Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:53
Gusul
Yönetici

Gusül alırken Allahın ismini anmak cazi mi günahmı?

Gusül alırken Allahın ismini anmak cazi mi günahmı?

Kayıtsız Üye
verdiniz bilqi için teşekkürler ama orda diyorki gusülsüzken Allahın ismii 12 imamın ismini anarsa haram dır…ama gusül abdesti alırken niyette Allah ismi qeciyor hem pis yerde hemde gusülsüzken Allahın ismini anmak haramdır e o hallde gusül abdestini ne diye niyet ediceqız ?

Okudunuz mu?  Namazda kılarken idrar damlası gelmesi abdest bozar mı yoksa özre mi girer?

Cevap: Gusül alırken Allahın ismini anmak cazi mi günahmı?

mumsema
< orda diyorki gusülsüzken Allahın ismii 12 imamın ismini anarsa haram dır. >
bu saçmalık nerde geçiyor kardeşler bulabilirmisiniz?
Cünüpken insan Allah’ın adını bile anabilirken, 12 imam anılamaz demek şirkin ta kendisidir.

Okudunuz mu?  İstemeden meni gelmesi gusül gerektirir mi?

Cevap: Gusül alırken Allahın ismini anmak cazi mi günahmı?

islamyolu
ilginç şaşırdım. bu fetvayı kim vermiş. Kur’anda Dua olan ayet bile okuyabiliyorsun. tekbir getirebilirsin. zikir edebilirsin. birde işin ilginç yanı 12 imam ın ismini Anmakta Haram denmiş. Acaba böyle bir fetva Şia Fırkasında olabilir mi . onlarda böyle ilginçlikler çıkıyor.

Bu kategoride yer alan Güneş enerjisi ile ısıtılan suyla gusül alınabilir mi ? alınmazsa neden alınmaz ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül alırken Allahın ismini anmak cazi mi günahmı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.