Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:50
missa94
Abone

Cefer-i Huldî Hazretlerinin Kaybolan eşaya duası

Ce’fer-i Huldî Hazretlerinin Kaybolan eşaya duası

misafir
merhaba ben kafama çok takılan bir seyi sormak istiyorum size umarım kısa zamanda cevap alabilirim. Bugün internette her gün yapılması gereken dualarla ilgili araştırma yaparken şöyle bir yazı buldum : ”Ce’fer-i Huldî hazretleri buyurdu ki: Birşeyin kaybolduğu veya bir kimse ile buluşmak istediğin zaman, yâ câmi’an-nâsi li-yevmin lâ raybe fîh, innAllahe lâ yuhlifül mîâd, icma’ beynî ve beyne … (71) deyip, kimle ve neyle buluşmak istiyorsa, beni onunla buluştur söyleyip, noktaların olduğu yerde onun ismini belirtir. Böyle söylersem, Allahü teâlâ muhakkak seni o şey veya o kimse ile buluşturur. Bunu söylediğim her zaman, duâm kabûl edildi." birinci sorum Cefer-i Huldi Hazretleri kimdir ? İkincisi de burada yazdığı " câmi’an-nâsi li-yevmin lâ raybe fîh, innAllahe lâ yuhlifül mîâd" araştırdım Ali İmran suresinin 9. ayetiymiş ancak başına ""ya"" gelmiş ve sonuna da "icma beyni ve beyne …. "yani ayete ekleme yapılmış. böyle bir şeyi okumak günahmıdır acaba ayete ekleme yapıp beni şununla buluştur şunu buldur tarzı şeyler söylemek büyüye ya da havas denen uygulamalara girer mi? eğer bilen biri varsa cevap verebilirse çok sevinirim ona göre yapacağım şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Hazreti İbrahim(a.s)'a gönderilen iki meleğin diğer meleklerden farkı ne idi? Niçin Hazreti Cebrail gönderilmedi?

Cevap: Ce’fer-i Huldî Hazretlerinin Kaybolan eşaya duası

Şema
Kaybolan Kimsenin Bulunmasi Için Dua konularında bu isim geçiyor ama uydurma dualalrdandır.
yukarda yazılanlarda beni falana kavuştur anlamında bir şeyler yazmışlar.:(


caferi huldi hazretleri

Bu kategoride yer alan Masturbasyon yapmak günah mı? Zina korkusu endişesi olursa yine aynımıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cefer-i Huldî Hazretlerinin Kaybolan eşaya duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.