Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:31
dinisorular
Yönetici

Bu durumda arkadaşım bana hakkını helal etmiş olur mu?

Bu durumda arkadaşım bana hakkını helal etmiş olur mu?

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm hocam. ben bir arkadaşımın kalbini kırmıştım.ondan helallik istedim bana hakkını helal etmesi için yalvar yakar ısrar ettim oda hakkımı helal ettim dedi ancak içten mi değil mi bilmiyorum ben ısrar ettiğim içinde demiş olabilir bu durumda bana hakkını helal etmiş olur mu?

Okudunuz mu?  Dedemin toruna zekat verilmeyeceğini bilmeden verdiği zekatı ne yapmalıyım?

Cevap: bu durumda arkadaşım bana hakkını helal etmiş olur mu?

Fetva Meclisi
ve aleykumusselam ve rahmetullah değerli kardeşimiz. Sizler hatanızdan dolayı arkadaşınızdan özür dilemişsiniz. O da bu özrünüzü kabul edip sizlere hakkını hellaetmiş. Hada siz kendinize vesvese yapmanızın bir anlamı yok. çünkü biz kişinin kalbinden geçeni bilemeyiz. Biz kişinin sözlerine göre hareket ederiz. kalın selametle..

Okudunuz mu?  Zinadan Günümüzdeki Etkenlere Rağmen Nasıl Uzak Duracağız?

boyle birisiyle dost olummu?

Kayıtsız Üye
bir sorum olacak. benim bir arkadaşım vardı. bir yıl bir sınıfta okudu. sonra okulu değiştirmek zorunda kaldı. telefonla konuyorduk. arada doğum günümüzde falanda görüşüyorduk. amma o kadar da sık değil. tam 10 aydır hatta bir az da çok görüşmüyoruz. 1 aydır ki telefonla da bile konuşmuyorduk. annesi ve babası dersleri yüzünden telefonu yasak koymuş. konuştuğumuz zaman çok zaman ben arardım onu. baş baya beliydi ben onu daha çok seviyordum. onu mutlu etmek için her şey yapardım. onun yüzü güldüğünde ben ondan da çok sevinirdim. ona çok bağlanmıştım. 2 yıllık arkadaşım olsa da 10 yılmış gibi hissediyordum. aslında şimdi de çok seviyorum ama onun da benim için bir şey yapmasını istiyorum. mesela o beni arasın ben onu yok. sizce böyle birisiyle arkadaş olmaya devam etmek lazım mı?

Bu kategoride yer alan İnsanlar maymunlardan mı türemiştir ? Darwin teorisi nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bu durumda arkadaşım bana hakkını helal etmiş olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.