Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:58
missa93
Abone

Türkiye’de fuhuş yasal mı ?

Türkiye’de fuhuş yasal mı ?

Kayıtsız Üye
Türkiye’de fuhuş yasal mı ?


Cevap: Türkiye’de fuhuş yasal mı ?

Muhasibi
Bir yerden aşağıdaki notu buldum buyrun okuyun…

Türkiye’de fuhuş yasaldır, Türk Ceza Kanunu’nun 5237 sayılı yasanın 227. maddesitarafından düzenlenmiştir. Ancak, fuhuşa teşvik eden ve yolunu kolaylaştırana iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası uygulanır. Ayrıca, fahişelerin yabancı olmaması gerekir: pasaport kanunun 8. maddesine göre Türkiye’ye girmeleri izinli olmayan kimseler arasında Fahişeler ve kadınları fuhuşa sevkederek geçinmeyi meslek edinenlerle beyaz kadın ticareti yapanlar ve her nevi kaçakçılar bulunmaktadır. Türkiye’de genelevlere ruhsat verilir, bunu düzenleyen tüzük Genel kadınlar ve Genelevlerin Tabi Olacakları Hükümler ve Fuhuş Yüzünden Bulaşan Zührevi Hastalıklarla Mücadele Tüzüğü dür.

Okudunuz mu?  Ölen kişi için akika kesilirmi?

Cevap: Türkiye’de fuhuş yasal mı ?

Mantı
aynen muhasibi kardeşime katılıyorum fuhuş yasaldır ama tabi yasal yollarla yapıldığında burası önemli


türkiyede fuhuş yasal mı, fuhuş yasakmı, turkiyede genelevler yasal mi

Bu kategoride yer alan Kocası ölen kadının iddeti ne kadardır? iddet ne zaman biter? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Türkiye’de fuhuş yasal mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.