Anasayfa
30 Nisan 2022, 10:27
missa07
Abone

İftihar duası nedir?

İftihar duası nedir?

Kayıtsız Üye
bakın şimdilik ben iftiharın ne olduğunu bilmiyorum iftihar duası nedir acaba


Yorum: İftihar duası nedir?

arifselim
İftihar demek, türkçede de kullanıldığı gibi bir şeyle iftihar etmek yani bir şeyle övünmek manasında gelir. İftihar duası diye bir şey yoktur öyle bir dua bilmiyoruz. Belki bunu iftitah duası ile karıştırmış olabilirsiniz. İftitah duası demek, açılış yani namaza giriş duası demektir. Hanefilerin ilk tekbirden sonra hemen okudukları sübhaneke duasına iftitah duası da denir.

Okudunuz mu?  Melih kur'an da geçiyor mu?

İftihar duası, iftihar dua

Bu kategoride yer alan Erkek için altının haram olduğunu bilerek alyans yüzük almam günah olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İftihar duası nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.