Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:07
Namazlar
Yönetici

Düşmanı hezimete uğratmak için ne okumalıyım

Düşmanı hezimete uğratmak için ne okumalıyım

süslü
Adımı vermek istemiyorum bundan 3 sene önce kısmetimi kapatmak için bana sihir yapıldığını öğrendim ve bozdurdum şimdi düşmanı hezimete uğratmak için ne okumalıyım sürekli nazarını üzerimde hissediyorum rahatsız oluyorum


Cevap: düşmanı hezimete uğratmak için ne okumalıyım

DELFİN
Düşmanları yenmek için okunacak sure Fetih suresidir.Fakat sizin durumunuzda olan insanların bu olayları Allah’a havale etmesi daha yakışır alır.İnsanların yaptıkları cahilliklere aynı tarzda karşılık verilmez.

Okudunuz mu?  Şafi Mezhebinde Namaz Kılmayan Kafir Olur mu?

Cevap: düşmanı hezimete uğratmak için ne okumalıyım

Vezir-i Azam
Mesele düşmanı hezimete uğratmak veya kişisel zafer kazanmak değil Hak olanı söyleyip Hakk’ın batıla üstün gelmesini dilemektir. Çünkü Hakk batıla daima üstündür ve düşman olamazlar. Ayrıca sihir olayı da hurafedir, hurafe düşüncelerinizden arınmanızı dilerim.

Okudunuz mu?  Şafi Mezhebinde Tahiyyetül Mescid Namazı İçin Kerahat Vakti Var mıdır?

Cevap: düşmanı hezimete uğratmak için ne okumalıyım

Vezir-i Azam
Hüküm yalnızca O’na aittir. Duana nasıl ondan başka kimse cevap veremezse sihir diye bir şey gerçek olsaydı da yine yalnızca O bunu gerçekleştirebilirdi. Kendi yarattığının bir başkasına kötülük yapmasına müsaade edeceğini de düşünemeyiz herhalde.

Okudunuz mu?  Şafi mezhebinde kaza kılarken kıraat sesli mi yapılır?

düşmanı hezimete uğratmak için dua, düşmanı hezimete uğratan dua, düşmanı hezimete uğratmak için okunacak dua

Bu kategoride yer alan Şafi Mezhebinde Rüku ve Secdede Zikir Yapmanın Hükmü Nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Düşmanı hezimete uğratmak için ne okumalıyım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.