Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:46
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Hoca
YALINAYAK YÜRÜMEK
Rüyada yalınayak yürümek, eğer ayakkabısını çıkarmadıysa sıkıntı ve zahmettir. Bazıları da, yalın ayak yürümek, üzüntü ve kederin gitmesine, bazıları da hanımın boşanması, yahut ölümüne yorumlanır, demişlerdir.


Cevap: Rüyada Yanıyak Yürümek Görmek (imam nablusi)

EFRUMİE
Rüyada yalınayak yürüdüğünü görmek içinde bulunduğunuz zor ve üzücü günlerin son bulacağına ve aileniz ile aranızın düzelerek her şeyi konuşarak yoluna koyacağınıza yaşanılan tüm kötü günleri unutmanız yeni bir hayata başlangıç etmeniz gerektiğine işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada yabancı erkeğin eve girmesi

Yalın Ayak Yürümek

Kayıtsız Üye
Selamlar

Ben Rüyamda bir Komşumu Yengeyi gördüm Yalın ayak yürüyordu niye böyle yürüyorsun dedim Ayağına niye bir şey giymedin dedim ve dedi ki Terliğim yok. Bende ona Terlik verdim al bunu giy dedim.Sonra evde Annem terliği sordu bende dedim ki Yengeye verdim niye verdin o yalandan yapıyor öyle dedi

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresi görmek

Rüyamın Tabirini yorumlarsanız Sevinirim


Yorum: Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayatını ilgilendiren önemli konularda özellikle iş hayatı olanlar için büyük bir emeğin sarf edilmesi ile bedenen ve ruhen yorulmaları ve istedikleri başarıya ulaşmaları için verecekleri uğraşa delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Zengin Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
S.A. rüyamda gece karanlığında kız kardeşimle (ben onun ablasıyım) sokakta yan yana gidiyoruz. Hava sonbahar gibi serin ve nemli yerlerdeki yapraklar filan var ve gece. Ayağıma bakıyorum ki ayakkabı çorap hiçbir şey yok. Yalınayak yürüyorum. Kardeşime, ayakkabımı giymemişim dönüp alsa mıydım diyorum ama yürümeye devam etmeye karar veriyorum. Yorumunuzu rica ediyorum. Saygılar.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil muhabbet kuşu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Çözümüne hemen kavuşamayacağın ve ne yapacağını bilemeyeceğin bir durumla karşı karşıya kalabileceğine işarettir fakat bu durum uzun sürmeyerek nihayete erdireciğin sorunla birlikte rahatlayacaksın. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada yalin ayak yurumek imam nabusi, Yalın Ayak Yürümek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yemek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.