Anasayfa
23 Ağustos 2021, 2:51
Sohbet
Yönetici

Çok çalışıp kazanamamak

Çok çalışıp kazanamamak

trmntr
merhaba biliyorsunuz pazar günü ygs yapıldı. ben de sınava girdim ama umduğumu bulamadım. inanın çok çalışmıştım hatta evde herkes uyuduğunda bile ders çalışırdım. denemelerim de iyi geçiyordu. Ama hiç bir işe yaramadı verdiğim onca emek 160 dk da çöpe gitti. çalışmasam bu kadar sorun yapmazdım fakat çok çabaladım. bu durum çok gücüme gidiyor ve şu an moralim çok bozuk. yorumlarınıza ihtiyacım var. lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  Berzah alemi nedir? berzah alemi ile ilgili bilgiler

Cevap: Lütfen bakın.

Şema

  • < Lütfen bakın. >


Cevap: Çok çalışıp kazanamamak

@mir
boş ver kardeş üzülme
asıl sınav ahirette sen onu düşün

yaklaşık 20 yıl önce ben de ilk girişimde
yüksek sayılabilecek bir puan almama rağmen
bir yere yerleşememiştim
şimdi geriye dönüp bakınca
iyi ki ilk sene kazanamamışım diyorum
üniversitede bir sene sınıfta kaldım
iyiki de kalmışım

hepsinin faydasını yıllar sonra anladım


Cevap: Çok çalışıp kazanamamak

Ya’sub
Sıkma canını kardeşim. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz. Geçen sene bende sınavdan çıktığımda senin gibi düşündüm ve nasıl olsa kazanamayacağım diyerek ders çalışmayı bıraktım.Sınav sonuçları açıklandı ve ben hedeflediğim puanı alıp hedeflediğim yere yerleştim. Karamsarlığa kapılma.Hem olmuyorsa da boşver bu yıl olmazsa seneye olur.Vardır bunda da bir hayır.
selam ve dua ile…


elif gibi…
< Vardır bunda da bir hayır. >
katılıyorum.
her işte bir hayır vardır.
yeteri kadar çalıştıktan sonra dua et ve gerisini Allah’a bırak. istemediğin şeyler olursa sakın isyan etme. şüphesiz Allah(c.c.) her şeyin en iyisini bilir. bizim göremediklerimizi Allah (c.c.) görür. canını sıkma sen,önüne bakmaya devam et…


Muhasibi
Kardeşim öncelikle sen çalışmışsın ve gerisini Allah bırakıp tevekkül etmişsin.Allah çalışan insanların emeklerini zayi (boşa) çıkarmaz.Her şeyde bir hayır var deyip çalışmaya devam etmektir.Belki bu sene kazanmak senin için hayırlı değildir.Sana tavsiyem tevekkülü elinden bırakmamak.Bende 2010 KPSS sınavında çok çalışmama rağmen istediğim puanı alamadım ama içim rahattı çünkü ben çalıştım ve gerisini Allah’a bırakmıştım.Ve şimdi ise Rabbimin izniyle o girdiğim KPSS puanıyla yerleştim.
Allah yerdımcın olsun…


Kayıtsız Üye
seninle aynı durumdayım,haklısınız her şeyde bir hayır vardır da bu kadar çalışıp da nerdeyse tüm lise boyunca yatanla aynı sıralamada olmak çok kötü oluyor işte yaşayan bilir,en kötüsü 2. sınav için ne içinde çalışma isteği kalıyor insanın ve de şevk. oysaki benimde dershane denemelerim her denemede biraz daha artıyordu o yüzden çok umutluydum da , yerle bir oldum.Ne olur dua edin,biz ve bizim gibiler için.buna çok ihtiyacımız var.


çok çalıştım ama kazanamadım, cok calisip kazanamamak, Hack

Bu kategoride yer alan İnsanın Yaratılış Gayesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok çalışıp kazanamamak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.