Anasayfa
3 Nisan 2023, 15:19
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Yılan Görmek

Rüyada yılan görmek bir şeyi merak ediyorum. 19 yaşımdayım. Namaz kılmaya yeni başladım. Fakat, aynı zamanda çok sıkıntılı bir dönemdeyim. Durmadan kötü haberler geliyor ve üzüntü içerisine giriyorum. Fakat, son haftalarda çok ilginç rüyalar gördüm ki rüya gören bir insan dahi değildim. Bir yılan, ben ve arkadaşlarım sevdiğimiz bir işi yaparken oturduğum yerin önünde kafasını Sudan çıkarıyor. Bana öylece bakıyor. Bende ona bakıyorum irkilsemde ilk başta korkmuyorum. Ardından bir şey diyorum ve yılanlar bana saldırmaya başlıyor. Ama çok ilginç yılanların yanında olsam dahi beni yakalayamıyorlar, onlardan kaçıyorum. Ve kurtuluyorum.

Rüyada yılan görmenin tabiri Ama arkada bir arkadaşımı görüyorum bir yılan ona saldırıyor. Ama sadece bakıyorum. Çok kötü bir dönemin ortasındayım, bu şekilde yılanları üst üste görmek neye yorulmalı? Bu dünyaya normal bir insan olarak gelmedim ve ilk başlarda Allah ile arama küslük koymuştum fakat sonradan tövbe ettim. Allah’ın beni sevdiği kullardan birisi eylemesi için ne yapmalıyım ? Bu rüyaların anlamı nedir?Daha çok mu sıkıntı gelecek?

Tohat: Allah’ın selamı ve bereketi sizin üzerinize de olsun. İmtihan dünyasında çeşitli sorunlar ve dertlerle karşılaşırız. Bu Allah’ın onun için ne kadar sabredip sevdiğimizi kanıtlamanın yoludur. Rüyanıza gelince yaşadıklarınızdan ötürü görüyor olabilirsiniz çünkü sıkıntılı ve düşman anlamına gelir ki bilinç altı yansıması olabilir.

Rüyada yılan görmek

Selamunaleyküm Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun kardeşim ben rüyamda siyah uzunca uzun bir yılan gördüm işyerime yakın bir yerdeydi bu sanırım ya evime gidiyordum yada eve dönüyordum onu görünce korkuyla birlikte başını ayağımla eze eze onu öldürdüm acaba bunun manası yorumu nedir selametle kardeşim..


Hoca
RÜYADA YILAN GÖRME TABİRİ

Rüyada yılan görmek her türlü düşman demektir. Çok zehirli oldukları bilinen engerek, kobra, gibi yılanları görmek çok daha da tehlikeli düşman demektir. Rüyada yılanı evde görmek düşmanın size kötülük yapacağına yorumlanır. Bu rüya karı:kocanın kavga etmesine işaret eder.


Kayıtsız Üye
Merhabalar,
Rüyamda evimde iki yılan vardı biri siyahtı diğerini hatırlamıyorum.Yılandan çok korktuğum halde onları öldürmek yerine ”Onu da Allah yarattı,öldürmek olmaz.”diyerek götürüp bahçeye attım.Anlamı nedir?
Teşekkürler…


arifselim
Merhabalar. Bu rüya size düşman olan veya rakip olan çok zorlu kimselere üstün geleceğinize ve bunlardan şerlerinden kurtulacağınıza işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda o kadar iri bir yılan gördüm ki akla hayale sığmaz iki insan el ele kavussa o kadar kalin ve uzun geceydi yılanı bizim evin ilerisinde bahçeden disardaydi geceydi yalnız yılanı alt tarafini gördüm surundugu yari biraz bir değişik sariydi sonra bikaç kişiyi daha seslendim onlarada gösterdim ama hiç bir şekilde korku olmadı bende yanımda ki lerde korkmadi 32 yaşında bir genç im bekarim ruyami çözemedim bana yardımcı olun lütfen.

Okudunuz mu?  Rüyada yıkanmak için su ısıttığını görmek

arifselim
Bu rüya size, işinize ve ailenize düşman olan kimseye işarettir. Yılanın büyüklüğü o düşmanın sahip olduğu gücü ve imkanları simgeler. Rüyayı gören kişiyi her zaman takip edip kötü taraflarını, açıklarını ve zaaflarını öğrenmeyi ve bunları rüya sahibine yapacağı kötülüklerde kullanmayı amaç edinmiş, iş hayatındaki ya da aile hayatındaki çeşitli olaylardan ötürü rüya sahibinin kötülüğünü isteyen kişiye yani düşmana alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum, rüya yorumu hizmeti verdiğiniz için teşekkür ediyorum..rüyamda elbise satın aldigimı gördüm ve sonra farklı bir rüya gördüm. Uzun ince bir yılan birinin basina dolanmıştı. Ben de yilanin basina vurarak öldürdüm ,başı koptu yılanın. Yılanın kanı o kisinin başına surulmustu. Rüyalarımi yorumlar misiniz.teşekkürler..


arifselim
Aleykum selam. rüyada elbise almak çok fazla anlamları olan bir rüyadır. Bunu yorumlamak için ayrıntılı bir şekilde anlatılması gerekir. Rüyada yılan öldürmek ise hayırlıdır. Bu birine maddi veya manevi olarak yardımının dokunacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda halam ölüyodu ve ben onun mezarına ziyarete gidiyodum mezarın üzerinde babanem uyuyodu tam onu uyandırmaya yöneldim kocaman beyazla ten rengi karışımı bir yılan görüyorum çok korkuyorum babanem kalkıyor sonra yılan mezarla battaniye arasında bana bakıyo babaneme söylüyorum korktuğu için öldürmüyo sonra ben gidip yılanı ısırıyorum ölüyo ve kanının tadını ağzımda hissediyorum canım yanıyo zehrindendir diye düşünüyorum sonra yılanı ordan alması için herkese yalvarıyorum kimse almıyo sonra da uyandım galiba


arifselim
Rüyada görülen yılan genellikle kişinin düşmanı veya onu çekemeyen kimselere alamet eder. Ayrıca yılan öldürmek özellikle düşmanları saf dışı bırakmak ya da galip gelmek anlamına gelir. Rüyan hayırlara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşım ölmüş. Çok ağlıyorum. Mezarına gidiyoruz. Mezarın yarısını açmışlar çıplak ve çok şişman bir bacak görünüyor. Bu arkadaşım değil diyorum. Başkasıymış. Ölünün bacağında bir delik varmış. Birisi elini sokuyor. Kocaman bir piton yılanı çıkarıyor. Yilan canlı sekilde yanımızdan sürünerek geçiyor. Yorumlarınız için teşekkürler


arifselim
Bu rüya sahibi için gizlediği bazı şeylerin ortaya çıkmasına, üzücü şeyler yaşamasına ve bundan dolayı bir dönemde olsa sıkıntılar yaşayacağına tabir edilmiştir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Esraaaaaa
Dün gece rüyamda bir ses peygamber efendimiz mi söylüyor emin değilim diyor ki bu Ahmet dönemi yani ölümden öncesi diğer dönemde mehmet dönemi diyordu.bi de yatak odasında gardrobun altından bukalemun gibi bir canlı çıkıyo ama hemen ürüyo 3 tane olup çoğalıyor anlamı nedir acaba

Okudunuz mu?  Rüyada yağmurda yürümek ve ıslanmak

arifselim
Güzel, hayırlı, bereketli ve huzur dolu bir döneme geçmek olarak yorumlanır. Bukalemun ise sizi çekemeyen hasetçi birilerinin olması olarak tabir edilir. Sizin için hayırlı ve güzeldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


canantetik
Merhaba
Rüyamda yılan gördüm bana bilezik getirdi sen bunu al ben sana tekrar getiricem dedi ne demek acaba?

Merhaba
Dün rüyamda yılan gördüm yılan bana altın bilezik getirdi bunu al ben sana tekrar getiricem dedi anlamı nedir acaba?


arifselim
Merhaba. Aslında zararlı ve seni çekemeyen birisinden gelecek olan bir faydaya işaret eder. Yılan düşmandan başka bazende günahlara yorumlanır. Günahlardan el etek çekmek gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


heartless
Yıllardır rüyamda sürekli yılan görüyorum ve genelde de bana saldırıyor bazen öldürdüğüm oluyor. 2016 yılında rüyalarım gerçekleşti gerçekten yılan gördüm ve saldırdı. hala rüyam da yılan görmeye devam ediyorum neye yorumlamalıyım bunu cevaplarsanız teşekkürler.


arifselim
Bazı rüyalar olduğu gibi çıkabilir ama bu her zaman öyle olacak diye bir şey yoktur. Çoğu rüyalar ise artık o şeyi düşündüğün için görmeye başlayabilirsin. Belkide o rüya ve olayın etkisinde kaldığın için artık görüyor olabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam rüyamda kolide siyah bir yılan taşıyorum ve koliyi dışarda bırakıp markete girdim çıktığımda daha büyük siyah yılanlar kolideki yılanı öldürmüşlerdi beyaz örümcek ağı gibi bişeye sarılıydı.


arifselim
Aleykum selam. İnsanın yakın ve gizli düşmanları olduğuna ama birbirleri ile uğraşarak ona zarar veremeyeceklerine tabir edilir. Genellikle rüyadaki yılanlar düşmanlar manasında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye

Rüyamda evdeyiz annem ben eşim kardeşlerim var temizlik yapıyorum banyoda 2 tane büyük gerisi küçük 4 5 yılan var annemle eşim kapıyı kapatiyolar buket görmesin çok korkar diyolar ben de ordan bir şey almak için kapıyı açıyorum yılanlari görünce bağırıyorum annem de diyoki korkma onlar zarar vermez her gün belirli saatte gelir giderler diyo o arada uyandım


arifselim
– Yılan genellikle bir gizli düşman veya insanın iyiliğini, ilerlemesini istemeyen birisinin varlığı anlamındadır. Eğer yılan sokmuşsa bu kimseden zarar görmek manasına yorumlanır.

– Diğer rüyanızda aynı yakın bir anlamda kabul edilir. Allah’a havale ederek hayırlısını dileyin, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun alaykum rüyamda kavgalı olduğumuz gorumcem beni kucağıma büyük bir yılan veriyor benim evin salonunda. Yılanın ayakları vardı. Bende ona beddua ediyorum Allah ta senin mezarına koysun diye. Hayırdır inşAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Vedalaşma Görmek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Yılan görülen diğer rüya yorumlarında olduğu gibi buda düşman ile tabir edilir. Şu veya bu kişi düşmandır anlamı çıkarılamaz ama yılanı bu şekilde görmek insanın çevresindeki zararlı kimse manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bir işe kalkıştım isteraye yattım ve tarlada yürürken küçük bir yılan gördüm sulama borusunun yanında sonra biraz kenera baktım normal boyda yılan sağında solunda arkamda her yerde kenara kaçtım güvene aldım kendimi biraz ilerde dev bir yılan ordanda jep tibi bir araba geçiyordu arabanın altına geçti aradan çıktı ve arabaya saldırdı adam kaçtı ama bu neye işaret


arifselim
Bu rüya istihare için olumlu manada değildir. Zaten istihareye yatan kişi açık bir rüya gördüğünde kalbine olumlu yada olumsuz bir his gelir ve bu kalbe gelen hissi ona en açık işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmemişse o zaman tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam rüyamda odamdaki yatağın baş ucunda duvara çakalı gibi bir yılan gördüm. Yılan kafası görünüyo gövdesi duvarın içinde imiş görünmüyor. Ama yılan korkunç değil gülüyor gibi sanki sevimli küçük bir yılan kafası duvarda. Yorumlarsanız sevinirim hocam


arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde görmüş olsan da yılan görmek olumlu manada yorumlanmaz. Genellikle bu tür yılan görmek, insana gülen ama arkadan düşmanlık eden birisine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam.. Rüyamda bir okyanusun üzerindeyim. Rengi o kadar mavi ki anlatamam. Etrafta muhteşem beyaz kayalıklar var ve manzara mükemmel ötesi. Bir gemideyim yanımda tanıdığım insanlar da var. Aşağıya bir bakıyorum ki deniz yılanları sayısızca. Birden gemi bir eve dönüşüyor sular çekiliyor. Hayvanlar açıkta kalıyor. Ama hepsi zararsız deniz hayvanları özellikle tüm deniz yılanları uyuyor. Basmak istemiyorum hiç birinin üzerine. Arkadaşım kendi ayağının üzerine benim ayaklarımı koyuyor ve beni temiz odaya götürüyor. Sizce anlamı ne olabilir hocam?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya sahibi için iyi haberlere işaret eder. Rüyayı gören kişinin hiç zahmet çekmeden, eziyete girmeden kazanç elde edeceğine ve adeta hazırdan gelir elde edeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Cevap: Rüyada yılan görmek

mutasyon
Selamun aleyküm hocam, bir konu hakkında istihareye yattım. Rüyamda evde yumurta sepeti gibi bir yuvaya sahip piton yılanı gördüm. Babam ile beraber yılanın yanına yaklaştık. Gözleri ve ağzı çok net değildi ve saldırgan değildi. Babam yılanı sevmeye başladı, yuvasından kalktı başını kaldırdık hafif dik durdu ve kendini sevdirmeye başladı, ben elimi süremedim fakat piton yılanının zehirsiz olduğunu bildiğim için sadece şaşkındım korkmuyordum . Rüyamı yorumlarsanız sevinirim, her daim Allah hakkımızda hayırlısını eylesin inşAllah. Hayırlı haftalar hocam.

Okudunuz mu?  Rüyada yumurta kırıp karıştırmak

arifselim
Aleykum selam hayırlı günler. İstiharede yılan görülmesi hayırlı olarak tabir edilmez. Bu şekilde görmen ise dost görünen bir düşmana yorumlanır. Ayrıca istiharede ki en önemli işaret senin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Bu şekilde bir işaret kabul edebilirsin.


Rüyada yılan görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bilmediğim bir evin salonundayım. Küçük parlak yeşil kobra türü bir yılan vardi sonra normal yılana döndü yine parlak yeşildi. Herkes korkuyodu tuttum kafasından atalım yada öldürün derken elimi ısırdı.


arifselim
Yılanın renk değiştirmesi ve sokması da iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle insana zarar vermek için farklı yollara başvuran zararlı bir düşmana işaret olarak tabir edilir. En makbul görüşe göre yılan görmek düşman olarak tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam
Rüyamda ağaç boyunda bir yılan vardı. Dışardaydık. Yılan bize saldırdı. Elime çatallı bir odun aldım ve yılanın kafasını sıkıştırıp ateşe soktum. Çok acı çekti. Daha sonra onu serbest bıraktım. O da gitti. Ama tedbiri elden bırakmıyorum. Bir daha gelirse kafasını etmeyi planlıyordum. Teşekkür ederim hocam.


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan senin açından çok hayırlıdır. Sana düşman olan veya zarar vermek isteyen birini alt etmeye ve onu kontrolün altında tutmaya işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 2 oldu çok sevdıgım bir arkadaşımla yürürken heryer yılan kaynıo küçügü büyügü renkliler ayyy çok berbat birkerede beraber uyumuştuk pencereyi bir açtım kocaman kafası karşımda yılan nedir acaba bu ya arkadaşın mı kötü dıyor yoksa şeytandanmı bu anlamadım


arifselim
Bu rüya arkadaşınla ilgili değildir. Ancak rüyayı gören kişinin ve arkadaşının çevrenizde düşmanlarınızın ve zarar vermek isteyenlerin tuzaklarının çokluğu anlamındadır. Bir diğer görüşe göre ise bu yılanlar günahların çokluğuna işaret eder ve tövbe edilmesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


eyupakyuz
Hayırlı sabahlar hocam

Sabah namazından sonra rüyamda
Sonradan ateist olmuş eski bir arkadaşımla dağlık bir bölgedeyiz
Benim ayaklarım çıplak
Önce küçük bir siyah yavru yılan görüyoruz sonra çukurda iki tane büyük kafalı kör yılan birde çukurdan çıkan iki tane beyaz güzel yılan kıvrılarak yanımızdan geçtiler geçerken kuyruklarını bacaklarıma vurup gitti ne ben nede yılan bir şey yapmadı yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Hayırlı günler. Yalın ayak olduğunu görmek sorumluluklarını azaltmak manasındadır. Görülen yılanlar ise iyi değildir ve kişiyi çekemeyen, kötülüğünü isteyen ve ona maddi manevi zararlar vermek isteyen bir kimsenin varlığı anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yabani Güvercin Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler. Rüyamda anneannemin evinde köyde oluyorduk. Evin önünde otururken karşıdan bana doğru sarı bir yılan geliyordu. Sonra kafasıyla vücudu ayrılıp kafası bana daha hızlı gelmeye başladı ben kaçtım o kovaladı. Daha sonra öldü mü hatırlamıyorum. Nasıl yorumlamalıyım?


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya sahibi için kendisinden daha güçlü ve çok zararlı bir düşmanının olduğu anlamındadır. Bu rüya bir uyarı gibidir. Dikkatli ve tedbirli hareket etmek gerektiğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Cevap: Rüyada yılan görmek

Kayıtsız Üye
Başka bir şehire gidiyorum biyerden geçerken yuvarlak kabuk gibi bir şey görüyorum. İçinden ya yılan çıkacak yada başka bir şey diyorum ikinci seçenek neydi hatırlamıyorum ama kötü değildi. Sonra o şeye vurmaya başlıyorum yavaş yavaş siyah beni ürperten bir yılan çıkıyor. Orada çok varmış ondan. Yanımda biri var berabermişiz. Bir kadın oturuyor yanımdakine diyorki yoksa sizde insan kılığına girmiş yılanmısınız. Şaşırıyorum yılanlar insan kılığınamı girer diye ben neler gördüm diyo. Sonra insan kılığına girmiş bir yılan gördüm ama çocuk gibiydi ve sanki uzaylı gibi kafası büyük gözleri bir tuhaftı. Rüyam çok uzundu yılanlarla alakalı kısım bu ne anlama geliyor acaba


arifselim
Bu rüya senden güçlü ve mevki sahibi bir düşmanın var anlamındadır. Genellikle yılan düşman olarak kabul edilir. Bu rüya ise ayrıca açık açık düşmanlık eden ve zarar vermekten çekinmeyen kimselerin varlığına işaret olarak tabir edilir. Yinede daima rüyanın hayrını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda geniş çok büyük bir yerde irili ufaklı birsürü yılan gördüm yavaş yavaş korkmadan yürürken çok iri mor bir yılan gördüm tam ona bakarken iki tane ince siyah yılan tarafından ısırıldım ama acı hissetmedim kendi kendime ayakkabımdan geçmedi diye düşündüm rüyamda yorumlayabilirmisiniz? Lütfen şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüya güçlü ve zayıf olan çeşitli düşmanlara işaret eder. Isırılmak ise maalesef zarar görmek olarak tabir edilir. Biriyle uğraşırken diğerinden korunmaya fırsat bulamamaya yorumlanır. Allah’a sığınmak ve ona tevekkül etmek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam da yılana yaklaşıyorum hafif bir korku gerginlik var ya da hiç yok yılana bağırıyorum ellerimi açıyorum yılan bir anda uysallaşıyor ve kendisi korkuyor ve bana saldırmıyor ben de yılan el kol hareketleriyle bir şekilde emir veriyorum ve bir dinazoru yakalamasını öldürmesini kovalamasını istiyorum ona gösteriyorum sonra yılanda kovalıyor ve hatırlamıyorum ama rüya da galiba benim yardımımla ya da kendi başına dinazoru öldürüyor Hocam sizden ricam bazı yerleri hatırlayamıyorum o yüzden iki şekilde yorumlamanız önemli bir detay mıdır bilmiyorum ama işin ehli işi bilen sizsiniz Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada yüksekten aşağıya bakmaktan korkmak

arifselim
Rüya nasıl anlatılırsa sadece o şekilde yorumlayabiliriz. İki şekilde tabir etmiyoruz. Rüya sahibinin düşmanına üstün geleceğine ve onu istediği yönlendirerek onun zararlarından Allah’ın izniyle korunacağına işaret olarak yorumlanır. Bu rüyadaki yılan dize gelecek olan düşman anlamında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


eyupakyuz
Hayırlı bayramlar hocam

Rüyamda bana borcu olan bir arkadaşım borcunun bir taksitine karşılık öldürdüğü bir küçük siyah yılanı bana gönderiyo bu yılanı satıp borcunu tahsil edersin dedi
Ben yılanı poşetten çıkarıp bakıp geri koydum böyle iş olur mu diye söylendim

Hocam size zahmet yorumlarmısınız.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyayı yazılı olarak yorumlamak pek mümkün değildir. Çünkü kişiye özel yorumlanması gereken bir rüyadır. Maalesef tabir edemiyorum. Allah’a havale ederek hayırlısını dile buda yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler hocam, ben rüyamda yılanlar görüyordum. Bir evdeydik dışarı çıkınca yolda bir yılan bana doğru geldi.Elimde sapan gibi bir şey vardı. Ayağımla onu boynuna basıp sapanla kafasına vurdum. Ezildi kafası ve zehrini akıtti.Anneme sesleniyordum bana taş veriyordu yılanı öldürmem için .Merakla bekliyorum yorumunuzu. Allah’a emanet olunu.


Tohat
Hayırlı günler. Yılan düşmanı temsil eder. Onun başını ezerek öldürmeniz ise girişeceğiniz işte veya yeni gireceğiniz bir yolda önünüzdeki engelleri ve engel olan kişileri önünüzden çekebilecek ve yolunuza istediğiniz gibi ilerleyebileceğinize delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


Büşra uysal
Selaminaleykum ben rüyamda annemle dışarda biryerdeyiz yerde bozuk demir para topluyorum sonra avucumdan birtane para çukura düşürüyor bende onu almaya çalışıyorum annem boşver alma diyor orda meğer yılan varmış annem onu görmüş de alma diyormuş ben tam elimi uzatıp alacağım zaman yılanin başını görüyorum ve yılanin kafasına kürek gibi bir şeyle bastırıyorum beni sokmasın diye sonra kaçıyorum yılan arkamdan geliyor sonra ben tepeye tırmanıp yılandan kaçıp kurtuluyorum rabbim hayra cikarsin inşAllah yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. Karşı olduğunuz veya hayatınızla ilgili memnun olmadığınız bir durumla mücadele edeceğinize, fakat istediğiniz sonucu alamayarak sizin kontrolünüz dışında gerçekleşebilecek hadiselere şahit olabilirsiniz. İyi bir gözlemci olarak etrafınızdaki insanlara karşı dikkatli olmanız konusunda da uyarıcı etkiye sahip bir rüyadır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada yaralama ve öldürme...

Kauurl
Merhaba. Rüyamda bir havuz içindeydim ve bana doğru gelen bir koyu renkli kobra yılanı gördüm. Sol elimi ısırdı. Daha sonra başka bir yılanda sağ elimi ısırdı sağ elimi ısıran yılanın rengini cinsini hatırlamıyorum. Ne yaptı isem ellerimden düşüremedim. Ellerimi yerlere vurdum, uğraştım ama yılanları düşüremedim. Sonunu hatırlayamıyorum Tüm bunlar olurken başka bir akarsuda sarı beyaz piton yılanı gördüm. Sonra sol elimdeki yılanla çok uğraştım. Korkarak uyandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun.


arifselim
Merhaba. Böyle bir rüya hayırla yorumlanmaz maalesef. Rüya sahibinin canının çok sıkılacağı ve üzücü şeylerle karşılaşacağı bir döneme gireceğine işaret olarak tabir edilir. ayrıca rüya sahibinin etrafında kötü, zararlı ve art niyetli kimseler yüzünden büyük zararlar göreceğine de yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum

Rüyamda sahil gibi bir yerdeyiz bir tane orta uzunlukta bir yılan etrafımızda geziyor. Erkek arkadaşım onu yakalıyor saç gibi bişeye doluyor kaçmasın diye. Daha sonra yılanı 2-3 saniyeliğine kaybediyoruz. Erkek arkadaşım yılanla anlaşma gibi bir şey yapıyor. Daha sonra bırakıyor yılan bana tıslayarak gidiyor ve annemi sokuyor. Bana hiçbir şekilde dokunamıyor. Daha sonra ben tekken daha büyük bir yılan geliyor kaçmama fırsat vermeden beni kasıklarımdan sokuyor. Ben korkuyorum erkek arkadaşım bunu yapmayacaklardı diye bağırıyor. Sonra uyanıyorum işe gitmek için ama kasıklarımda o acıyı hissediyorum hala hatta anneme yılan soktu beni ben gelemicem demişim uyku sersemi. Bunun anlamı nedir?


arifselim
Aleykum selam. Maalesef iyi olarak tabir edilmeyen rüyalardandır. Doğru ve isabetli bir yorum için size durumunuza bakılarak tabir edilirse isabetli olabilir. Genel olarak çevrenizdeki size zarar verecek tehlikeli ve sinsi düşmanların varlığına işaret olarak tabir edilir. Bu rüyayı bir ikaz gibi de kabul edebilirsiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
mrblar. bir gün iç içe geçmiş 2 rüya gördüm. birinci rüyada bir tane yılan görüyorum. yılan sanki doğum yapıyordu ama yılanlar gibi yumurtlayarak deil. yavruları ağzından çıkıyordu. çıkan yavrular yılan deildi. küçük küçük şeylerdi. zaten yavrular yılanın ağzından çıkınca rengarenk kelebek gibi bişeye dönüşüp uçuşuyorlardı.
ikinci rüyada ise yine bir yılan görüyorum biraz büyükçeydi.oda yumurtluyordu. yumurtalar tek tek çıkıyordu.çıkan yumurtaları ise hemen arkasındaki başka bir yılan yutuyordu. ama sanki yemiyor onları midesinde saklıyor gibiydi. o kadar çok yumurta yutmuştu ki karnında sıra sıra duran belki 7-8 tane yumurta vardı.
şimdiden teşekkürler


arifselim
Merhaba. Her iki rüyanda birbirine yakın ve aynı manada yorumlanabilir. Maalesef bunlar rüya sahibi için düşmanların, zorlukların ve sıkıntıların artarak daha çok hale gelmesine yorumlanır. ayrıca manevi açıdan zayıflığa ve işlenen günahların çokluğuna da tabir edilmiştir. Yinede bu sadece bir rüyadır ve hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada zina yapanları görmek

Kayıtsız Üye
S.a. hocam, rüyamda bir havuz kenarında balık tutuyorum. Yakaladığım bir balık sonrasında kaplumbağaya dönüşüyor ve bir piton yılanı saldırıyor ona. Nasıl olduğunu anlamadan piton yılanı iki parçaya ayrılıyor. Ben ve ablam çok korkup kaçıyoruz. Hava karanlık. Bir tepeden aşağıya doğru koşuyoruz. Koyun sürüleri var. Karanlıkta onların içinden geçiyoruz. Ama Rüyamda korkuyorum. Koşuyoruz sürekli.
Çok merak ediyorum manasını, yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Size zarar verecek ve kötülük yapacak birinin şerrinden sizi kurtaracak ve güvende olmanıza neden olacak birinin varlığı manasında tabir edilir. Korkudan ve zorluktan sonra ulaşılacak huzur ve güvenliği işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Nazenin
Rüyamda kayınvalidemle evde oturuyoruz odanın içinde bir sürü yılan var bir tanesi cam kare bir kapta duruyor küçük bir anda atladı ve beni ısırdı bende bir an önce üzerimden atmaya çalışıyordum diğerlerinden biride ısırdı canım yanıyordu ve ısırdıklarında üzerimden atamaya çalışıyordum tabiri nedir acaba


Tohat
Kötülük görmek, hastalıkla uğraşmak ve insanlardan zarar görme gibi anlamlar içermektedir. Senin iyiliğini istemeyip bundan memnun olacak kişilerin etrafında yer alması genel görüş olarak kabul edilen bir tabirdir. Allah’a sığın ve dua etmelisin. Allah doğrusunu ve eniyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm hocam rüyamda köyümdeyim baktım Bi yılan taştan duvara tırmanıyor kırmızı ince bir şey kaçmaya başladım tam kaçıyorken bana doğru bir yılanın geldiğini gördüm iki metre üç metre uzunluğundaydı çok çok ince kırmızı bir yılandı kafasıda çok küçüktü korktum yılanın yanından geçerek onun ters yönüne doğru kaçtım


Tohat
Ve aleyküm selam. Seni takip eden, yaptıklarını gözlemleyen ve bunu iyi niyeti ile yapmayan birinin varlığına delalettir. Bu kimse senin düşmanın olabilecek bir özelliğe sahip olduğundan temkinli olman ve Allah’tan yardım dilemen hayrına olur. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler rüyamda bir yerde cömelmis oturuyorum bacaklarimin arasında kucağında koyu renkli orta boyda yılan gördüm korktuğumu belli etmeden yavaşça itmeye calisiyorum bir ara başını kaldırdı bana baktı başı kocaman di sonra sessizce başını koydu uyudu kucagima öylece masum masum duruyor uyuyordu ruyam hayır olsun yorumlarsanız sevinirim.teşekkürler.


Tohat
Hayırlı günler. Yılan düşman ile tabir edilir. Orta boyda olması senden ne güçsüz ne de güçlü olduğuna, kucağında görmen ve sana zarar vermemesi de aynı şekilde düşmanının sana olan yakınlığına, her fırsatta dişlerini sana göstermeye çalıştığına fakat korkulacak bir durum yoktur. Sana zarar vermeyen kendi sinsiliği ile yaşayan biri olarak kalacaktır. Yine de Allah’a dua ederek O’na sığınmalısın. Çünkü Allah hakkıyla bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil kuş görmenin tabiri nedir?

mikaela
Selamun aleyküm efendim,
Bir arkadaşım benim için rüyaya yatmıştı bir sıkıntımdan ötürü kendi isteğiyle ve rüyası şöyle..
Yemyeşil bir bahçedesin çok güzel manzaralı bir yer ve sen o güzelliğe kapılıp ben de gidiyim ya bir bakiyim demişsin ama oraya girer girmez karşına bir yılan çıkmış senin üzerine gelmiş.
Yorumunuz için şimdiden teşekkürler


Tohat
Ve aleyküm selam. İyilik ve tamamen saf duygularla yaklaşmak, hayırlı işlerde bulunmak ve insanlara hayır ile yaklaşmaya çalışmak, yardım etmek gibi anlamlar içerdiği gibi tüm bu safiyane duygularına ve temiz niyetine karşın karşına iyi niyetli olmayan insanların çıkabileceğine delalet eder. Allah hakkıyla bilendir elbette.


Kübra58
Esselamü aleyküm rüyamda odada ablamla beraberdik içeriye küçük yeşil yılan girdi biz de korktuk ve sandalyenin üzerine çıktık. Seslerden yılan geldiğini anlayınca diğer odadan kardeşlerim de bağırmaya başladı. yılan dışarı çıktı. Sonra başka bir ablam yılan geri gelmesin diye kapıya seccademi koydu ben de seccade olmaz seccadeyi serme dedim o sıra uyandım
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler hayırlı günler.


Tohat
Ve aleyküm selam. Görülen rüya sevilmeyen ve hatta varlığından dahi haz duyulmayan bir kimsenin varlığı ile tabir edilir. Seccade ise kişiye ferahlık veren huzur veren anlara, bunu sağlayacak olan eşe delalettir. Allah hakkıyla bilir tabi.


Kayıtsız Üye
Merhaba; rüyamda babamın bahçesinde ayrı yaşadığım eşimle incir ağaçlarının etrafında geziyoruz ve incir toplayıp yiyoruz. Sonra büyük bir yılan sürünerek geliyor ve toprağa girmeye çalışıyor. Bende hiç korku yok. Yılanı tutuyor kaldırıyorum ve tekrar toprağa girmesine müsade ediyorum. Sonra uyanıyorum. Yorumlarıniza şimdiden Teşekkür ederim.


Tohat
Merhaba. Hem rızk anlamında hem düşmanlarına galip gelmenle ilgili olarak hayırlı bir rüyadır. Rızkının genişlemesi, bolluk içinde olman ve zorlu olan düşmanlarına karşı zafer elde ederek onları mağlup edip alt edeceğin anlamı taşımaktadır. Yine de en iyisini Allah bilebilir.


hlm
rüyamda annanemlerin eski evi var kullanılmıo onun içindeyiz insanlar var vakit sanki kış vakti evde akrabalar var eski eskiden kullanılan geniş ocaklar var önünde bir perde var arkasından tık tık sesler gelio perdeyi çektim içinde şeffaf bir borunun içinde bir yılan kendini bir oraya bir buraya vuruo(belgeselde en zehirli yılanlardan biriymiş) renklidi enine kırmızı yeşil kahverengimsiydi sonra ben panik yaptım bir akrabamız perdeyi geri çekti görmemem için

Okudunuz mu?  Rüyada Vahşet Görmek

Tohat
Hayırlı günler. Yılanın birden fazla renge sahip olması nedeniyle farklı yorumlanmaktadır. Bu senenin çok fazla yağış alacağı, bereketin de rızkın da artacağı, yağışın çeşitli olacağı şeklinde yorumlanayanlar olduğu gibi yılanın dini zayıf, karakteri kötü olan bir kimsenin varlığına bu kimseyle tartışabilme ihtimaline ve ondan zarar görmeyeceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi .


Kayıtsız Üye
Hocam selamünaleyküm.. Rüyamda bir karıncıya ve bir de küçücük sarı bir yılana koşu yarışı gibi bir şey öğretiyordum. En iyisi küçük sarı yılandı ve elime aldım. O kadar seviyordum ki o da beni seviyordu eminim. O sırada karınca da işi iyice öğrendi onun için seviniyordum. O sırada o küçük sarı yılan(ayakkabı bağcığı şeklinde) elimi sıkmaya başladı ve küçük küçük ısırdı. Bende tuttuğum gibi yere fırlattım. Zehirli değildi. Sizce nasıl bir yorum yapılabilir hocam?


Tohat
Ve aleyküm selam. Umduğun ve giriştiğin bir işten istediğin sonucu alamaman anlamına gelmektedir. İş veya parasal anlamda beklediğin gibi bir netice olmaması dolayısıyla hayalkırıklığına uğrayabilir, moralin bozulabilir. Ufak bir sorun ve geçici bir problem olduğuna bakarak önemsememeye özen göstermelisin. Allah doğrusunu en iyi bilendir tabi.


Ceren…h
Merhaba hocam. Rüyada biri bana Allah’ın emri olarak hayvanlara irat etmemi söyledi o an ben afalladım ben Allah’a itaat ediyorum sadece öyle olmalı ama emirse yapmam gerekiyor dedim ama yine Bir afallama oldu anlamaya çalışıyordum sonra Bi yılan gördüm göz hizamdaydı ve benle konuşmaya başladı bana ” hz. Muhammed(sav) bana itaat etmeni söyledi bu emirmiş” ve ben korkarak Bir anda uyandım. Yılan sarı beyaz gri tonlarında ince Bir yılandı bu neye işaret hocam

Bide uyandığımda bana hayvanlara itaat etmemi söyleyen kişi hatırlayamadım öyle Bir varlığı bile hatırlayamadım


Tohat
Merhaba. Yılan sinsi ve zararı dokunabilecek bir kimse ile tabir edilmektedir. Bazen kem gözlü olan kimselere bazen de gücünü kuvvetini, ünvanını, sanını maddi gücünden alan ve buna dayanarak insanlardan kendini üstün tutarak kibirlenen kimsenin varlığına işaret etmektedir. Kimseye hiç bir sebeple boyun eğilmemesi gerektiği önünde eğilecek bir tek Allah olduğu bilinci sen de var olacağı anlamı taşımaktadır. Allah en iyisini bilendir.


rüyada mezarlıkta yılan görmek, rüyada mezardan yılan çıkması, rüyada mezarda yılan görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Yüzmek Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Yılan Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.