Anasayfa
26 Ağustos 2023, 18:34
Rüya Yorumu
Yönetici

3 arkadaşım aynı hafta rüyasında beni görmüş

3 arkadaşım aynı hafta rüyasında beni görmüş

NEROKART
S.A.

Merhaba , geçen hafta daha önce çalıştığım (7-8 ay oluyor ayrılalı) yerdeki 2 arkadaşım rüyasında beni görmüş…

hafta sonları kursa gidiyorum , bu hafta sonu kursa gittiğimde oradan bir arkadaşım rüyasında geçen hafta beni gördüğünü söyledi.

Okudunuz mu?  Aldırılan kız kardeşim ahiretde büyüyor ve hatta arada benim rüyama giriyor olabilir mi?

bu olaylar aynı haftaya dek geliyor.

çokta üzerine düşmedim açıkçası nasıl gördüklerinin… ama 3. arkadaşımda rüyamda seni gördüm deyince merak ettim hayırdır inşAllah…

bir yorumu varmıdır bilemedim… yardımcı olabilirseniz sevinirim.

teşekkürler.


Cevap: 3 arkadaşım aynı hafta rüyasında beni görmüş

NuN
Rüyada başkası tarafından görülmek, kısa zamanda duyulacak iyi gelişmelere, rızkın verimli olmasına, imrenilen bir kazanca, ticari kazancı yüksek yatırım gerçekleştireceğine, getirili işlere, şöhrete sahip olmaya, devlette mertebeye ulaşılacağına, parasal külfeti bulunan bir kimseden uzaklaşılacağına, akrabalarla mutlu olmaya, elinden her iş gelen bir kimseye, güvende hissetmeye delalettir. Bunlarla birlikte maddi zorluğa, kötü niyetli bir kimse tarafından fenalık görmeye, maddi zarara, hoşnutsuz bir hale gelmeye, ferahının kaçacağına yorulur. Bazen de rüya ilminde önde gelenler şöyle derler ki: Kişinin gördüğü rüya hatalarının ardından beklediği daha sağlıklı bir hayata, cefa çekerek ulaştığı yüksek mertebeye, çektiği zorlukların meyvesini alarak kazandığı temiz rızka, umudunu yitirdikten sonra kazandığı iyi bir geleceğe delalet eder.

Bu kategoride yer alan Arkadaşım rüyasında evlendiğimi görmüş rüyaların anlamı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

3 arkadaşım aynı hafta rüyasında beni görmüş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.