Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:57
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada dişinin kırıldığını görmek

Rüyada dişinin kırıldığını görmek

Kayıtsız Üye
rüyanda alt çenemdeki ön azı dişlerimin kırılıp elime dütüğünü gördüm…dilimlede kırık dişlerimin içine sokuyordum.içleri delik ve çürüktü…


Cevap: rüyada dişinin kırıldığını görmek

Desert Rose
Rüyada diş görmek kişinin ev halkına ve akrabalarına delalet eder İst dişler baba tarafından, alt dişler anne tarafından akrabalara; İst çenedeki iki ön diş baba ve amcaya işarettir.
Alt çenedeki iki ön diş kendi çocuklarına, bu dişlerde görülen çürüme ve düşme yahut kırılma, dişin temsil ettiği yakının başına gelecek sıkıntı, hastalık, uzağa gitme yahut vefatına; bu dişlerde görülen güzellik, temsil ettiği akrabanın durumunun iyiliğine veya onu mutlu edecek bir duruma dalalet eder.
Rüyada dişlerinin oynaması hastalığa, diş kiri yahut kokusu kötü şöhrete ve sünnete uymamaya, diş parlaklığı ve güzel kokması güzel övgüye, sünnete uyarak mutlu yaşamaya işaret eder.
Dişlerde görülen düzensizlik; ev halkındaki uyumsuzluğa, fazla diş; akrabadan görülecek iyiliğe, küçük diş; güzelliğe, büyük diş; müjde yahut korkutmaya işarettir.
Kadının dişinin kucağına düşmesi gören kadının sağ – salim doğum yapmak, hamile değilse ele geçecek dünyalık olarak tabir edilir.
Diş ağrısı aile bireyleri yahut akrabadan gelecek sıkıntı, gümüş diş asalet ve güzel ahlak, altın diş kadın için kız çocuk yahut mutluluk, odun, taş gibi şeylerden yapılmış diş faydasız akraba ve boş gayret şeklinde tabir edilir.
Ağrıyan dişe ilaç sürmek yahut onu çektirmek gam ve kederden kurulmaya, ağzında tek diş kaldığını görmek ömrünün bir yıl sonra biteceğine işarettir.
Rüyada görülen diş bazen yılların, Peygamber Efendimizin güzel söz ve davranışlarının; diş kamaşması aile fertlerinden kaynaklanacak geçici sıkıntının, dişlerinin tamamen düştüğünü görmek bütün akrabalarından daha çok yaşamanın, diş düşmesi borçlunun borcunu ödemesinin, düşen yahut çıkan dişi gömmek yahut bir şeye sararak saklamak hastalığa yakalanacağının işaretidir.
Dişlerinizin döküldüğünü görmek, yakında kötü bir haber alacağınıza, hastalığa yakalanacağınıza işarettir.
Diş çektirdiğini gören kimse ölüm haberi alır. Çürük diş hastalıktır.

Rüyada diş görmek
ev halkı ve akrabalıkla yorumlanır. Üst kat dişler erkek, alt kat dişler kadın ve azı dişleri ev halkının reisi olarak tabir edilir.

Rüyada her hangi bir dişinin yanında yeni bir diş çıktığını görmek, bir akrabadan hayır ve menfaat göreceğine; dişleri arasında seyrek ve açık yerleri görmek, akraba ve ev halkı arasında bir geçimsizliğin çıkacağına delalet eder.
Halk arasinda büyük dis makbul oldugu için dişlerin büyük oldugunu görmek, rüya sahibinin sevildigine ve sayildigina işarettir.
Dişlerini bozuk ve sallanir bir sekilde görmek zafiyete; dişleri temiz ve güzel bir sekilde görmek, keder ve sikintidan kurtulmaya, cömert ve iyilik sever biri olduguna; dişlerin uzun ve beyaz oldugunu görmek, kuvvet ve cesarete; yeni dogmus bir çocugun dis çikardigini görmek, bela ve musibete yorumlanir.
Rüyada dişinin düstügünü ve onu düstügü yerden aldigini görmek, yeni bir çocugunun dogacagina; düsen disi arayip da bulamamasi akrabasindan birinin vefatina; dişlerinin her birinin veya bir kaçinin uzadigini görmek, akraba ve ev balkinin mallarinin elinden gidecegine; dişlerinin birinin veya bir kaçinin kisaldigini görmek, akrabalarinin mallarinin azalacagina işarettir.


Cevap: Rüyada dişinin kırıldığını görmek

Hoca
Rüyada diş ile ilgili tüm yorumlar
imam nablusiden

Okudunuz mu?  Rüyada dua ile cin kovmak

Dişler insanın ev halkıdır. Üst çenedeki dişler, rüya sahibinin babası tarafından olan akrabalarıdır. Alt çenedeki dişler ise ana tarafından akrabasıdır. İkisi alt ve ikisi üst çenede bulunan dört ön dişlerden alt çenedeki iki ön diş, rüya sahibinin babası tarafından değil de, kendi neslinden meydana gelmiş olan en yakın kimseleridir.

Üst çenede olan iki ön dişler de baba ile amcadır. Bunların sağ taraftaki baba, sol taraftaki amcadır. Rüya sahibinin babası ve amcası yoksa, o iki ön diş iki erkek kardeşidir veya iki çocuktur ya da şefkatli iki dostudur. Köpek dişleri amca oğullarıdır veya amca oğulları yerine geçen iki
dostudur.

Okudunuz mu?  Rüyada Dolandırılmak

Köpek
dişlerinin yanındaki diş rüya sahibinin ailesi arasında her yönüyle kendisine güvenilen ve onun üstünde başka bir kimse bulunmayan reisidir veya onun yerine geçen reisin dostudur.

Ön azı dişler day ı ve day ı oğulları veya öğüt vermede onların yerine geçenlerdir. Arka azı dişler rüya sahibinin dedeleri ve kendileri ile iftihar eden küçük erkek çocuklarıdır.

Alt çenede bulunan iki ön dişler, ana ve haladır. Bunların sağ tarafta olanı ana, sol taraftaki de haladır. Eğer rüyayı görenin ana ve halası yoksa, o dişler onun kızkardeşi veya kızkardeşlerinin iki kızıdır. Yada öğüt vermede onların yerine geçen kimsedir.

Ön iki dişlerin yanlarındaki sivri dişler, rüya sahibinin amcası veya halası kızı yada öğüt vermede amca ve hala kızı yerine geçen kimsesidir. Bunları takip eden diğer sivri dişler, rüya sahibinin ailesinin büyüğü ve her yönüyle kendisine itimad edilen reisi veya onun yerine geçecek bir kimsedir.

Alt çenede bulunan ön azı dişler, rüya sahibinin teyzesi, dayısı kızı veya öğüt vermekte onların yerine geçen kimsesidir.

Arka azı dişler rüya sahibinin aile halkından uzak akrabaları büyükanneler ve kendileriyle iftihar edilen küçük kızlarıdır.

Dişlerden birisinin rüyada oynaması hastalıktır. Dişin düşmesi veya kaybolması yukarıda daaçıklandığı gibi dişin temsil ettiği şahıslardan birisinin ölmesi veya mağdur olmasıdır. Eğer rüyada dişini çıkarsa veya onu bir yere gömmese, dişin tabirde temsil ettiği akrabasının benzeri olan birisinden dişin kıymetince eline mal geçer. Eğer dişi gömerse, dişin tabirde temsil ettiği akrabası ölür. Diğer dişlerin tabiri de böyledir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dondurma görmek (İmam Nablusi)

Rüyada dişine bir zarar geldikten sonra onu çıkaran, akraba veya yabancı birisinden dışın kıymetince istifade eder.

Bazı dişleri yıpranıp veya çürüyüp belirsiz hale gelse, o dişin tabirde işaret ettiği kimseye -bir da ondan istifade edilemeyecek şekilde-bir bela isabet eder.

Ön dişlerinin fazla uzun, güzel ve beyaz olduğunu gören kimsenin baba ve amcası mal ve dünyaca güçlenir.

Rüyada bütün dişlerinin oynadığını gören kimsenin aile halkı arasında münakaşa çıkar. Rüyada kalbinde diş bittiğini gören kimse ölür. Dişlerini çıkardığını gören şahıs, zorla malını sarfeder veya ödemesi gereken birşeyi öder.

Dişlerini sararmış ve siyahlaşmış gören kimse, aile halkının yapacakları bazı çirkin hareketlerden dolayı -utancından-yüzü kızarır.

Dişlerinde pis ve kötü bir koku bulunduğunu gören kimsenin ailesi kötü isimle anılır. Dişlerinin çürümüş olduğunu gören kimsenin ailesinin durumu zayıflar. Bir insan rüyada yukarda anlatılan dişlerden bazısının düştüğünü gör,e tabirde o dişle yorumlanan kimsenin helak olacağına işarettir.

Dişlerin, uzadığını ve büyüdüğünü gören kimsenin evinde münakaşa çıkar. Dişlerinin siyahlaşmış ve çürümüş olduğu halde düştüğünü gören kimse, bütün sıkıntılardan kurtulur.

Dişlerini kökünden çekip kopardığını ve onları yere gömdüğünü gören kimsenin, aile halkının tümü ondan önce ölürler ve onları gömer.

Rüyada dil ile dişlerini kökünden çekip koparmak, söylenen bir sözden dolayı aile halkının işlerinin bozulmasına yorumlanır. Dişlerin yerinden çekilip koparılması gizli işlerin meydana çıkmasıdır.

Rüyada dişlerin aralıklı olduğunu görmek, aile halkının dağılmasına, aralarında fesat çıkmasına veya malının noksanlığına yorumlanır.

Rüyada dişlerde görülen siyahlık, noksanlık veya kırık, meydana gelecek üzüntü ve kedere işarettir.

Dişlerini kendi eliyle çıkardığını gören kimse, malını kötü bir şekilde tasarruf eder yahut pişman olacağı kötü bir iş işler ya da meşru olmayan bir şekilde borç aldığı malından kendisine kazanç sağlar.

Bu yorumlar, rüya sahibinin dişlerini kendi eliyle halk içerisinde çıkardığı takdirdedir.

Okudunuz mu?  Rüyada Dolu görmek (İmam Nablusi)

Rüyada dişlerinin yerinde altın veya gümüşten dişler çıksa, bu rüya mala erişecek beladır.

DİŞ DOKTORU

Rüyada diş doktoru görmek, para bakımından çok sıkıntı bir durumda bulunduğunuza, buna bir çare aramanız gerektiğine işarettir.

DİŞ FIRÇALAMAK

Mağribi’ye göre bir kimsenin dişlerinin aralarını ayıklayıp bir şey çıkardığını görmesi, akrabalarından veya eşinden bir şey alacağına işarettir. Dişlerinin arasından çıkardığı şeyi birine verdiğini gören, ailesinden aldığı bir şeyi başka birine verir.

Bazı yorumculara göre: Diş aralarını temizlemek ve ayıklamak temizliğe ve mekruh olan bir şeyin ortadan kaldırılmasına delalet eder.


Cevap: Rüyada dişinin kırıldığını görmek

Ümmü Süleym
Yıllar önce defalarca ağzımdaki dişlerin kırılıp döküldüğünü görmüştüm ruyam da ama o zamanlar rüyaların ehemmiyetini bilmiyodum en azından bu kadar önemsemiyodum sonra çok değil 1 kaç ay sonra gerçekleşince aklıma geldi yani ben öyle yormuştum hayatımdan şimdide ne zaman rüya görsem ödüm kopar bişimi olacak diye rabbim hakkımızda hayırlısını versin…


ronaesme
Rüyamda ön iki dişimin kırıldıgini goruyordm kirildiktan sonra disleri elime aliyordum (ama yaridan kiriliyodu) çok yumusakti kirilan dislerim anlami ne olabilir cvp bekliyorumm???!


arifselim
Selamun aleykum. Dişlerin kırılması baba tarafındaki akrabalardan gelecek olan üzücü bazı haberlere yorumlanmıştır. Bazende bu rüya, insanın yapmak istediği işleri bölerek yapmasına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dişlerim kireç gibi dağılmış tükürüp duruyordum bitmek bilmiyordu anlamı nedir acaba


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin iş hayatındaki düzensizliğe işarettir. Bir çok işini parça parça yapacağına tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üst cenemdeki 4 disimde kırılıyor fakat kalan dişlerimi annem çıkartıp ters çevirip tekrar geri takıyor bu ruyam ne demek ? Lütfen yorumlar misiniz


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın tabiri genellikle baba tarafından olan akrabalardan gelecek olan üzücü haberlere yorumlanır. Bu rüya bazende bir yakınınızdan alacağınız desteğe işaret eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Diz görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda ust cene sol taraftaki yirmilik disimden bir parca kirildi elime aldim kararmisti.ne anlama geliyor acaba


arifselim
Rüyada dişin kırılmasının tabiri baba tarafından olan akrabalardan işiteceğiniz üzücü haberle işaret eder. Genel manası olarak hayırlı bir rüya olarak tabir edilmez.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arka üst azı dişim çürümüş ve yarısı kırılımış düşmüştü. Sonra ben o dişimi alıyorum yerden büyük bir parçaydı ve dişe benzemiyordu. Aynadan gidip dişime bakıyorum kum gibi ufalanmış dişim ve kanlı gibiydi. Gidip ağzımı yıkıyorum fırçalıyorum temizlensin diye tükürünce ufalanmış diş parçaları çıkıyo ağzımdan


arifselim
Rüyanda çürümüş olan dişinin düşmesi çok hayırlıdır. Bu rüya üzüntülerinin ve borçlarının biteceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda alt çenemde ki dört dişimden 1 tanesi kırılıp avucuma düşüyordu ağizım kan içinde kalıyordu


arifselim
Rüyada diş kırılması ve kanaması, çok sert yaşanacağı düşünülen maddi ve manevi bir sorunun herhangi bir sıkıntı yaratmadan ortadan kalkacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


kayıtsız üyee
Merhaba, rüyamda sol öndişimin yanındaki dişim önce sallanmaya kanamaya başlıyor sonra dikine kırıldığını görüyorum ama düşmüyor yerinde sallanmaya kanamaya devam ediyor diğer dişlerim beyaz temziz gayet güzel. Rüyanın anlamı nedir? Ayrıca iş konusunda istihareye yattığım gece gördüm bu rüyayı bununla alakalı bir durum olanilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya zaten iş ve maddi açıdan çok hayırlı bir rüyadır. Eğer iş için istihare gecesinde görülmüşse bu rüya istihare açısından da olumlu ve hayırlı manalara işaret. Herşeyin en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
mrb rüyamda sağ arka dıslerimden birinin eti kaşınıyo ve ben onu dilimle oynayarak disimi kınıyorum ve tukuruyorum didim beyaz ve şeffafti ayrıca kökü kalmıştı şimdiden teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Rüyada dişlerin sallandığını görmek

arifselim
Merhaba. Bu dişin bu şekilde görülmesi işiteceğin üzüntülü bir haber anlamındadır. Dilin ise sana bir ikaz anlamındadır. Genellikle bu söylenmemesi gereken sözleri söylemeye işarettir. Bunları bir ikaz olarak kabul edebilirsin. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Mrb lar rüyamda sağ üst çenemde arka azı dişimin birden avucumun içine düştüğünü görüyordum hatta bekliyordum dilimlle dokundugum da bir parça Daha çıkıyor du kırılan diş parçası çok çürüktü ve kök olarak kırılan diş parçası ise çok yumuşak ve biraz çürük tü ben bunu amcama gosteriyordum ve sürekli ağlayan 10 yaşlarında bir kız çocuğu vardı yanımda ben o kadar soruyordu m neden ağladığını bana bir şey söylemiyor du lütfen cvp çok korktum tabirleri görünce tşk ler…


arifselim
Merhabalar. Bu çok hayırlı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin kendisine ayak bağı ve dert olan sorunlarından kurtulacağına, kendisini başarıya ve mutluluğa götürecek yolların önünün açılmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda yanlışlıkla ağzıma bir madde alıyorum ve bu madde (katı birşeydi sakız kıvamında) yüzey temizleyici oluyor annem hemen çıkar yoksa dişine zarar verir diyor çıkarıp yıkıyorum ağzımı ama ön iki dişim gittikçe zayıflıyor en sonunda ikisi de kökten bütün halde düşüyor sonra yerine yerleştirmeye çalışıyorum yine düşüyor en son haliyle baktığımda ağız içime üst damağımında ön taraftan yarıldığını görüyorum düzeltilir diye düşünüyorum hatta sanki diğer üst dişlerimden de düşen oluyordu galiba rüyanın hemen ardından da uyandım yorumlarsanız çok sevinirim iyi günler


arifselim
İyi günler, Tedbirli olunmadığı için iş ve maddi açıdan ortaya çıkacak olan sorunlara alamet eder. Bazende bu şekilde görülen rüya, kendisini ve bilgisi bir işe yeterli görmemeye ve bu yüzden geride kalmaya alamettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada dilin altında diş çıktığını görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda iki yaşındaki kızımın ön iki dişinden üst kısımdaki dişinin bir tanesinin arkadaşıyla oynarken kırıldığını gördüm. Ama ağzına baktığımda sanki dibinde az bir diş kalmış gibi gördüm.


arifselim
Merhaba. Bu rüya o çocuğun baba tarafından bir kimse hakkında işitilecek olan olumsuz bir haber olarak yorumlanır. Diş kırılması bir çok defa akrabalardan gelecek olan kötü haber olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada önce üst köpek dişimin çürümüş olduğunu görüyordum. Babama gösteriyordum gösterirken düşüyordu dişim dökülüyordu yani


arifselim
Bu hayırlı bir rüyadır ve yaşadığın huzursuzluklardan kurtulacağın, daha mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğin anlamında tabir edilir. Çürük dişin düşmesi yeni ve sağlıklı adımların atılması manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sol alt arka azı dişim kırılıyor parçasına elime alıyorum üstünde sarı diş lekesi gibi bir çiZgi var ve çürümüş zaten diyorum nasıl yorumlayacağımı bilemedim yardımcı olur musunuz


arifselim
Genellikle diş kırılması, üzücü haber almaya tabir edilir. Eğer kırılan ve düşen bu diş çürük ise hayırlı anlamda yorumlanır. Rüya sahibinin kendisine ayak bağı ve dert olan sorunlarından kurtulacağına ve rahata kavuşacağına tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üst sağ ön dişimin üst bölümü çok az bir şekilde çıkmış ama dişim yerindeydi ne anlama geliyor acaba? Ağzımdaki yemeklerle birlikte çıkartıyorum ama daha sonra kayboluyor bulamıyorum


arifselim
Güzel bir manada değildir. İnsanın canının sıkılacağı ve sorunlara yaşayacağı şeylere işaret eder. Bazende akrabalardan gelecek olan üzücü haber manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Arap kızı
Rüyamda bir davet içindeyiz dişimin tuz gibi ufalıp ayrıca bir parça koptuğunu farkedip avucumun içine tükürüp bakıyordum Baktığımda dişin içinde küçük siyah kurtlarla dolu olduğunu gördüm koşup lavaboya orda bulunan çöpün içine tükürüp ağzımda kalanları temizledim

Okudunuz mu?  Rüyada diş düşmesi ne demektir?

arifselim
Bu güzel ve hayırlı bir rüyadır ve rüya sahibinin kendisine ayak bağı ve dert olan sorunlarından kurtulacağına, rahat edeceğine ve başarılara ulaşacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda alt dislerimden ön iki disimin yanındaki sol taraftaki disimin kırıldığını gördüm. Sonra elime alıyorum çok korkuyorum doktora gitmek için evden çıkmaya çalışıyorum ama herkesten saklamaya çalışıyorum bu durumu


arifselim
Rüyada diş kırılması iyi ve hayırlı olarak yorumlanmaz. Bu rüya genellikle rüyayı gören kişinin, akrabalarından biri hakkında üzüntülü bir haber alacağına işaret olarak tabir edilir. Yinede daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


kıbrıs
rüyamda halama kızıyorum dışarı başka içeri başka bir yüzün var ikiyüzlüsün diyorum koşarak yanından uzaklaşıyorum derken bir anda avucama bakıyorum şefaf bir renkte diş düşüyor elime hangi dişin düştüğünü anlamaya çalışıyorum en arkada kök dişmiş düşen yer şişiyor.yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Rüyada bu şekilde kızdığını görmek maalesef kötü olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin kar ile kalkarak zarar ile oturacağına yani büyük hatalar edeceğine tabir edilir. Dişin kırılması da üzücü gelişmelere işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda alt ön köpek dişimin yanındaki azi dişi sallanıyordu elimle dokununca yarıdan kırıldı. Aldım elime baktım dipleri siyahtı dişin çürüktü. Kırık diş dilime takılıyor ve derinden sızlıyordu.


arifselim
Aleykum selam. Bu diğer rüyalardan farklı olarak hayırlı ve güzeldir. Rüya sahibinin kendisine sıkıntı olan ve ayak bağı olan bazı sorunlarından kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Delilik görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda lavabo da aynaya bakıyorum, alt ön dişimden soldaki köpek dişimin yanındaki kesici diş üst tarafı çürümüş olarak görüyorum be elimle çürüyen yerini kırıyorum dişim yarım olarak dişimi daha sonra fırçaloyorum ve dişimdeki siyahlıklar gidiyor ve dişim öylece yarım bir şekilde kalıyor. Rüyamın anlamı acaba nedir


arifselim
Çürük dişi bu şekilde görmek ve dişlerini temizlemen hayırlıdır. Rüya sahibinin maddi manevi sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmasına işaret olarak tabir edilir. Daha ayrıntılı bir yorum için sana özel tabir edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üst yan taraftaki kesici dişim sallanıyormuş sonra kırılıyor elim felan kan oluyor aynı Zaman’da burnum kanıyor 4 ay önce ilişkimizin bittiği eski sevgilim elimi felan yıkıyordu.Sonra kardeşim alt taraftaki aynı dişimin de sallandığını onu da koparmam gerektiğini söyledi ben de canım acıyor diye koparmadım anlamı nedir


Tohat
Dişin kırılıp kanamanın görülmesi maddi veya manevi olarak karşınıza çıkacak sorunların habercisi olabilir. Fakat gerçekleştiği gibi fazla uzun sürmeden bu sıkıntıların bir anda hallolacağına da şahit olacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda pencere de kan kusmaya başladım. Sonra 2 parça disim kırık elime düştü sonra tüm bir dış düştü ama bembeyazdi kan yoktu üstünde hiç. Sonra elimi yıkamak için lavaboya gittim ve Lavabo yere düştü yerinden kopup. Sonra mutfağa gittm boru çıktı sanırım heryer şu oldu sonra o Lavabo da yere düştü sonra da uyandım. Nedir acaba anlamı. 1 hafta falan önce gördüm. Şu anda erkek arkadaşimin babası yoğun bakımda


Tohat
Rüyanızın arkadaşınızın babası ile alakası yoktur. Bu rüya sizi ilgilendiren bir tabire sahiptir. Dişin çıkması ve kırılarak dökülmesi sizi sıkıntıya sokacak sürekli kafanızı meşgul edecek parasal sorunların meydana geleceğine işaret etmektedir. Bunları yavaş yavaş ödemeye nail olacaksınız fakat düşünsel olarak durulacaksınız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.

Okudunuz mu?  Rüyada Dişikedi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba , Rüyamda ön sağ dişim ucundan birazcık boşluk oluyordu ve içini görebiliyordum içine baktığımda sanki bir oda dan büyük bir yer kadar büyükmüş gibi görüyodum içi boştu ve dişimin içinde sadece bitane tutanak gibi dişi destekleyen uzun bir diş vardı orasıda çatlaktı düşmek üzereydi bu rüyanı anlamı nedir ön sağ dişimin üzerinde sadece çürük vardı orasınada dolgu yaptırmıştım boşluk olan yer ise tam ucuydudişimin sivri olan yeri boşluktu cevaplarsanız sevinirim.


Tohat
Merhaba. Oluşma ihtimali olan farklı durumlara işaret eder. Bazen maddi sıkıntı çekecek ve zorlanacağınız günlere, bazen de ailevi sorunlara veya iş hayatınızda sekteye uğrayacak durumlara delalet eder. Bunlardan herhangi birinin meydana gelmesi söz konusu olabilir. Doğrusunu en iyi bilen Allatır.


Kayıtsız kişi
Ruyamda üst ön ortadaki iki dişim kum gibi parçalanıp dökülmeye başladı elimle tuttum ikiside parçalanıp elime geldi hemen sağ taraftaki üçüncü dişte yarısı kırılıp asılı kaldı önce onda siyahlık vardı sonra siyahlık içinden çıktı beyaz kaldı diş doktoruna gitmek için maddi imkan arıyordum


Tohat
Bu rüyanın genel bir tabiri söz konusudur. Bu da babanın akraba tarafından birinin vefat haberini duyma ihtimalinize delalet etmektedir. Doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


rüyada diş kırılması, rüyada dişinin kırıldığını görmek, rüyada dişin kırıldığını görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada dili kesilmiş bir çocuğu görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada dişinin kırıldığını görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.