Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:05
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölen birini görmek ne anlama geliyor ???

Rüyada ölen birini görmek ne anlama geliyor ???

Ravza Sevdam
Selamünaleyküm arkadaşlar dün gece rüyamda hiç alakasız ama Ekrem Bora’yı gördüm.Oturmuş onunla sohbet ediyorduk ve ben ona namaz ve kuran-ı kerimle ilgili sorular soruyordum.O da bana her zaman kuran okuduğunu söylüyordu.Bu rüyanın anlamı nedir bilen varsa cevap bekliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada oyun oynamak

Cevap: Rüyada ölen birini görmek ne anlama geliyor ???

NuN
Rüyada Ölen Birisini Görmek

Rüyada ölen birisini görmek, farklı şekillerde yorumlanır. Örneğin, ölen birisi eğer gülüyorsa bu kişinin önünde açılacak yeni fırsatlara ve eline geçecek büyük kazançlara işaret eder. Eğer ölen kişi ağlıyorsa ve tanıdık bir ölüyse, imanla öbür dünyaya göçtüğüne, ahirette iyi bir yerinin olmasına ve durumunun güzel olmasına delalettir. Eğer rüyada görülen ölü, kendisine haber veriyorsa, rüyada verdiği haberler hep olumlu ve güzel olarak gerçekleşir. Rüyada görülen ölü, kendisine bir şey vermişse bu rüya para kazanmaya, büyük sıkıntılar çekmeden mutlu olmaya işarettir.

Bu kategoride yer alan Rüyada ölü taşımak ve hasta iyileştirmeye çalıştırmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölen birini görmek ne anlama geliyor ??? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.