Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:23
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ışık saçan birini görmek

Rüyada ışık saçan birini görmek

fiyonk
Rüyamda ayrıldığım imam nikahlı eşimi gördüm olduğu yerde yavaşça dönüyor ve etrafına sarı ışıklar saçıyordu yüzünde kibirli bir ifade vardı ve etrafına hafif yukarıdan bakıyordu gerçekte de biraz kibirli tavırları vardı zaten. Ne anlama geliyor olabilir?

Okudunuz mu?  Rüyada İskele görmek (İmam Nablusi)

Yıllar önce de aynı hisleri duyduğum benzer bir rüya görmüştüm rüyamda etrafın sarı ışıklar saçan bir kuran-ı kerim görüyordum yaklaşık 1 sene sene sonra aynı kuran-ı kerim bir arkadaşım tarafından bana hediye edildi. Yardımcı olması açısından anlatmak istedim.


Yorum: Rüyada ışık saçan birini görmek

arifselim
Gördüğün her iki rüyanın yorumu çok farklıdır ve birbiri ile bir ilgisi yoktur. İlk gördüğün rüyan ancak sana özel yorumlanmalıdır. Çünkü bu rüyan eşin için güzel, ferah ve mutlu günlere tabir edilir. Diğer rüyan ise zaten çıkmıştır ve sahih rüyadır diyebiliriz. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İftar görmek (İmam Nablusi)

Tuhaf bir rüya

nurçiçek
Kaç zamandır aklıma takılan bir rüya var, rüyamda üzerine konak inşa edilmiş bir türbe gibi bir yerden beyaz bir ışık yayılıyor nur gibi bir şeymiş o ışık ve insanlar onu görmeye gidiyor. Ona dua falan ediyorlarmış çaput bağlamaya benzer bir şekilde. Ben de bunlar dine uygun değil, yalnıca Allahtan bir şey istenir diye düşünüyorum orayı kapatmaya çalışıyorum ve bir şekilde oraya başladığım iplerle binayı yerinden oynatıyorum, sonrasında o ışık kayboluyor. Ana taslağı ile böyle bir rüya, fikri olanlar yazabilirse sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Islık Çalmak görmek (İmam Nablusi)

Bu rüya beni biraz etkiledi, son zamanlarda kafamda sadece maddi konular var, dinden uzaklaşmış gibiydim, bu arada ismimde nur geçiyor onun da etkisi var.


Yorum: Rüyada ışık saçan birini görmek

arifselim
Rüyanın isminle ilgilisi olduğunu söyleyemeyiz. Ancak rüyalar gerçekte ki gibi yorumlanmadığı için bu senin açından olumlu yorumlanmaz. Yani gerçekte de maneviyatına, dua ve ibadetlerine yönelmen gerektiğine tabir edilir diyebiliriz. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İnsan görmek (İmam Nablusi)

rüyada ışık saçan birini görmek, rüyada ışık saçan, rüyada işik saçan birini gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ışık saçan birini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.