Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada balık görmek ne demektir?

Rüyada balık görmek ne demektir?

Pnrss
Selamın Aleyküm dostlar .. Allah rızası için ruyayi yorumlar mısınız .. Değerli vaktinizi aldığım için hakkınızı helal edin ..
Annemin rüyası ve kaç gündür etkisinde

Annemin dilinden anlatıyorum
Bir gölün başındayım sandalin içinde balık dolu .. ben çupra istiyorum annemde cebinden kocaman bir balık çıkarıyor hayır bundan al diyor bende ondan büyük balık alıyorum ..Rahmetli Kaynanamgilin evinde çok afedersiniz lavaboya girmek zorunda kalıyorum lavabo koridor gibi uzun ama kapısı yok .. mecbur kaldığım için giriyorum . İhtiyaç halindeyken lavabonun kapısının orada insan pisliği görüyorum .. rahmetli kayinbabam baba merak etme sen der gibi avuclayarak pisliği oradan kaldırmaya çalışıyor ..

Dediğim gibi annemin dilinden anlattım .. kaç gündür etkisinde ..
Şimdiden Allah razı olsun .. selametle


Yorum: Rüyada balık görmek ne demektir?

arifselim
Aleykum selam. Rüyadaki balık, bereket, kazanç ve bol rızık elde edilmesi anlamındadır. Tuvalet ve diğer bölümü ise birisinden maddi açıdan bir destek ve iyilik görerek sıkıntısından kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bal arısı görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada balık görmek ne demektir?

Kayıtsız Üye
Merhaba bn istihareden sonra şunu gördüm . yesil bir duzlukte arkadaşimla bn yürüyorduk sonra otlarin arasindan yemyesil bir hayvan kaplumbagaya benzeyen tuhaf bir hayvan geldi bizim onumuze bu hayvana arkadaşim dokundi sonra bir kadın vardı açik biri bizimle konustu bu hayvanın biri bogazini sıkıyordu ama bu rüya boyunca kendisi için yaptigim kisiyi gormedim bu rüyada o hayvanin bogazinin sıkıldıgini gorunce irkilerek uyandim hayirlimi diye düşündüğüm kisiyi hiç gormedim lütfen bana yardımcı olun Alkah rızası için


Yorum: Rüyada balık görmek ne demektir?

arifselim
Merhaba. İstiharede niyetlendiğin kişiyi görmeye gerek yoktur.Aslında en doğru işaret rüyadan çok içinin ferahlaması ve huzurla dolmasıdır. Rüya olarak bu olumlu bir işaret değildir. Eğer için rahat etmemişse o zaman istihareyi bir daha yapabilirsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Balon görmek anlamı ve tabiri

Esma ül Hüsna
Rüyada balık görmek

Hayırlı sabahlar ben sınava hazırlanıyorum istediğim bölüm için her gece dua ediyorum bu yüzden rüyalarima önem veriyorum,kusura bakmayın size danisiyorum hep hakkinizi helal edin lütfen.. Rüyamda evimizin arka tarafindaki kanalda bir sürü buyuk balıklar gördüm hepsini tutmaya çalışıyordum elimle ve tutuyordum balıklar hiç cirpinmiyordu kaçmak için hepsi birbirinden farklıydı ve bu rüyayı bir kere görmedim sürekli görüyorum yorumlar misiniz?


imam
Rüyada balık görmek nasıl yorumlanır? Ne anlama gelir

Balık görmenin genel bir yorumu tabiri vardır. Balık görmek kısmettir, hayatımızda beklenmeyen çok güzel şeylerin olacağına işarettir.


brs
Selamin aleykum. Ruyamda bir yerdeyim çok güzel bir dere var tertemiz berrak etrafi yesil. Icinde de baliklar var. Baliklarin govdesinin kafa kismi kirmizi kuyruk tarafinda kalan yari kismi beyaz. Bir surude küçük baliklar var etraflarinda yuzuyorlar. Yanimda biri daha var ama bilmiyorum kim. Oltam olsaydi yakalardim diyorum onumdede demir citler var dikenli teller var citin uzerinde. Yorumunu bir bütün olarak bulamadim. Yardim ederseniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada besmele ve şehadet getirmek

arifselim
Aleykum selam. Bir bütün olarak rüyanın yorumu, rızık ve bolluk anlamında önündeki engellerin kalkarak berekete ve bolluğa kavuşmaya tabir edilir. Balık ne kadar çok ise rüya o kadar hayırlı kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gmc
Selamlar ben rüyamda nehir kenarında arkadaşlarımla otururken arkadaşlarım bana su dolu kovanın içinde 4 adet balık veriyor Balıkların biri büyük üçü yavru (çok küçük) büyük olan balık yavru olan üç balığı yutuyor
Açıklamanız mümkünmü Teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Yinede rüyan hayırlıdır ve kısmet manasındadır. Genel olarak bu rüya, işlerinin açılacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bacak görmek anlamı ve tabiri

Selim43
Hayırlı akşamlar hocam ben rüyamda bir yerden suya atliyorum geniş bir alandı sanki böyle alaca karanlıktı akşam gibiydi çünkü suyun içi gözükmüyordu balık yakalamak için ve balıklarda suyun üstünde sürü halinde üzerime geliyor bende avuc dolusu yakalayıp ceket varmış üzerimde iki yan cebimede dolduruyorum hocam yorum yaparsanız sevinirim

Hocam hayırlı akşamlar ben rüyamda bulunduğum yerde olta olmasına rağmen suyun içine giriyorum girdiğim yerde bir akarsu dere gibi biyerdi akşamdı böyle alaca karanlıktı ve hocam suyun üstünde balık sürüsü birer karış büyüklüğünde üzerime gelenleri avuclayıp cekedimin iki yan cebine doldurdumu biliyom başka bişey hocam hatırlamıyom bir yorum yaparsanız sevinirim hayırlı akşamlar


arifselim
Hayırlı akşamlar. Diğer balık görmek yorumlarında olduğu gibi bu rüyada bol kazanç ve berekettir. Cebine doldurman ise rızıktan istifade etmene ve maddi rahatlığa kavuşmana tabir edilir. Balık görülmesi hayırla ve rızıkla yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başbakanı görmek ve konuşmak

Annesiz biri
Selamun aleykum hocam rüyamda çiçegimi sulamak istiyorum saksıya yaklaştığında büyük iri kurtçuklar oluşmuş aralarında da kocaman yılan ben hemen saksiyi alıyorum ve içindekileri balkondan aşağıya döküyorum yılan çekip gidiyor saksinın içini dökdükce balıklar çıkıyor onları da ölmesin diye balkondan aşağıya dokuyorum tabi aşağıda su akan ırmak var balıklar hepsi o suya düşüyor saksıda toprak oldukları için temizleniyorlar ve bende kurtuldular diye seviniyorum yorumlar misiniz lütfen hocam


arifselim
Aleykum selam. Büyük bir sorun veya tehlikeden kurtularak, huzur, bolluk ve berekete ulaşmak manasındadır. Esasen bu tür rüyaların anlamını insan hissedebilir ve hayırlı olduğunu da anlar. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam bir iş teklifi aldım ve bunun için istihare namazına yattım
Gördüğüm ırmakta yüzen pulları turuncu renkte dönerek yüzen balıklar gördüm bu balıklara taş attım ama hala yüzmeye devam ettiler ardından bana karşı kıyıdan taş atılmaya başladı oradan uzaklaşırken sonrasında dedemin hasta olduğunu telefonda öğrendim geliyorum dedim uyandım


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyada gördüklerinin tamamı hayırlı ve olumlu manadadır. İstihare açısından hayırlı bir işarettir denilebilir. Ancak önemli olan işaret kişinin kalbine gelen hissidir. Bu en sağlam işaret olur.


Kayıtsız Üye
Esselamünaleyküm hocam,rüyada el kadar bir balığın peşinden koşuyorduk sürekli yanımda birkaç kişi var onlarla beraber karada zıplayan bir balığı yakalamaya çalışıyoruz,bir ara ayağım Çamura saplanıyor yılmadan balığı yakalayıp içi su dolu şişeye koymak istiyorum tam rahatladım derken balık kendi kendine şişenin kapağını açıyor dışarı kaçıyor.Suya varmak isteyen balığı ailemden birkaç kişi ve sözlümle beraber yakalamaya çalışıyoruz.yalnız balık karada yüzüyor sürekli ölmüyorda.Yorumlar mısınız Allah razı olsun sizden

Okudunuz mu?  Rüyada Berber görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Ve aleykumusselam. Balığı yakalamaya çalışmak demek, rızkın ve kazancın peşinden koşmak demektir. Ama çamura batmak iyi değildir ve günahlara bulaşmak olarak yorumlanır. Balığı yakalamak kazanmaya ve berekete, yakalayamamak ise kayıplara işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Eşimle boşanma aşamasındayız ben boşanmak istemiyorum istihare yaptım [boşanmam hayırlımı diye] 2 çucuğum var rüyamda balık alıyorum 2 küçük 1 büyük parça ama büyük parça birden kayboluyor balıkçı çaldın ı diye üzerimi aradı sabah rahat ve huzurlu bir şekilde uyandım bu rüyayı nasıl yorumlamalıyım


Tohat
Öncelikle hakkınızda hayırlı olanı Allah nasip etsin. İstihareden eğer dediğin gibi ferah ve huzurlu bir şekilde uyanmış isen niyet ettiğin konunun hakkında hayırlı olduğu şeklindedir. Rüyaya bu durumda bakılmaz. Allah en iyi bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Bardak görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ben 2 çocuk sahibi evli bir erkeğim eşim sıkıntılı bir insan küçük dargınlıklar yaşadık ama eşim ailesinin ağzına bakarak bana boşanma davası açmış ben boşanma taraftarı değilim. Ama kesinlikle ikna edemedim. Boşanmam geleceğim için hayırlımı diye İstihare namazına yattım ilk gece bir kaç kişi kovanın içine bakıyor kahve rengi olduğunu söylüyor ben rengi görmedim ve 1 hafta devam ettim başka rüyada görmedim bu süre içinde sabahları çok rahat ve huzurlu bir şekilde uyandım. Yani benim sormak istediğim bunu nasıl yorumlamalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Uyanırken hissettiklerinizden eminseniz bu olumluya işarettir. Yani boşanmanın hayırlı mı diye niyet etmişseniz niyetiniz olumlu yönde görünmektedir. Tabi bir tek rüyaya bağlanmayıp istişare edilmesi gerektiği de unutulmamalıdır.

Okudunuz mu?  Rüyada besmele çekip Allahu ekber demek

Kayıtsız Üye
Ben 17 yıllık evli bir erkeğim eşimle ve ailesiyle bazı sorunlar yaşadık eşimi seviyorum ama bana boşanma davası açılmış. Boşanmam hayırlımı diye İstihare yattım rüyamda eşim bir odayı beyaza boyuyordu daha sonra eşimi çıplak bir şekilde gördüm. Sabah karmaşık bir şekilde uyandım bu rüyadan nasıl bir fikir çıkarmalıyız yardımcı olursanız sevinirim


arifselim
Rüya sana işaret kabul edilmez. Çünkü istiharede önemli olan rüya değildir. Kalbinin hangi yöne meylettiği ile işaret alınır. Gördüğün rüya ise manası berrak değildir. Sadece bazı sırların ortaya çıkmasına tabir edilir. Sana tavsiyemiz güvenilir kimselere danışarak hareket etmendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm,
Rüyamda çevresi sur olduğunu tahmin ettiğim(tam hatırlayamadım) bayağı yüksek bir yerden dışarı bakıyorum dışarısı normalde baya büyük bir göl içinde balıklar var fakat daha sonra göl yavaş yavaş çekiliyor su çok kirli kahverengi siyah karışık bir renk alıyor ve içinde küçük küçük yüzlerce balık var yavaş yavaş akıyor bir deliğe doğru sonra tamamen kayboluyor ve korkuyorum. Sonrasında uyandım. Yorumu nedir. Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada başkasının kazağını giymek

Tohat
Ve aleyküm selam. Kafa karışıklığı yaşamana sebep olacak bazı olaylar yaşayabilirsin. Bu olaylar olumsuz nitelikte olup işin içinde çıkmakta zorlanabilir, alacağın fikirleri uygulamayı göz ardı edebilirsin. Buna bağlı olarak kederli bir dönem geçireceğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada balık tutmak imam nablusi, istihare ruyasinda çok balik gormek nedir

Bu kategoride yer alan Rüyada bahçe bellemek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada balık görmek ne demektir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.