Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:10
missa6
Abone

Şeytanın ve nefsimin şerrinden bıktım usandım ne yapmam lazım

Şeytanın ve nefsimin şerrinden bıktım usandım ne yapmam lazım

Kayıtsız Üye
meraba hocam hocam ben 23 yaşındayım yeni askerden geldim hocam inan şeytanın ve nefsimin şerrinden bıktım usandım bazen dayanamayım degişik filmler seyrediyorum hocam bir akıl verein ne yapmam lazım aklım karma karışık yardım edin

Okudunuz mu?  Ruh çağırmada gelen ruh mu, şeytan mı?

Cevap: şeytanın ve nefsimin şerrinden bıktım usandım hocam bir akıl verin ne yapmam lazım aklım karma karışık yardım edin

Ercan
Bahsettiğiniz filmler insanı zinaya ve istimnaya sürükler. İzlenmesi haramdır. Bu gibi şeylerden uzak durun. Aklınıza geldiğinde eüzü besmele çekip Allah’a sığının.

Bu kategoride yer alan Yunus a.s. duası adetliyken ezberden okunabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şeytanın ve nefsimin şerrinden bıktım usandım ne yapmam lazım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.