Anasayfa
28 Mayıs 2022, 7:56
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yara Görmek (imam nablusi)

Rüyada Yara Görmek (imam nablusi)

Hoca
YARA

Bir kimse rüyada bedenini yaralanmış görse, çalışması ile eline geçecek mala yorulur.

Eğer sağ elinin yaralandığını görse, erkeklerden kendisine yakın olanlardan, sol eli yaralı ise kadın akrabaları tarafından istifade edeceği mala yorumlanır.

Kendisinin yaralandığını, halbuki yarasından kan akmadığını gören kimse, kendisine ait olan fazilet ve meziyete yaklaşmıştır.

Bedeninden yaralandığını görenin hazinesi fazlalaşır ve iki misline çıkar.

Bacağından yaralandığını görenin aşiret ve kabilesi çok olur.

Bir kimse birisini yaralasa ve kan çıkmasa, yaralanan adam hakkında doğru bir söz söyler.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Yara Görmek (imam nablusi)

Hoca
RÜYADA YARA
Rüyada yara genel olarak para kazanmak zengin olmak sayılır. Rüyada bir erkek kendisini yaralamış gördüyse yakınları onu hatalı işlere atılmaktan kurtaracaklar demektir. Rüyayı bir kadın görüyorsa, sevgilisi veya kocası tarafından aldatıldığına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Yılan Görmek

Rüyada parmakta yara görmek

Maviliceee
Selamünaleyküm ben rüyamda bir havuza gidiyordum sonra orda mikrop kaptım sanırım sag elimin işaret parmaginda yara vardı iki tane çizgi seklinde baya derin yaralar oluştu icerisinden irine benziyen ama irin deil beyaz köpük çıkıyordu akıntı şeklinde deil yaralar dan beyaz beyaz köpükler çıkıyordu ben bayanım bu ne anlama geliyor bilgilendirirseniz sevinirim


Yorum: Rüyada Yara Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin karşılaşacağı sıkıntılı ve üzüntü verici şeylere işaret eder. Parmağında yara görmek de ayna mana anlamındadır ve rüya sahibi için sıkıntılarla karşılaşmak manasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yılanın beni sevmesi

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam.Bugun gördüğüm rüyanın size danışmak istiyorum.Rüyamda inancındayım aynadan sol yanağıma baktığımda sakal degildi ama saçlarım sol yanagimi kaplaması ben de jiletle traş ettim(ben kadınım) sonra sag yanağıma baktım sag yanagimin altında etimin yarildigini gördüm kan yoktu ama yaranın içi mavimsiydi.yarik eti yukarı ittirerek yerine koydum ama uzgundum neden boyle bir kesik oldu diye saçlarım islakti.Daha sonra lunapark gibi bir yerdeyim oyuncaklara biniyordum su kaydirayigla yolu atan asagi indim.Sonra bir yerdeyim annemde kadınlar ekmek açmış miss gibi kokusu geliyor gelişmede bir parça ekmek yiyordum başlamadı ekmek bu sefer o oturduğum öndeki kahvaltilik yoktu aynı yerde oturuyorum ama bu sefer önümde ekmek tahtası var ekmek açıdan hamuru gördüm ama daha fazlasını istediler bende gidip kayalı hamurdan aldim sonra o ekmek yapılan yere döndüm bir yilan gördüm verilmesiydi galiba rengi elimi uzattım başını tutmak için elimi ısırdı hafif bir acı hissettim sonra oradakilerin yılanın ağzını sıkıp yesil zehrini çıkardılar artık zararı olmaz dediler parça parça bir ruyaydi.En doğrusunu Allah bilir bu rüya bana ne anlatmak istiyor.

Okudunuz mu?  Rüyada vücutta kırmızı benekler görmek

Selamünaleyküm yazimi yayinlamissiniz ve kelime hatalarimi gördüm kusuruna bakmayın bu akıllı telefonlar bir bela özür dilerim.Hocam beni mazur görün rüyamı bu yuzden tekrar yazıyorum.Rüyamda banyodayim saçım ıslak çıplagim ama sadece omzumu çıplak gördüm aynaya bakıp saçımı geriye atıyorum.Birde baktimki sol yanağıma sakal gibi kalın değil ama ince uzun kıllar gördüm jiletle traş ettim (ben kadınım,bekarim)
Sonra sag yanagimda a derin bir kesik gördüm kan kirmizilik yoktu a kesik yeri mavimsiydi üzülüyorum neden yüzüm boyle kesilmiş diye sonra eti yukarı doğru itip kesigi kapatıyorum.Daha sonra lunaparkta akrabalarla oyuncaklara biniyoruz su kaydiraginda yokuş aşağı iniyoruz Tam hatırlamıyorum ama galiba o insanlarla birlikte ekmek acan kadınlarının yanına gidiyoruz onların arasında oturuyorum elimde bir parça bazlama yiyorum taze ekmek kokusu hissettim sonra o kahvaltı sofrasının yerini ekmek tahtası aldı elimde oklava anneme sen dur ben açarım ekmeği diyorum yanimda hamur var ama benden gidip hamur getirmemi istiyorlar gidip mayali hamurdan elimle bölerek aliyoyorum tekrar oraya döndüğümde bir yilan gördüm elimi uzatıp başından yakalamak isteyince parmagimi ısırdı hafif bir acı hissettim sonra oradakilerin yılanın ağzını sıkıp yeşil zehir çıkarttılar yılandan artık bir zararı olmaz dediler.

Okudunuz mu?  Rüyada Zambak Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan karmaşık ve bir çok şeyin görüldüğü ve tek bir şekilde tabiri mümkün olmayan bir rüyadır. Sadece genel olarak diyebiliriz ki kötü bir yorumu yoktur ve sonu hayırlı olacak sıkıntılara işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Baldırlarımda yara vardı aynadan görüyordum. Böyle sulanmış gibiydi sonra bir baktım öyle değil kupkuruydu simsiyahtı sağ baldrımda azdı ama sol baldırımdaki büyüktü avuç içi kadar vardı. Böyle sem sertti kömür gibiydi. Bende dedim her halde kasıdım o yüzden oldu falan dedim rüyamda.


arifselim
Merhaba. Eğer yara kabuk bağlamış ise çekilen dert ve sıkıntıların yavaş yavaş biteceğine işaret eder. Ama genellikle yara ne kadar kötü görülürse o kadar olumsuz yorumlanır ve üzüntülü bir dönemin işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapıldığını görmek

umran.
merhaba;

ben bu gece rüyamda önce kendim olarak kız kardeşimle evden çıkıyorum ve bir yere gidiyorum. normalde çalışan biriyim ama rüyamda okula geç kaldığımdan bahsediyorum ona. sonra gittiğimiz yer labirent gibi birisi bana bir camiden bahsetmiş onu görmem lazım diyorum. o sırada cami figürü görüyorum geçtiğimiz yerde yeşil üzerinde parlak taşlar olan çok beğeniyorum . sonra diyorum gerçek camiyide görsek. kız kardeşimle yola devam ediyoruz ve bir binanın önüne geliyoruz saate bakıyorum çok geciktim bari sağlık ocağında muayene olayım diyorum. içeri giriyorum ki her yer bomboş harabe güya tadilat var diyorum neden insanlara haber vermiyorlar. oradan çıkıyorum kucağımda bir bebek dışarısı değişik yol yapılıyor zaman çok geç olmuş hava kararmaya yakın. sonra anladığım 70’li yıllardayız. şimdiki muhalefet lideri ve yanımda başka bir adam var ikisi de beni seviyormuş muhalefet liderinin arabası var diyor sizi götüreyim gideceğiniz yere hava kararıyor yolunuz uzak size bir şey olmasın. yanımdaki adam istemiyor onunla gitmemi sonra beni kardeşimi ve kucağımdaki bebeği yalnız bırakmamak için oda geliyor bizimle yollarda hep çalışma var yeni yapılıyor karanlık evimize geliyoruz içeri giriyoruz kapıları kitliyoruz. yemek bakıyoruz mutfakta masanın üstünde varmış bir sürü bebeği yatırıyorum sonrası yok. bu rüyanın peşine kendimi şimdiki zamanda ve evde görüyorum bedenim kaşınıyor sonra kollarıma ve bacaklarıma bakıyorum leke leke sonra o lekeler su çiçeği gibi içi su dolu oluyor anneme galiba su çiçeği oluyorum diyorum bakıyor yok diyor sonra o kabarcıklar sönüp yara kabuğu oluyor hepsi irili ufaklı hatta kollarımı silkeleyince dökülüyor bir kısmı sağ kolumda kalan bir tane büyük yara kabuğu var onu da ben kendi elimle çıkarıyorum diğerlerinde iz kalmıyor ama onda geçeceğini bildiğim bir kırmızılık kalıyor. (bekar-kadın)

Okudunuz mu?  Rüyada Yaya Geçidi Görmek

Tohat
Merhaba. Ayrıntıya takılıp işin içinden çıkamaman veya geç çözüme kavuşturman, geç karar vermen gibi durumlardan ötürü karşına çıkan fırsatları olması gerektiği değerlendiremeyip elinden kaçıracağın gibi bazı sorunlarla da yüzleşmek zorunda kalabileceğine, Bu duruma karşın farklı çözüm yolları arayışı içine düşebilir ve bulduğun çözümler yapmak istediklerin konusunda sana epey yardımcı olacak ve bu sıkıntıdan kurtulmayı başaracaksın. Bu sorunu halletmen üzerine iş hayatında, özel hayatında umduğunu bulacak, mutlu ve huzuru yakalayacak, işlerinde rakiplerini geçecek atımlar yapacak ve parasal yönden iyi konuma geleceksin. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalın Ayak Yürümek Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum,
rüyamda halen nikahlı olduğum ama bir yıldan fazla ayrı olduğum , hiç bir şekilde benimle görüşmek
istemeyen kocamı gördüm. üzerinde iş kıyafeti vardı, sanki onu iş yerindeydik.beni gördü , eli ile yanıma gelmek istediğini işaret etti. geldi yanıma, ben bor yatakta yatıyordum,beni özlediğini söyledi. ikimizi de uygunsuz bir halde görmedim . ama belinde kabuk bağlamış el büyüklüğünde belki biraz daha büyük bir yara gördüm. Ne oldu ki diye üzerinden elimle geçtim, acımıyor dedi, sanki iş kazası gibi içimde kaldı uyandım.
yorumlar mısınız. Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Rüyada yazı yazmak

Tohat
Ve aleyküm selam. Merhamet duygusunun artması ile sende herkese yardım etme isteği doğacağına, elinden geldiğince elini uzatacağına ve özellikle yakın çevren ve ailene karşı bu duygunu bariz bir şekilde yansıtacağına delalettir. Allah doğrusunu bilendir.


Yara görmek rüyada nedir imam nablusi, Diyanet Nablusiden rüyada rahmin üstünde yara görmek, imam nablusi rüyada yara gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yara Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.