Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
sizden8
Abone

İstimna yapmak istemiyorum ne yapmalıyım

İstimna yapmak istemiyorum ne yapmalıyım

ryan123
Öncelikle bunu söylemek istiyorum, daha 15 yasindaym, ve şuan hersey çok kötü. Cunkü normalde bu yaslarda erkeklerde bisey olusurki, hep kadinlari düsünüyorlar. Suanda bende öyleyim ve canim durmadan kötü seylere bakmak istiyor. Bazen aylarca dayaniyorum, bazen haftalar geciyor, bazen ama günler. Ama yapmak istemiyorum cunkü korkiyorum ALLAHtan. Günah yapmaktan korkiyorum, hep yapdiktan sonra çok pisman oluyorum ve bazen agliyorum. Ne yapmaliyim? Oruc tutsam bir fark etmez, cunkü son ramazanda bile canim kadinlara bakmak istiyordu ve oruc tutiyordum o zamanda. Simdi evlenemem, cunkü daha yasim çok kücük. Ben Türkiyede yasam problem olmaz cunkü orda televizyon veya gazetelerde yari ciplak kadinlar yok. Bide disarda burde kizlar/kadinlar düzügn giyinmiorlar. Napmami gercekten bilmiyorum, bazen istimna yapmayim diye bütün gün ugrasiyorum, bütün gün gidiyor. Keske erginlik gecse, böle problemim olmaz ozaman.

Okudunuz mu?  Medreseye giden bir cemaate bağlanmak zorunda mıdır?

Cevap: Istimna yapmak istemiyorum, napmaliyim? 🙁

ryan123
Bisey yazmaya unuttum. Biliyorum ki rüyada ihtimal olmak birini rahatlar, ama bana olmiyor. Rüyada öyle bisey görmiyorum. Uyandiktan sonra yine kadinlara bakmak istiyorum, yani gecmiyor. Rahatlamamim tek yolu masturbasyon yapmak, ama o günahdir. Ne yapcagmi bilmiyorum. 🙁

Okudunuz mu?  Kadının Harama Bakmasının Ölçüleri Nelerdir?

Cevap: Istimna yapmak istemiyorum, napmaliyim? 🙁

bonasera
Mastürbasyon eli boş adam işidir. Meşgul ol bir şeylerle.


Cevap: Istimna yapmak istemiyorum, napmaliyim? 🙁

emniciba
ihtilam olmak için istimna bırakcan sperm ile kaynaklanıyordur süt bal ye sperm olusursa ihtilam olursun zaten takva da nefsin isteklerini terk etmenin bir mevzusu sen de bunu yapman farz bu dünyadagönlü hos edıcek seylerle dolu ama anlayanlar ıcın öyle değil

Okudunuz mu?  Alevi bir kimse hanefi bir kimse ile evlenebilir mi ?

ryan123
Problemim bu iste. Ihtilam olmiyorum. Istimna yapmiyorum ama ihtilam olmiyorum. Olsa rahat olur benim için masturbasyonu birakmak. Ama böyle her gün istimna yapmasim geliyor ve malesef oluyor öyle. Tövbe ediyor hep, ama olmiyor. Keske ihtilam olsam..


Kayıtsız Üye
Sana tek tavsiyem oruç tut, nefsini yenen tek şeydir

Okudunuz mu?  Sakız çiğnemek caiz midir?

Kayıtsız Üye
Öncelikle Esselamun Aleyküm kardeşim, sana tavsiyem istimna yapma isteği olunca eûzü besmele çek ve o aklındaki istimna isteğini bitir. Belki bilmiyosundur diye; Eûzü besmele: eûzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim.


Oıu
soğuk suyla yıka organını sonra besmele çek.


istimna yapmak istemiyorum, masturbasyon yapmak istemiyorum, mastürbasyon yapmak istemiyorum

Bu kategoride yer alan Kaza namazımın ne kadar olduğunu nasıl anlarım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstimna yapmak istemiyorum ne yapmalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.