Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kuzu görmek

Rüyada kuzu görmek

Sosyal Doku
Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.Rüyada kuzu güzel bir çocuk sahibi olacağına yorumlanır.Güzel arkadaşlar edinecek, mutlu bir yaşam sürdüreceksiniz. Ölü bir kuzu, mutsuzluğun ve sorunların işaretidir.Müjdeli haberdir.Rüyada görülen kuzu, ana ve babasina itaat eden bir çocuktur. Hanimi gebe olan kimse rüyada bir kuzu bagislandigini görse, itaatli bir erkek çocugu ile müjdelenir. Hayvanlarin bütün küçük yavrulan rüyada onlara sahip olanlar için üzüntüdür. Ancak insanların küçük kiz çocuklan bu tabirden baska olarak, dünyaliga isarettir. Bir kuzu kestiginl gören kimsenin kendi çocugu veya ailesinden bazilarinin çocugu ölür.Güzel arkadaşlar edinecek, mutlu bir yaşam süreceksiniz.Güzel arkadaşlar edinecek, mutlu bir yaşam süreceksiniz.


Cevap: Rüyada kuzu görmek

Kayıtsız Üye
teşekkürler paylaşım için faydalı oldu

Okudunuz mu?  Rüyada Köfte görmek (İmam Nablusi)

ölmeyen kurban

Kayıtsız Üye
Rüyamda ailemle tatile gidiyoruz, otele gitmek için bagajdan çantamı ve içinden tabancamı alıyorum. biri tabancamı görüyor onu tehdit ediyorum. bir anda çocuklarla deniz kenarında oluyorum oğlum balık tutmaya çalışıyor ve oltaya bir çuval takılıyor çuvalın içinde bir kuzu kafası ve kulağında etiket var kuzuyu daha önce biz kesmişiz kafasını denize atmışız. kızım ölüm zamanını keşke yazmasaydık şimdi anlayacaklar diyor bende kuzunun kafasını otelin deposuna götürüyorum otel için kesilen kuzuların olduğu yere kuzunun başını atıyorum lakin torbadan kuzunun kendisi de çıkıyor ama kafası yok ve nefes almaya çalışıyor ama alamıyor hem korkuyorum hem de acıyarak ne olur öl diye yalvarıyorum ve içimden geçen yıl kestiğim kurban yerini bulmamış diye düşünüyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada kargaşa görmek

Yorum: Rüyada kuzu görmek

arifselim
Bir rüyanın yorumu gören kişinin kalbine doğabilir bu mümkündür. Görmüş olduğun bu rüyanı ancak genel bir şekilde tabir edebiliriz. Aile içerisinde fırtınalı yani hareketli ve sorunlu bir dönem yaşamaya işaret eder. Özellikle de genç çocukları olan kimse için onlarla sorunlar yaşamaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Karanlık görmek (İmam Nablusi)

lester1233
rüyamda evde biz kuzu yavrusu gördüm beyaz ve sevimliydi daha sonrada babamın eve boynu kurdeleli sekilde beyaz bir koyun getirdigini gördüm ve oylece evdeydi hiç bir şey yapmadik.

ruyanin tabiri ne olabilir hocam ?


arifselim
Bu rüya hayırlı olarak kabul edilir. Rüyayı gören kimse için sorumluluklarında artışın olacağına ve fazla harcamalarda bulunacağına işaret eder. Ayrıca bu kişinin evine haram lokma girmez denmiştir. Maddi açıdan bolluk ve berekete de tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Köpek görmek (İmam Nablusi)

Beyza.
Selamun aleykum
Rüyamda kuzu sürüsü olan bir ortama geliyorum. Bir sürü kuzu var odanın içinde. Birbirine bağlı iki kuzudan biri ölmüş diğeri yatarak annesini emmeye çalışıyordu. Oda çok hareketli değildi ama ona bağlı olandan dolayı hareket edemiyor gibiydi daha çok. Sonra küçük çok sevimli bir oğlan çocuğu gelip beni öpüyordu.

Okudunuz mu?  Rüyada Kilise görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Bazı konulardaki durumların kalıcı nitelikte olacağına, gelip geçici olması muhtemel olmayan olaylara işarettir. Örneğin aile saadeti, iş, ve sosyal çevre babında güzelliklerle karşılaşacaksın. Bir konuda ise yine uzun süre uğraşacağın bir soruna işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


55samsun55
Rüyamda biri geliyor uzun sakallı ormanlık arazide her yer yem yeşil gel diyor bana nere diyorum peygamber efendimizin yanına diyor takılıyorum peşine adamın kuzu görüyorum seviyorum onu bana bakıyor bu kimin diyorum peygamber efendimiz diyor çok sever kuzuları diyor sonra eve giriyorum birisiyle konuşuyorum ağlıyorum ağlarken tebessümü ediyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Kol görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Dünya saadetine kapsayan türlü güzelliklere nail olacağını gösteren hayırlı ve güzel bir rüyadır. Genel olarak aile hayatında mesut olacağın ve ailen ile birlikte hoşça vakit geçirip güzel anılar biriktireceğin, duygusal bağlarının kuvvetlenmesini sağlayacak olaylar yaşayacağını göstermektedir. Doğrusunu bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Keten Tohumu görmek (İmam Nablusi)

Ferit ali
Merhabalar hocam ben rüyamda yeni doğmuş kuzu gördüm annem yeni doğan kuzu hareketsiz diye suya sokup sokup çıkardı sonra canlandı sonra kuzu benim göğsümü emmeye başladı önce süt gelmedi göğsümü sıktım sonra süt akmaya başladı sonra eşim dediki annemgil aradı yoldalarmış bize geliyorlarmış dedi sonra o kuzu baktım kucağımdaki birden bebek oldu lakin erkek mi kız mı bilemiyorum kucağımdan bir dalgınlıkla çocuk düştü ağlayınca sonra hemen kucağıma aldım inşaat olan bir eve girdim arkamdan bir erkek takip etmeye başladı bir odaya girdim fakir bir evdi sofra kuruluydu hemen oturup sofraya büyür ettim

Okudunuz mu?  Rüyada Kıllar görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhabalar. Adaletli bir kişiliğe sahip olduğun ve bunu belirgin olarak çevrende hissettirerek yaşadığın anlamına gelmektedir. Suçlulara göz açtırmamak haksızlığa uğrayan mazlumların ise yanında olmak büyük dileklerinden olduğunu göstermektedir. Yine alacağın güzel bir habere işaret olan hayırlı bir rüyadır. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır elbette.


Denizss
Hayırlı günler hocam.
Annem istihareye yatmıştı benim için yıllar önce şuan evlenmek istediğim kişi için rüyasında biz 5 kardeşiz 5 tane kuzu görmüş Peygamber efendimiz çobanmış anneme topla hepsini demiş bu ne anlama geliyor acaba ablam evlendi uzakta yaşıyor başka şehirde bende uzağa gidicem eğer olursa bu evlilik.
Bende o zamanlar yatmıştım kendim için bembeyaz bir defter görmüştüm.

Okudunuz mu?  Rüyada Kebap görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Rüya sahibinin ve ailesinin hal durumuna göre tabir edilmesi gereken bir rüyadır. Eğer kardeşler arasında bir husumet veya iletişim kopukluğu varsa bunun giderilmesi için uğraşılması gerektiğine veya evlilik gibi hayırlı bir olay için herkesin toplanıp bu mutluluğu birlikte yaşaması anlamı taşır. Yine de hal duruma göre tabir edildiğinden güvendiğiniz birine yüzyüze anlatabilirsiniz. Allah doğrusunu bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Koşmak görmek (İmam Nablusi)

rüyada kuzu görmek, rüyada beyaz kuzu görmek, Rüyada kuzu

Bu kategoride yer alan Rüyada Kovmak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kuzu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.