna bir isareti olabilir mdir bu ruyadn sonra icim biraz olsun huzur buldu


arifselim
Güzel ve hayırlı bir rüya görmüşsün. İnşaAllah müjde dolu bir rüyadır. Elbette bu sonuçta bir rüyadır ve kesin şudur budur denemez. Ama Allah’tan hayırlısı dilenmelidir. O rahmeti ile de ikram eden ve kullarını affedendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Heja
Rüyamda bir araç içerisinde kısa bir yolculuk yapıyordum elimde küçük valizler vardı dışarıda yağmur yağmış .gunes açmış ve hem yerde hemde komsumuzun kapısındaki ağaçta cokca mantar açmış eşim işte doğal ve organik demesiyle gidip toplayalım diyorum ama eşim razı olmuyordu bize ait olmadığını söylüyordu. Rüyamın tabirini merakla bekliyorum 🙂


arifselim
Rüyan çok hayırlı ve anlamlıdır. Hayırlara, bolluğa, berekete ve rahat bir şekilde elde edilecek olan kazanca işaret eder. Bazı yorumculara göre ise, mantar görmek, gereksiz işlerin peşinden gitmek manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim beni eve bırakacaktı bizim kapnın önünde dururken yağmur yağmaya başladı sevgilimin yüzüne doğru genel de yağıyordu dur bekle böyle eve gidemezsin şemsiye getireyim sana dedim kabul etmedi giderim ben bir şey olmaz eve kadar gitme dedi ne anlama geliyor


arifselim
Güzel bir rüyadır. Ancak gönül ilişkisi olan kimseler için bu tür rüyalar ancak psikolojik açıdan yorumlanabilir. İnsanın yaşadığı veye hayalinde olan şeylerin farklı şekillerde rüyasına yansıması normaldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda yağmur yağıyor çok berrak ve duru bir şekilde ve yağmur evimin içine yağıyor evde çiçeklerim var onlarda yağmur suyuyla daha bir güçleniyor sonra evin içi ıslandigindan bende viledayla suları alıyorum yorumu nedir hocam


arifselim
Aleykum selam. Evin içine de yağan yağmur eğer şiddetli ve rahatsız edici şekilde görülürse iyi değildir ve sorunların baş göstereceğine işarettir. Eğer berrak ve huzur verici ise bu hayırlıdır ve aile içerisindeki sorunların çözülmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler, rüyamda iki arkadaşla cafede oturuyorduk. Hava birde bire kararınca eve girdik. evin balkonunda dılarıya bakınca koskocaan bir göl gördüm ..ve nerdeyse çok yağmur yağıyordu. Hava kararmıştı ama yağmurum kimeye bir zararaı yoktu… Yorumlayabilirseniz çok menun kalırım


arifselim
Hayırlı günler. Yağmur yağdığını görmek hayırlıdır. Belkide gören kişiye özel bir şekilde tabir edilirse daha isabetli olabilir. Gene olarak, bolluk, bereket ve sevinçlerin yaşanacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben Çarşaflı biriyim. Ama rüyamda açık bişekilde yani pantolon ve tişörtleydim. eşim beni kucağına aldı ve yağmurda etrafimizda dönmeye başladık herkes bize bakıyordu. Bi kadın maşAllah saclarina diyordu. Çok güzel bir yağmurun altındaydık. Ama bizi vurmaya çalışan birileri vardı. Onlar geliyordu ve biz kaçıyorduk.
Rüyam ne anlama geliyor

Okudunuz mu?  Rüyada zikir meclisi görmek

arifselim
Eşler arasındaki muhabbet anlamındadır ancak başı kapalı olan kadının kendisini açık şekilde dışarıda görmesi iyi değildir ve günahlar işlemek manasında bir uyarıdır. Ayrıca bazı korku ve endişelerinin olduğuna da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm Hocam
Rüyamda Susuzluktan çatlamış büyük bir araziden geçiyordum. Karşı tarafta arkadaşlarım beni bekliyordu. Birden hava karardı ve şiddetli bir yağmur yağmaya başladı. Yağmurdan çok korktum ama korkumun aksine yerler çimlenmeye başladı. Yağmurla beraber çöl yeşerdi. Daha sonra çok büyük bir kuş sürüsü belirdi, araziye ayaklarından bir şeyler fırlatmaya başladılar ve helak olmaktan korktum. Fakat daha sonra yere eğilip baktığımda kuşların taş değil tohum attıklarını gördüm. Kuşlar yeşil renkte meyve tohumları atıyorlardı yere. Yorumladığınız için çok teşekkür ederim hocam. Selam ve dua ile.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

arifselim
Aleykum selam. Hayırlı bir rüyadır. Aynen rüyada olduğu gibi gerçekte de bereketli, verimli, faydalı ve refah içerisine ulaşacağın bir döneme işaret olarak tabir edilir. Senin yaşadığın duruma bakılarak yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Teşekkürler Hocam
Şu anda çok sıkıntılı bir dönemin içerisindeyim ekonomik ve ruhsal bir buhranın içindeyim. yorumladığınız için teşekkürler.


mikaela
Merhabalar rüyamda kendimi Güney Afrika da buldum, bir çadır veya küçük tek odalı bir evde kalıyordum ve uyanınca oradaki insanlar için bir kaç bir şey yaptım. Yanımda siyah ceketli 35 – 40 yaşlarında hafif toombul bir adam vardı ve ben talimatlları ondan alıyor, yaptığım işleri ona gösteriyordum. Önce çıkıp çatılara yağmur yağdığında su girmemesi için bir şeyler yaptğımı hatırlıyorum, sonra bir takım bezleri kuruttum, çatıdan su şişelerini doldurdum insanlar için sanırım ve sonrasında o adamla beraber bana yardımcı olucak bir şeyi aramak için yola çıktık. Kuzeye doğru yürüdük ve evler çok lükstü. Sanki Güney Afrika değil Dubai. Kuzeye doğru sokağı çıkarken birden aklıma hoşlandığım çocuk geldi(ah uzun zamandır hiç hikaye atmıyorum, üstelik Güney Afrikadayım, dünyanın kaç ülkesine gittim ama hiç birini bilmiyor ve nerede olduğumdan habersiz, bir tane fotoğraf çekip paylaşayım dedim içimden) ve yanımdaki amcaya siz gidin ben ben telefonumu alıp gelicem diyerek çadıra koştum, yağmur yağıyordu elimi başıma koyarak koştum. Sonra birden evime geldim yağmur yağıyor dönerken o amca içinde şemsiye alayım ıslanmasın diyerekten 2 yeşil şemsiye aldım evden ve şemsiyeleri merdivende o kişiye uzatıp bağcıklarımı bağladım ,o amcadan arabasının anahtarını istedim iki kere bir şey almak için. Manası nedir, teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzü görünmeyen erkek görmek

Tohat
Merhabalar. Rüyandaki yardımsever tavır ve davranışların gerçek hayatına da aksedecek. Hali vakti yerinde olmayıp yardım bekleyenlerin yardımına koşacak, her türlü ihtiyaçlarını elinden geldiğince karşılamaya çalışacaksın ve bunu sadece Allah’ın rızasını kazanmak, hoşnutluğunu elde etmek için olacaktır. Bunun yanı sıra yaptıklarınla hem ailenin hem de çevrenin övgü ve takdirine mazhar olduğun gibi ailenin gurur kaynağı olacaksın. Yağmuru görmen ise ticaret hayatının canlanmasına, eğer ticaret ile uğraşmıyorsan herhangi bir şekilde elinin bollaşmasına, bereketli bir ömür geçirmene delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada yüz derisini soymak

mikaela
Merhaba efendim, rüyamda bir fırının içindeyim ve fırında sevdiğim çocuğa fırıncı, fırına kürekle nasıl ekmek atılacağını ve ne kadar pişince alınacağını gösteriyor. O hemen olayı kapıyor, sonra üzerinde bir siyah şef önlüğü oluyor(mesleğinden çok alakasız) ve o fırının sahibi olmuş bize de bir şeyler öğretiyor oluyor. Erkek elemanlarına işin nasıl yapılacağını gösterirken tam 1 saat sürüyor iş ve ben 1 saat boyunca hayran hayran onu izliyorum sonra beni farkediyor bana bakıyor, tanımaması için yüzümü kapatıyorum hafifçe ya da başımı başka tarafa dönüyorum. Sonra mesai bitince oradan çıkacakken yaptığımız bazlamalardan alıp çıkın diyor ve bir bazlama alıyorum sıcacık ve eve giderken ablama anlattım; biliyo musun abla bugün bir saat boyunca o çalışırken onu izledim hem de hiç sıkılmadım diye, üniversite öğrencisiyim, üzerimde ne hikmetse lise formalarım vardı. Sonra biz eve gidene kadar yağmur yağmaya başladı. Ve şimdi hatırladım rüyamın bir kısmında da şunlar oluyor; ben lise formalarımı giyip lisenin ilk günü derse giriyorum, ön sıradayım, bir hocamız öğrencilere çok yükleniyor öğrenciler şikayet edince de beni aklıselim görüp bana soruyor ben ise yaptığınız yanlış diyorum, sonra hak veriyor bir sınava giriyoruz ve ben hepsine yakınını güzelce yapıyorum. Sonra bir köprüde camdan ve çok yüksek bir köprüde hapsedilmiş bağlanmış insanlar var. Her biri küçük bir camdan dikdörtgen duvarın içine bağlanmış ve dışarıdan yarı saydam görünüyorlar, insanlarsa onları yıllar sonra diriltilecek olan deney ölüleri sanıyor ama ben orada yaşayan insanların olduğunu bilyorum ve birinin bağını çözüyorum. Manası nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Zenci Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Güzel, hayırlı, mutluluk verici bir birlikteliğe, bu anlamda şans ve kısmetinin açık olmasına, sevdigin kimse ile zaman gevirneye delalet eder. Bunun yanı sıra hayata hazırlanmak için çaba sarf ettiğine, istediklerine erişmek için emek harcadığına bunun sonucunu gormek içinde sabır göstermen ve zamanını beklemen gerektiğine işarettir. Bazı konularda yeteri kadar tecrübe ve bilgiye sahip olmadığın bunu zamanla kazanacağın özellikler olduğunu da göstermektedir. Allah en iyisini bilendir tâbi.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yağmur yağıyordu. Akşam vaktiydi. Odanın ışığı kapalıydı. Evimizin bir odasına giriyorum ve yağmur çok fazla şiddetli yağıyor ve aynı şiddette içeriye akıyordu iki penceredende. (Hani gemi gövdesinden bir yara alır ve içeriye çılgınca su girer, onun gibi,) odaya ve evin içine bakıyorum garip bir şekilde odanın zemininde ve evde hiç su yok. Yerler hafif nemli o kadar. Sonra hemen eşimi çağırıyorum görüyorum ki odanın perdesi cama sıkışmış ve tam kapanmamış eşime "hemen perdeyi hızlı bir şekilde çek ve pencereyi hemen kapat" diyorum ve kapatıyor. Su kesiliyor. odanın diğer penceresine bakıyorum oda tam kapanmamış aralıktı hemen sıkıca kapattım. Oradan gelen su da kesildi. Ama odada ve evin zemininde birikmiş hiç su yoktu.
Şimdiden teşekkürler…

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

Tohat
Hayırlı günler. Geçici ve üzerinde fazla durulmayacak, ne hayatınız ne de sizler etkilenmeden gelip geçecek olayla geçireceğinize, bu olaylar nedeniyle ufak da olsa maddi anlamda sıkışacağınıza veya ayak üstü geçireceğiniz grip gibi bir bir hastalık geçirmenize delalet etmektedir. Önlemini alarak atlatacağınız bir durumdur. Allah en iyisini bilendir.


ezgi9696
Hayırlı günler.Bu sabah namazı kıldıktan sonra uykumda hayırlara vesile olsun akşam vakti kar yağdığını gördüm yan odada olan kardeşime bunu gösterip geri kendi odama döndüğümde kapı üzerindeki tavandan çok aşırı ve geniş yağmur suyu damladığını girdiğini gördüm.Sadece o akıyordu çatıdan tavanda başka yerde yoktu.Kapının yanında benim bir kitaplığım var ve onun üzerinde de Kuran-ı Kerimimiz durur hep rüyamda ıslanmasın diye o Kuran-ı alıp odamın içinde damlayan yerdeki dolabım yan tarafındaki yağmur akmayan yerde olan dolabımın üzerine kaldırıyorum.
Gerçekte bugün kardeşim okul dolayısıyla yolculuk yapacaktı içimde onun hüznü vardı rica etsem yorumlarmısınız

Okudunuz mu?  Rüyada Yaprak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Kış aylarında görülen bu tür rüyaların tabiri olumludur. Evin içine akan yağmur suyunun kişinin hayatı için, erişmek istediği hedef ve hayalleri için göstereceği emek ve çabaya görülen kar ise bu emeğin karşılığını bolluk bereket ve buna bağlı olarak ferahlıkla sonuçlanacak güzel günlere işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada yağmur yağdığını görmek imam nablusi, rüyada yağmur görmek imam nablusi, imam nablusi rüyada yağmur görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yaşlı Kadın Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yağmur Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.