Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:24
missa06
Abone

Uykuda eLe kına yakılması

Uykuda eLe kına yakılması

Kayıtsız Üye
Selamın Aleyküm Sevgili Kardeşlerim,

Bana açık fikirler ve görüşlerinizi bekliyorum. Bu sabah kalktığımda elimin özellikle parmak uçlarında ve sol dirseğime doğru kınaya benzer lekeler gördüm. Kokladığımda resmen kına kokuyordu. Birkaç kişiye sordum hayırdır dedi. Birkaç kişi ise adını bile yazmak istemiyorum üç harfliler den bahsetti. Ne yapmam gerekiyor. hemen ayetel kürsi okudum ki herzaman yataktan kalkar kalkmaz hatta aklıma hergeldikçe okurum.
Beni aydınlatırsanız çok sevinirim sevgili kardeşlerim.

Okudunuz mu?  Hz. Muhammed (s.a.v)in Güzel davranışları nelerdir?

Sevgili Din kardeşlerim,

Sabah kalktığımda elime kına yakılmış olarak uyandım. Kokladığımda kına kokuyordu. Bu olay başıma 2. gelişi. Daha önede olmuştu. Özellikle parmak uçlarımda ve sol dirseğime doğru 4 adet yuvarlaksı şekilde. Beni aydınlatısanız çok sevinirim. Allah’a emanet olun. Hayırlı günler.

Okudunuz mu?  Hanefiye göre mürted olan tekrar iman ederse ibadetleri ne olur?

Cevap: Uykuda eLe kına yakılması

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Ayni soruyu Kanal7’de program yapan Mustafa Karatas’a bu hafta bir kadin sordu, hatta onun çocugununda elinde, gorumcesinin, ve kendisinin ellerinde ve ayaklarinda oldugunu soyledi. Aksam yatmadan önce dua ettigini soyledi. Hoca ise psikolojik bir sey oldugunu soyledi, vucutta çikan herhangi bir leke o aksamki psikolojik durumdan dolayi vucuttan gelen bir "reaksiyon" olarak degerlendirdi. Herhangi bir isaret degilmis. Özelliklede genç kizlarda çok oldugunu belirtti.

Okudunuz mu?  Allah'ın adaletine sonsuz güveniyorum ama kalbim tatmin olmuyor

Saygilarimla


Cevap: Uykuda eLe kına yakılması

imam
< Ayni soruyu Kanal7’de program yapan Mustafa Karatas’a bu hafta bir kadin sordu, hatta onun çocugununda elinde, gorumcesinin, ve kendisinin ellerinde ve ayaklarinda oldugunu soyledi. Aksam yatmadan önce dua ettigini soyledi. Hoca ise psikolojik bir sey oldugunu soyledi, vucutta çikan herhangi bir leke o aksamki psikolojik durumdan dolayi vucuttan gelen bir "reaksiyon" olarak degerlendirdi. Herhangi bir isaret degilmis. Özelliklede genç kizlarda çok oldugunu belirtti >
hoca doğru demiş.
bu sanırım kına değil sadece kırmızıya çalan bir renk.

Okudunuz mu?  Şarkı dinlemek şarkı söylemek günah mı ?

Cevap: Uykuda eLe kına yakılması

Kayıtsız Üye
Aynısı banada oldu korkmana gerek yok 🙂


Kayıtsız Üye
sevgili kardeşim ben bir senedir araştırıyorum benim bir arkadaşım var sevdiğim biz bir gün görüştük oturduk neyse gezdik tozduk derken evlere dağıldık o günün gecesi aynı anda onun eline de benim elime de turuncu renkte kına yakıldı aynı anda kokmuyordu kokladık onun elinde sol serçe parmağının orada benim ise elimin içinde baş parmağımın orada çıktı aynı renkte biz üç harfi falan sandık ama ne anlamı ne zamandır araştırıyorum bir bulamadım bana bir yardımcı olur muşunuz lütfen.

Okudunuz mu?  Eslem mina ismi uygun mu

uykuda ele kına yakılması, uykuda eline kına yakılması, uyurken ele kına yakılması

Bu kategoride yer alan Müzik dinlemek ve uğrasmak günahmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uykuda eLe kına yakılması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.