Anasayfa
7 Ocak 2023, 12:20
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yaşlı Kadın Görmek (imam nablusi)

Rüyada Yaşlı Kadın Görmek (imam nablusi)

Hoca
YAŞLI KADIN
Rüyada yaşlı kadın görmek acizliğe yorulur. Bazen yaşlı kadın, elden giden dünyalığa ve üzüntüye, bazen de ahirete yorulur. Çünkü ahiret dünyanın zıddıdır.

Bazen rüyada yaşlı kadın görmek, ümit kestikten sonra gebe kalmaya yorulur. Bazen de hile yapmaya, arkadan gıybet edip yüzüne karşı gülen kimseye de yorulur.

Hasta olan yaşlı kadını görmek, acizliğe, susamış yaşlı kadını görmek ise, kıtlığa yorumlanır.

Rüyada yaşlı bir kadına dönüştüğünü gören kimse, ağırbaşlı olur. Tanınmayan yaşlı bir kadın kıtlık bir seneye yorumlanır.

Bir kimse rüyada yaşlı bir kadınla bir şeyler alıp verdiğini veya onunla uğraştığını görse, dünya ile uğraşmaya yorulur.


Cevap: Rüya Tabiri: Rüyada Yaşlı Kadın Görmek (imam nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada yaşlı kadın görmek sizden yaşça büyük ve tecrübeli bir rakibini geride bırakarak idareyi eline alması yada itibar sahibi olacağınıza,telfi alarak yükseleceğinize ve yaşam standartlarınızın en iyisini yaşayacağınıza işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Yahudi Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Yaşlı Kadın Görmek (imam nablusi)

zeki damar
selamun aleyküm Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun
rüyamda yaşlı bir kadın amcamın dukkkanının onunde oturuyordu eşyasını tasımam için benden yardım istiyordu. tmm burda otur gelicem simdi diyordum. sonra yaslı kadının yanına gitmeyi bir anlıgına unutuyordum,sonra yaşlı kadın aklıma geliyordu yanına gidiyordum yaşlı kadın beni beklerken uykuya dalmış goruyordum onu uyandırıyordum hadi eşyalarını tasıyalım diyordum yaşlı kadın bana benim 11 tane gül dolu çuvalım var bende içimden Allah bu yaslı kadını yardım etmem için göndermiş ona yardım etmem için Allah beni deniyor diyiyordum .bende tmm diyordum bütün çuvallarını getirecem diyordum. sonra ağlamaya baslıyordum gözlerimden yaş akıyordu sonra kadın kayboluyordu kadını ararken uyanıyordum.


Yorum: Rüyada Yaşlı Kadın Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyan hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin muradına ereceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil namaz takkesi görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm
Benim istiareye yattığım gece rüyamda evimin penceresinden bakıyorum ve gözüme inanılmaz bir şekilde aydınlatan güneş yüzüme vuruyordu ve o güneşin önünde hiç daha önce görmediğim güler yüzlü bir yaşlı kadın bana gülümseyerek el sallıyordu uyandığımda hayra yordum ancak bir türlü aklımdan o rüya çıkmıyor. Rica etsem yorumlar musınız? Ne anlama gelebilir


Tohat
Ve aleyküm selam. Her şeyden önce rüyanızdan huzur içinde uyanmış hissine sahip olmuşsunuz gibi bahsetmeniz istiharenin olumluluğunu gösterir ki ikincisi rüyada gördüğünüz ışık da bunun kanıtlar niteliktedir. Hayırlı ve niyet ettiğiniz şeyin hakkınızda olumlu olduğunu söyleyebilirim. Allah en iyisini bilir.


Wasp’
Selamün Aleyküm.Aslında rüyalarımı anlatmak istemiyorum ama kendim yorumlayamıyorum ve aklıma takılan şeyler oluyor yardımcı olursanız sevinirim.Rüyaları anlatmak konusunda da bilgi vermenizi istiyorum.Öncelikle şunu söyleyeyim rastgele bir gece gördüğüm rüyayı anlatmıyorum uyumadan önce ettiğim dualarım sıkıntımla ilgili,Rabb im yol gösteriyordur inşAllah.Dün gece rüyamda Mevlana’ya ait bir yerdeydim,kabiri olduğunu düşündüğüm büyük ve geniş kapalı bir yerdi.Konuşan biri ve onu dinleyen kişiler vardı bende onlarla birlikteydim.Sanıyorum ki namaz kılmak için yan yana durduk,yanımdaki kişi bana döndü ve gel dedi ve anlatmaya başladı.Bana geceleri okuduğum 2 duanın adını söyledi,bunlara devam et onlar seni kurtaracak dedi.Bu kişi yaşlı bir kadındı ne güzeldi nede ağzında doğru düzgün dişleri vardı,bakımsız ve çirkindi.O iş sana gelecek devam et ama geldiğinde senin ne söyleyeceğin belli değil dedi.Sabah kalktım rüyayı net hatırlıyordum, kalktıktan sonra o iki duayı hem Arapça hem de Türkçe olarak okudum.Besmele çekip evden çıktım o andan beri aklımda.Her şey netti ama o kadının yaşlı ve çok çirkin oluşu içimde şüphe uyandırdı bu rüya rahmanimiydi diye.Bu rüyamı da yorumlarsanız sevinirim.Son olarakta içimdekileri en güzel anlayabilecek O’dur diyerek ve çevremdeki insanlarla doğru düzgün konuşamadığım için zaman zaman dua ederken Allah’a tövbe haşa sohbet eder gibi anlatıyorum kimse beni anlayamıyor Allah’ım sana anlatıyorum senden istiyorum diyorum.Bu şekilde bir yakarış ve istek günah olabilir mi?Allah razı olsun,en iyisini bilen O’dur.

Okudunuz mu?  Rüyada Yüzünün Soyulması

Tohat
ve aleyküm selam. Rüyanda sana haber edilen durum gerçekte de aynıdır. Yani hayatında olmasını çok istediğin bir şeyin yakında gerçekleşeceğine tabirdir. Ayrıca örnek davranışların, hayır işlerinde bulunman ya da bulunacak olman toplum içinde de itibar görmene saygın bir kişi olacaksın.
Diğer bir soruna gelince kimin lisanı neye yettiyse gönlünden nasıl ve ne geçtiyse konuşabilir bunda herhangi bir mahzur yoktur.Bunu hazreti Musa’nın bir hikayesinden de öğrenmekteyiz. Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Yıldırım Görmek

Kayıtsız Üye
İyi günler hocam rüyamda eşim bize havuzlu bir ev almış çok güzel bir ev ve daha sonra onunla havuzun kenarında keyifli vakit geçiriyormuşuz ve sonrada birden havuzumuza mısafir kadınlar felan geldi güzel kadınlar hatta birisinin memesi açıktı ve güzel duruyordu daha sonra bende giyinmeye gittim ve geldigimde eşimi bulamadım onu aramaya gittim ve sonrada onu ararken buldum ve bir yerde künefe yedik daha sonrada ben yürüyordum ve başka bir yere daha gidiyordum ve giderken yaşlı bir teyzenin evine geldik en son ve ona yokuştan inerken yardım ettim ve inince o merdiven un ve un çuvallarıyla doldu ve dedim ki teyzeye ,teyze un çuvallarını düzelteyim yıkıldılar dedim yerdim ettim ve rüya bitti çok merak ediyorum hocam bir ev almaya niyetliyiz hayırlımı olacak hayırsız mı bundan dolayı görmüş olabilirmiyim diye düşünüyorum şimdiden sizden Allah razı olsun teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresi görmek

Tohat
Hayırlı günler. Beklenmeyeni yapmak, hedefindekileri er ya da gerçekleştirerek çevrendekilerin yüzünü kızartmana, senin hakkında düşündükleri olumsuz düşünceleri çürüteceğine delalet eder. Eğer çalışıyorsan işlerin konusunda da başarılar elde edip makam değişikliğine gidebileceksin. Mal mülk sahibi olacağına, zenginleşeceğine, etinden dişinden artırdıklarının karını göreceğine delalet etmektedir. Allah en iyi bilendir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada Zemin Kat Görmek (imam nablusi)

Herdem
Hayırlı günler. Sabah 10.30 gibi uyandığımda bu rüyayı görüyordum.annem babam ben ve kız kardeşim beşiktaştaki ortaköy camisine gidiyoruz. Kardeşim ve ben ayrı geziyoruz cami içini annem babam çocuklar ayrı geziyorlar. Ben abdest almak için lavobay gidiyorum kız kardeşim beni bekliyor abdest sallana sallana alıyorum biraz uzun sürdü lavodadn çıktığımda cami avlusu denize sıfır olduğundan dalgalar uzerime geliyor yaşlı kadın ıslanmak üzereyken onu içeri çekiyorum. Başı kapalı yaşlı beyaz tenli bir kadın. Camiyi geziyoruz bir sürü oda var .bi yerde benim boyumdan yüksek ve odanın tamamını kaplayan yata var kime ait olduğunu soruyorum önemli bir zat hazretlerine ait olduğunu söylüyorlar ama diğer kapıdan türbanlı bir kız yürüyerek o yatağın üzerinden geciyor. Yaşlı kadınla yine karşılaşıyoruz koridorda yanında kilolu bir bayan var birde kucağında erkek yanakları tombul çocuk. Camii içinde oda içinde odalar var sonra ben kardeşimle camiden çıkıp sokağa gidiyoruz annemler ve çocuklar bir tezgahın başında etiketinde 1tl yazan kalan meyveleri seçiyorlar. Annem bana büyük yeşil elma veriyor bunu al diyor ben önce elime alıyorum poşete koyacakken kenarın çürük olduğunu farkedip geri bırakıyorum. Kara uzum var vişne var onlara dokunuyorum bırakıyorum sonra kardeşime diyorumki benim o yaşlı kadını bulup dua istemem gerekiyor diye tekrar camiye girip kadın arıyoruz bir odada yatakta yanına o tombul yanaklı çocukta uyuyor . Sessiz olalım uyanmasın derken yaşlı kadın uyanıyor teyze ne olur benim için dua etduaya ihtiyacım var senin duan kabul olur diyorum tamam kızım diyor sonra yataktan kalkıp başka odaya girerken uyandım. Ben bu rüyadan çok etkilendim o yaşlı kadınla olan diyaloğum v.s. beni çok düşündürdü açıkçası yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum kafama bayağı takildi

Okudunuz mu?  Rüyada Yalan Söylemek Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüyan oldukça hayırlı ve güzel rüyalar arasındadır. Her türlü sıkıntıdan kurtulmak feraha ermek veya güzel ahlak sahibi olmak, yüce gönüllü olmak manaları taşıdığından rüya sahibinin tövbe ederek temizleneceğine, maneviyatına daha çok önem vereceğine, hayır hasenat peşinde olmak, dünya ve ahiretini güzelleştirecek ameller işlemeye özen göstermek manasındadır. Böyle bir rüya kişinin her türlü arzularına erişerek dileklerinin kabul olması manası taşımaktadır. Bunu yanı sıra içsel olarak veya çevrende kendini yalnız hissediyor veya bir konuda kendini çaresiz hissediyor olabilirsin. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Yıldız Görmek

Herdem
S.a . Rüyamda babam abilerim ben annem ve çocuklar ikinci el kıyafet satılan pazara gidiyoruz. Orada babam annem ve ben birlikte gezerken önce babam bir tezgahta kocaniyla birlikte mısır seçmeye başlıyor sonra onu bırakıp başka tezgahtan kivircik bakıyor iri kocaman yeşil kivircik aliyor . Annemde hatta diyorki büyük al mevlut okutacagiz. Bende kıyafet satan tezgahtan iki kahverengi bir siyah pullu bluz beğendim yengem için alacağım ama çantam arbada kaldığı için babam bozuk para veriyor satıcıya. Geri dönerken büyük abim görüyoruz sokakta üzerinde beyaz uzun bornoz ve ayağında beyaz pamuklu terlik oğlunun elini tutmuş bize doğru geliyor . Ben şaşırıyorum onu o şekilde sokakta görünce. Diğer abimde kıza mavi kot ceket almış giymiş üzerine. Pazarın çıkışına doğru ilerlerken teyzemin kızını görüyorum onunla sarılıp konuşuyoruz üzerinde uzun kabanı vardı sonra o arkadaşlarıyla gidiyor . Bende orada bir tezgahta Bez çanta beğenip alıyorum. Eve gelince açıp bakıyorum ki gri renkli bebek bakım çantası ayrıca sırt takılan ve hırkayla birleşik. Kız kardeşim diyir ki abla sakla ilerde erkek çocuğun olursa kullanırsın . Sonra ben banyoya giriyorum. Bizim duş aldığımız yer küvet içinde mavi fayanasla örülmüş bir çıkıntı var ben küvet içini yıkıyorum elimde şofben musluğu var o çıkıntı bir garip arkasında bir boşluk var L şeklinde arkasından geçilebiliyor ama çıkacak yeri yok . Arkasını dolanıyorum ama çıkamıyorum labirent gibi. Elimdeki suyla orayı yıkıyorum Bayağı şu akıttım temiz berrak şu fayanslarda açık mavi rengi . Düşünüyorum bu çıkıntı burda işi ne neden daha önce yoktu acaba babam icne gizli bölme falan mi yaptı diye .

Okudunuz mu?  Rüyada Yaprak Görmek (imam nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Süregelen yaşantındaki durumlara olumsuz herhangi olaylar eklenmeden sürüp gideceğine, hatta ailen için yapacağın fedakarlıklar onlara verdiğin önemi fiili olarak göstererek onlara karşı olan göre v ve sorumluluğunu yerine getireceğine, düşüncelerini elekten geçirerek gereksiz ve seni yoran düşüncelerden kurtulmaya çalışacağına, Allah’tan korkan yapını her daim korumaya çalışacağına da işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada yakalamaca oynamak

rüyada yaşlı kadın görmek mumsema, rüyada gülen yaşlı kadın görmek, rüyada yaşlı kadın görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Yemek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yaşlı Kadın Görmek (imam nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.