Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:35
dinisorular
Yönetici

Sözlü mulakat: yazılı sınavda 78 aldım sözlü sınava gelirken lise ve önlizans mezuniyet belgelerini getirilecekmi?

Sözlü mulakat: yazılı sınavda 78 aldım sözlü sınava gelirken lise ve önlizans mezuniyet belgelerini getirilecekmi?

Kayıtsız Üye
yazılı sınavda 78 aldım sözlü sınava gelirken lise ve önlizans mezuniyet belgelerini getirilecekmi? Mezun olduktan sonra mahkeme kararı ile isim değişikliği yaptırdım. Sözlüye gelirken mahkeme kararını getirmem yeterlimi

Okudunuz mu?  İdeal olmayan erkek ve kadın

Cevap: sözlü mulakat: yazılı sınavda 78 aldım sözlü sınava gelirken lise ve önlizans mezuniyet belgelerini getirilecekmi?

Muhasibi
Her ihtimale karşı getir kardeşim ne olur ne olmaz…Tedbir her zaman iyidir…
Hayırla kal…

Bu kategoride yer alan Allaha dua ederken neden duamızı kabul edip hayırsızı, hayırlıya çevirmiyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sözlü mulakat: yazılı sınavda 78 aldım sözlü sınava gelirken lise ve önlizans mezuniyet belgelerini getirilecekmi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.