Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:56
missa3
Abone

Sabah namazına kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum ne yapmalıyım?

Sabah namazına kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum ne yapmalıyım?

serkannn
lütfen müslüman kardeşlerim bana yardım edin tam 6 gündür sabah namazına kalkamıyorum ne yapmam gerekirse yapıyorum yatmadan önce namaz abdesti alıyorum ondan sonra her namazımdan sonra dua ediyorum ey yüce Allahım lütfen sabah namazımı kılabileyim lütfen bana lütfet ya Rabbi ama gine kalkamıyorum alarm bile kursam nafile beni uyundırtmıyor ki ben sabah namazımı hep kılardım her zaman kalkardım ama şimdi son 6 gündür kalkamıyorum lütfen bana en kısa zamanda cvp mı verin neden böle oluyor cvp bekliyorum tşkler….

Okudunuz mu?  Büyükleri günahlar konusunda uyarmak

Cevap: sabah namazına kalkmank istiyorum ama kalkamıyorum,ne yapmalıyım?

Muhasibi
Kardeşim her zaman kullandığın alarm sesini değiştir belki faydası olur.Birde yatmadan önce kevser suresini ihlas felak ve nas surelerini oku…


Cevap: sabah namazına kalkmank istiyorum ama kalkamıyorum,ne yapmalıyım?

tekturk
kardes önceden kalkabildigin ve namazını eda edebildigin namazını , son 6 gündür kalkamiyorsan …oturup iyice bir düsüneceksin!! 6 gün önce ne oldu?? bilerek veya bilmeyerek haram birseymi yedin?? bir günahmi isledin?? veya ailenmi evine haram girdirdi?? kendini suale cekeceksin…Allah kolaylik versin..

Okudunuz mu?  Suların Hükümleri: Mutlak su Nedir? Mukayyed su Nedir?

Sabah Namazına Kalkamayan Ne Yapmalı?

mum
Sabah Namazına Kalkamayan Ne Yapmalı?

SORU: Selamünaleyküm muhterem hocam. 27 yaşında bir genç dinleyiçinizim, evli ve bir çocuk babasıyım Elhamdülillah. Orta halli geçinen Allah’ın nimetlerine gark olmuş bir aileye sahibim yalnız içimde bir huzursuzluk ve eksiklik mevcut günde 4 vakit namazı kılıyorum sabah namazlarında ise bir gaflet uyansam bile vücudumu kaldırıp namaza duramıyorum herkesin sözlerinden etkileniyorum üzülüyorum. Birisi bana ters bakış atsa tebessüm etmese o bakış bile beni günlerce etkiliyor. Kendimi geliştirmek istiyorum. Dua ve önerililerinizi bekliyorum. Öğrenciliğinizi talep ederim

Okudunuz mu?  Neden çocuğum olmuyor?

CEVAP: Selamünaleyküm. Arkadaş çevrenizi ve gerekiyorsa ikamet ettiğiniz semti değiştirmelisiniz. Sabah namazı için de yatsı namazı sonrasını düzene koyun. Geç yatmayın, akşam yağlı ve unlu yemekler yemeyin, yatak odanızın havasının tazelenmiş olmasına dikkat edin. Eşinizi görevlendirin, kalkmanıza yardım etsin.
Nureddin Yıldız Hoca

Okudunuz mu?  Fitne ihtimali kul hakkı

Sabah namazına kalkmak için neyapmali

Bu kategoride yer alan Rüyada servis arabasına binmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah namazına kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.