Anasayfa
30 Ağustos 2022, 0:26
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak

Kayıtsız Üye
Rüyada birisini mezardan çıkarmanın yorumu nedir?
Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak ne anlama gelir

merhaba
Rüyamdan vefat eden babamı mezardan çıkarmış eve getirmiştik kefene sarılı halde banyoya uzandırmıştık ?


Yorum: Rüyada birisini mezardan çıkarmanın yorumu nedir?

arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya hayırlıdır genellikle mal sahibi olmaya, ev satın almaya veya bolluk ve berekete delalet eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Cevap: rüya birisini mezardan çıkarmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
1 – Rüyamda bir arkadaşımı mezardan çıkardım ben öldü sanıp ağlarken o gülmeye başladı üzerinde yeşil çamur vardı.

2 – Rüyamda mezardan ölü çocuk cikartiyodum ama mezarda elbiseleri vardı üzerinde birde ters yatıyordu


Cevap: Rüya birisini mezardan çıkarmanın yorumu nedir?

arifselim
1- Bu rüya senin için dünyevi manada kazanca ve mal sahibi olmaya delalet eder.

2- Ölümden ders almaya ayrıca kazanç ve berekete işarettir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Emoş
Rüyamda babamın kabrini açıp babamın cesedini çıkariyoruz ana çürümüş vaziyette acaba ne anlama gelir


arifselim
Bu tür rüyalar dünyevi açıdan bir mal sahibi veya bir ev sahibi olmak şeklinde tabir edilmiştir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölüler gördüm bu ölülerin üründe az kum vardı biz o kumları kazıp ölüleri başka yere gomuyoduk sonra bir tek kişi kaldı o da kimse ona karisamiyodu hepimiz korkuyoduk ondan


arifselim
Rüyada bu şekilde ölüler görmek çok hayırlıdır ve sahih rüyalardandır. . Gelmesi çok istenen birinin en kısa zamanda hayırlı bir yolculuk sonunda geleceğine işaret edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Hsyn_cylnn
Rüyamda toprağın altından çürümemiş bir bayan çıkartıyoruz babamla üstünde büyük örümcek geziyordu


arifselim
Rüyada mezar açtığını görmek sizin için ev almaya veya mal sahibi olma manasına delalet eder. Bazende bu rüya zararlı bir kadının şerrinden uzak durmak gerektiğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda ölmüş kardeşimi mezardan çıkarmış eve getirmişlerdi dirilmedi ama kefenle evde 2 gün kaldı etleri hala çürümemişti ssdece kokuyodu sonra tekrar gömüldüğü söylendi ama ben gömüldüğü nü görmedim sizce ne bu rüyanın yorumu lütfen yardım edin ..acil


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya eve misafir geleceğine, ağır hasta olan birinin yakın zaman içinde şifa bulacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda vefat etmiş abimi annemle beraber mezardan çıkarıyordu yorumlayabilen var mı???


arifselim
Allah rahmet eylesin. Ölmüş olan birisinin kabrini açmak genellikle eve tabir edilmiştir. Hayırlıdır ve Allah’u tealadan da hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Recep
Arkadaşım hayatta ama rüyamda öleli 1 ay olmuş mezarına gidip kazıyorum çıkartacam güya açıyorum neyse baktım canlı olarak çıktı mezarı açtıktan sonra etrafıma baktığımda bir ev vardı ev görüyordum evin içinde gibi mezar


arifselim
Bu tür rüyalar gören kişi için ev almaya yorumlanır. İçinde yaşadığı şehirden eve alamet eder. Mezarın güzel ve genişliğine göre alacağı evine yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bir süre önce gördüğüm rüyamda annem ve eşimle ölen oğlan kardesimi başka bir şehirde yol kenarına gommustuk. Bu rüyamda ise bir mezarı olmalı çocuklarına ne diyeceğiz diye onları ima ettim ve gomdugumuz yerden çıkarıp köyümüze götürmeye karar verdik fakat gomdugumuz yolda yol çalışması varmış ve biz çıkarmak için geceyi bekledik. Gece de bir evde oluyoruz. Komşulara belli etmeden çıkarmaya çalışıyoruz ama cikaramiyoruz. Lütfen cevaplarsaniz sevinirim. Çok sık rüya görmem ve bu iki ruyamin anlamını çok merak ediyorum. Bu arada ilk rüyamda kardeşim eceliyle değil de intihar ederek ölmüş gördüm. Şimdiden teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü etinin parçalanmasının tabiri nedir?

arifselim
Mezardan ölü çıkarmaya çalışmak veya çıkarmak görüldüğü şekilde yorumlanır. Bu rüya eğer bilinçaltına yerleşen düşüncelerden değilse genellikle bir mal veya ev sahibi olmaya tabir edilir. Rüyan hayırlıdır ve güzeldir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda anneannemin evinde mutfağa doğru yürüyorum. Önce geniş bir hol var. Orada beyaz çarşafın üzerine yatırılmış halde geçen yıl vefat eden dedemi görüyorum. Öldüğünde de doktor gelene kadar oraya yatırılmıştı. Bu kez ayaklarının olduğu yerde başı vardı. Ben şaşırıyorum bu duruma. Teyzem bana diyor ki, dayın dedenin bakımını yapıyor. Geçerken bakıyorum. Beyaz bezle sırtını siliyordu. Biraz etleri gevşemişti o kadar. Bozulma yoktu. Herkes bakım dedikleri şeyin yapılmasını çok sıradan bir şey gibi karşılıyordu. Ben de normal karşılamaya çalıştım. Rüyam bu kadar. Ev halkını bir süredir rahatsız eden bir konu var. Dinen evlendirilmesi uygun ama örfe ve adetlerimize uymuyor diye evlendirilmeyen teyzemin evliliğini dayımlar kabul etmiyor. Bu yüzden haber göndermiş olabilir mi?


arifselim
Bu rüya ölüden alınmış bir haber olarak yorumlanmaz kardeşim. Ama bu rüya deden açısından ve ev halkı için hayırlara ve iyi bir durumda olmaya tabir edilir. Dedeniz için bol bol dua edin. En doğrusunu Allah bilir.


Fatoş
Rüyamda,babamın mezarı başında dua ederken bir yandan da elimizdeki simidi yemekteydik.Babama seslendim sen de yer misin diye ve babam mezardan kolunu çıkardı.Bir parça simit de ona verdim fakat elinde simit kaldı tekrar kolunu içeri sokmadı.o kadar etkilendim ki bu rüya ne anlama gelmektedir?


arifselim
Allah babana rahmet eylesin mekanını cennet eylesin. Bu rüyan onu özlediğine ve unutmadığına alamet eder. Ayrıca istediği bir vasiyeti olmuşsa mutlaka yerine getirin. Ona bol bol dua edin. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimle mezardan tanımadığım birisini çıkarıyoruz ve arabaya koyup götürüyoruz. Ceset çürümemiş ama çok kötü kokuyodu yaninda da çürümüş karpuz kabukları vardi


arifselim
Bu rüya genellikle insanın için sürekli devam eden bir sorunun olduğuna ve bunu takıntı haline getirdiğine işarettir. Bu düşünceleri aklından çıkarmalısın ve Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda babamı mezarından çıkardığımı gördüm. Ve yataga yatırdık. Kollari dirsekten aşağısı yoktu bacaklarıda kisalmis gibiydi geri kalan herseyi aynıydı


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya babanız için vasiyeti varsa onu yerine getirmenize, ona çok dua etmeye ve onun hayrına olmak üzere iyiliklerde bulunmanıza işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Mervil
Rüyamda rahmetli olan babaanem başı toprağın dışında bedeni toprakta. toprakdan çıkarıyorum saçı açık üstüne toprak bulaşmamış ama çok terlemişti ah babaannem ne işin var diyorum.hemen üstünü kurulayıp bir şey girdiriyorum çok etkilendim lütfen yorumlayın hayır olsun inşAllah ?


arifselim
Bu rüya seninle ilgilidir. Bu rüya sahibinin, kötü bir semtte oturması ve kötü arkadaşlara sahip olması nedeni ile tüm iyi duygularını yok ettiğine ve sürekli kötülük düşünüp kötü şeyler yaptığına alamet edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
İyi günler
Rüyamda bahçede çalılıkların arkasında hasta bir erkek çocuğun(4-5 yaşlarında) üstüne başkaca çocukların öldü zannederek toprak attığını gördüm. Üstü toprakla kaplandığı zaman yüzündeki toprağı sıyırdım baktım yaşıyor. Sonra elini tutup ordan onu götürdüm. Tabir edebilir misiniz?


arifselim
İyi günler kardeşim. Bu rüya senin için çok iyi ve hayırlı olarak yorumlanır. Bu rüya evsiz veya kimsesiz birini himayeye alarak onu yaşama döndürmek için çaba sarf etmek anlamlarına da gelir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda mezardan kafatası ve tam emin olmadığım etli bir kısım çıkarıp abimin eşinin bu parça ısırıp insan eti mi değil mi diye bakıp emin olduktan sonra tekrar mezara gömülmesi için götürdük mezara ait olan kişilerde kemikleri arıyormuş tekrar gömdük

Okudunuz mu?  Rüyada ölen babamın beni öldürmeye çalıştığını görmek ne anlama geliyor?

arifselim
Bu rüya genellikle olumsuz bir takım işlerin başına gelmesine ve üzülmeye yorumlanır. Bazende rüyasında insan eti ısırdığını gören kişinin rüyası, niyetini bozup, kötü bir işe bulaşacağına işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Babam 6 ay önce vefat etti. Annem onu mezarlıktan çıkarmış bende gelip gördüm üzerinde beyaz bir şey ile kaplı idi sonra geri gömdük


arifselim
Allah rahmet eylesin. Birinci yorumu yaşadığınız şehirde bir ev almak anlamındadır. Diğer yorumu ise babayı özlemeye ve ona bol bol dua etmeye tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annanem ölmüş olan dedemi mezardan çıkarıyordu . Ve yaşıyordu . Daha sonra eve getirdik yemek yedirdik kilo almaya ve iyileşmeye başladı sonra birden gözlerini kapattı öldü sandım annanem ölmedi dedi bu olay bir kaç kez tekrarlandı ve sonunda dayım dedemi ateşe verdi yanıyor şekilde havada duruyordu sonra kül oldu ve o sıradada uyandım


arifselim
Genellikle bazı sorunların çözüm bulmasına, kararsızlıkların geçmesine, eğer miras konusunda sorunlar varsa bunların aşılmasına işarettir. Bazende bu rüya yeniden eline bazı fırsatların geçmesine ve bunları değerlendirerek kazançlı çıkmaya alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Rüyamda uzun zamandır görmediğim sevdiğim bir tanıdığımın mezara konuldugu kalabalığı gördüm .öldüğünü kabullenmeyip yaşıyor diye yanımdaki kişiyi hatırlamıyorum beraber mezarı açtik .Arkadaşımın yüzünü gördüm dokundum kımıldadı elimi tuttu yaşadığını gördüm onu ordan çıkardık. Bir çocuğa sarılır gibi onu aldım kimseye vermem diye ve yanımda yaşıyordu uyandığımda neden bana bukadar değer veriyorsun diye sorusunu duydum…Bir anlamı varmı yorumu nedir lütfen yazın


arifselim
Merhaba. Bu rüya gören kimse için sıkıntılarından kurtulmasıdır denilmiştir. Ayrıca ev alması ve ev sahibi olması anlamında da yorumlanmıştır. Her iki yorumu da hayırlıdır ve berekete alamet eden güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Blueeyes
Babam normal hayatta yaşıyor. Ama rüyamda ölüydü ve ben evleniyorum diye babamı mezardan çıkartıp dolastirdilar cenaze arabasıyla


arifselim
Rüyada birini mezardan çıkarmak çok hayırlıdır. Hiç beklenmedik yerden gelecek olan yardıma ve sorunlarının çözümüne yorumlanır. Özellikle de düğüm haline gelmiş olan problemlerin giderilmesi anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kuzenimle komşumuzun oğlunun ceza niyetine diri diri yıkanıp kefenlenip gomuldugunu ve yağmur yağdı beş dk sonra çıkartmaya gittik mezardan çıkarttık sarılarak yolda yuruyorduk ben bunun yorumunu öğrenmek istiyorum


arifselim
Rüyada gömmek veya gömülen birini görmek genellikle saklanan ve gizlenmek istenen önemli sırlara alamet eder. Bu rüyayı gören veya görülen kişiler için yorumlanabilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok sevdiğim bir akadaşım bir yerden düştü ve onu oraya gömdüler üstünde çiçekler vardı sonra ben geldim yanına onu topraktan çıkardım sarıldım ona çok korkuyorum fazla konuşmayız onunla ama benim için çok değerlidir


arifselim
Bu rüya düşen kimse için maddi ve manevi anlamda düşüş ve kayıp yaşamak manasındadır. Bu senin sevdiğin bir kimse için senden dua veya yardım görmesi anlamında tabir edilir. Elbette hakkıyla manasını ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada topraktan çocuk cesetleri ni çıkartan bir kaç kişi gördüm bunlar polis oluyor çöp poşetinin içi de 3 tane çocuk cesetleri var ve hiç bozulmamış sonra başka bir yeri kazıyor lar ve ordaanda başka bir ceset çıkıyor bu kadar

Okudunuz mu?  Rüyada ölünün dirilmesi

arifselim
Çoğunlukla bu rüya planların bozulmasına veya istediği gibi işlerinin yolunda gitmemesine alamet eder. Rüya sahibinin çok zor durumda olduğu için desteğe ihtiyacı olan bir kimseye de işaret eder. Bazen de evdeki hesabın çarşıya uymamasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Patronun ben ve beraber çalıştığım is arkadaşım mezarlığı gidiyoruz 3 tane yan yana mezar ahşaptan dekor yapıcaz mezarları kaziyoruz bir kapak çıkıyor korkarak kapağı açıyoruz ben o ara malzeme almaya gidiyorum döndüğümde patron ölülerin 2 sini mezardan çıkarıp yıkıyor neden yıkadın diyince patron cevabı kokuyolardi şimdi tertemiz oldular bak misgibi diyo


arifselim
Rüyada mezar açılması maddi olarak ilerlemek ve işlerini yoluna koymak manasındadır. Bu rüya her ne kadar dehşet verse ve korkutsa bile maddi açıdan kazanmaya, yaşadığı şehirde ev almasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş babami çıkarıyoruz bir süre oturup hasret gidiyoruz doyasıya öpüp kokluyurum elleri çok şişmiş süreki ellerini sevip öpüyorum sonra zaman doluyo geri gidio


arifselim
Allah babana rahmet eylesin. Bu rüyan en açık tabiri ile onu çok özlediğine ve hala unutmadığına alamet eden bir rüyadır. Ona dua etmelisin ve kabrini de ziyaret etmelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam rüyamda ölmüş dedem mezardan şu an hayatta olan ninem ile beraber çıkıp benim yanıma geldiler.O sırada yanımda kuzenim de vardı dedem bizi gezdirdi ben ise mezarını merak ettim ama oraya götürmedi bizi.Cevaplarsanız makbule geçer hocam saygılar.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyanın ilk yorumu size uzaktan veya beklediğiniz bir misafirinizin gelmesidir. Diğer yorumu ise, onu özlemeye ve ona bol bol dua etmek manasına işarettir. İmkanınız varsa kabrini ziyaret edin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sevdiğim kadını ölmedigini vucut ısısını hissederek anlayıp mezardan çıkarıp kucağımda büyük bir sevgiyle taşıyorum. Hayırdır inşAllah


arifselim
Bu rüya hayırlıdır ve gören kişi için yeni ve çok güzel başlangıçlara bir işarettir. Ayrıca bu rüya iyi haberlerle kişiyi sıkan durumlardan kurtulmasına tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ablamı diri diri gömdük vakti gelmiş diye gömmek zorundaymışız. Daha sonra melekler çıkarabilirsiniz diye Allahtan mesaj gönderdiler bizde çıkardık. Bunun anlamı nedir acaba?


arifselim
Bu rüya sır anlamındadır ve başkalarının duymasından korkulan bir sırra sahip olmanın ve bu sır nedeni ile sürekli gergin olmanın bir işaretidir. Sonunda bu çeşit sorunların kalmayacağına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
mrb rüyamda mezar kazıp birinini çıkarıyordum göğsünde Kuran vardı mezarı kapatmaya çalışıyorum bu sefer kapanmıyor ne anlamda bu

mrb rüyada mezar kazıp içinden bayan birinin cenazesini çıkardım göğsünde kuran vardı bırakıp tekrar gömmeye çalıştım ama gömemiyordum bunun anlamı nedir?


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyalar hoş gibi gelmeyebilir ama bu rüyalar kişinin yaşadığı yerde bir ev satın almasına yani mal sahibi olmasına tabir edilir. Daha yerinde bir yorum ancak kişiye göre özel olarak yapılan yorumdur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim omzundan vurulmuş ve ölmemişti, ve onu canlı canlı mezara gömmüşler ben de bulup çıkarmıştım rüyanın yorumu nedir?


arifselim
İnsanın hiç hoşuna gitmese de bu çok hayırlı bir rüyadır. Gömülen kişinim rakiplerini alt etmesine ve Allah’ın izniyle hedeflerine ulaşmasına tabir edilir. Her daim Allah’tan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada yeni ölmüş annemin mezarını açtım ancak aynı duruyordu ve teni sıcaktı , sonra tekrar kefenleyip sağının üstüne yatırdım ve altına toprak sıkıştırıp defnettim , sizce neye delalet ?

Okudunuz mu?  Rüyada oyuncak görmek

arifselim
Mezar açmak içi ve içindeki durumuna göre yorumlanır. Anneni bu şekilde görmek ise hayırlı ve güzeldir. Genellikle maddi açıdan kazanç elde etmeye ve Allah’ın izniyle ferahlayacağına işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşimi mezardan çıkarıyorum. Sağlıklı ve mutlu. Mezarı kazarak değil yan tarafından çekip alıyorum. Gerçekte eşim hayatta


arifselim
Bu gerçek hayatta eşinden hayır iyilik görmeye yada onun senden iyilik görmesine tabir edilir. Bazı yorumculara göre ise bu maddi açıdan kazanç elde etmek ve ev satın almak gibi güzel manalarda yorumlamışlardır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş babannemin cesedi evdeydi sadece gözleri çürümüştü. Yanından geçerken bişeye basıyorum sağ ayağım yeşil oluyor yıkıyorum çıkmıyor. Gögsünde bir ceviz var hatırladığım kadarı bu kadar


arifselim
Bu rüya en açık yorum ile gören kişinin sıkıntı içinde olduğu manasındadır. Elbette kişiye göre yorumlanırsa ancak o şekilde doğru yorumlanabilir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda nenemin mezardan çıkardıklarını kefene sarılı bir şekilde gördüm yüzü tertemiz di onla aynı anda biri daha çıkarıldı ve çürümüş bir şekilde anlamı nedir


arifselim
Hem gören hemde görülen kişi için hayırlı manaya yorumlanır. Genellikle bulunduğu şehirde ev sahibi olmaya yada bir mal edinmek gibi manalarda tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba bu gece ölmüş kardeşimi rüyamda gördüm bize mezarların yeri değişeceği söylendi ve mezarı bir adam açtı ben bakamam diye arkamı döndüm adam aman ALLAHIM dedi hiç bir şey olmamış dedi bedeni hiç çürümemiş biraz şiş gibiydi mezardan çıkartıklarında kardeşim yürümeye başladı ilk bastığında zorlandı ama sonra yürüdü daha sonra bir su kenarındaydık orda kayboldu hiç konuşmuyordu anlamını öğrenebilirmiyim teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bir çok anlamlarda tabir edilen bir rüyadır. Hayatında önemli değişiklik ve yeniliklerin olmasına, ev ve benzeri bir mal sahibi olacağına veya beklenmedik bir misafirin gelmesi ile kişinin sevineceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum hocam rüyamda iki evliya mezarı var biri ellerini topraktan çıkarıyor daha sonra kendi çıkıyor herkes onu görüyor ama dirildiğini bir evliya olduğunu söyleyemiyorum diğer yanındaki evliyada kalkıyor ama onu göremiyorum daha sonra onların mezarını kalabalık insanlarla birlikte genişletip uzatıp tamir ediyoruz


arifselim
Aleykum selam bu rüya ferahlamaya, huzur bulmaya ve esenliğe kavuşmaya alamet eder. Dilekleri olanlar için bu dileklerinin gerçekleşmesine de tabir edilmiştir. Allah’a havale et ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda babamın ölüsünü çıkardım babam sapasağlamdı hiç ölmemiş gibiydi sonra babam Traktöre biniyo ama düşerek gözünün altını yarıyo ve biz soğan sarıyoruz bu ne anlama gelir


arifselim
Allah rahmet etsin. Ölmüş olan birini bu şekilde görmek, ona çokça dua etmeye ve kabrini ziyaret etmeye yorumlanır. Soğan görmen ise iyi manada değildir ve genellikle zoraki işler yapmak manasında tabi edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benim uzaktan tanıdığım fakat onun beni tanımadığı bir kızı, amcam ve arkadaşımla beraber asfaltın altına yapılmış olan mezardan çıkartıyorduk sonra mezarının yerini degistircez dediler fakat hastaneye gittik kızi bir odaya koydular bir süre sonra odada yalnızdı görmek için odaya girdiğimde üstünde Beyaz bir kefen (mezardan çıkardığımızda başka bir şey vardı) başka yöne bakıyordu bir an bana döndü ve gülümseyerek iyileştim dedi bundan mutlu olmuştum odadan çıktığımda amcamlara anlattım bunu bana inanmadıklar kız bir an arkamda belirdi saçları yok kafasında galoş ve göz altları yeşil damarlar şişmiş bir şekilde hastaneden çıkana kadar heryerde belirip bana bakıyordu gerçekten çok etkilendim anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada okuldan atılmak

arifselim
Rüyada bir kızın dirildiğini ve iyileştiğini görmek çok hayırlıdır. Sevineceğin ve mutlu olacağın haberler almaya, sorunlarından kurtulmaya ve çözümü çok zor olan şeyleri Allah’ın izniyle çözerek rahat kavuşmaya alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda vefat eden babamı mezara koyup aradan 1 ay felan geçiyor ve tekrar mezarı actigimi gördüm bedende hiç bir değişiklik yoktu çürümedigi gördüm rüyamda çok sevinmiştim acaba ne anlama geliyor


arifselim
Allah rahmet eylesin. Mezarı açarak babayı o şekilde görmek güzel ve hayırlıdır. Bu rüya özellikle de maddi anlamda güç kazanmaya, mal ve ev sahibi olmaya alamet eden güzel ve hayırlı rüyalardan kabul edilir. Allah’tan daima hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ölmüş annemi rahat ettirebilmek için mezradan çıkarıyorduk. Daha konuşurken birden babam çıkarmış bile mezardan ama çıkan şey hiç çürümemiş altı mor yada mavi bezle sarılmış güzel bir bebekti ne anlama geliyor acaba


arifselim
Allah rahmet eylesin.. Ölümden ibret almaya, onu özlemeye, ona dua etmeye ve kabirini de ziyaret etmeye tabir edilir. İnşaAllah iyi bir durumda olması ümit edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Zehra94
Şimdi biz hastanedeyiz sanki annem Yen’i ölmüş gibi herkes baş sağlığı diliyor sonra bir anda kalabalık oldu etraf sonra ananem bayıldı işte anneme üzüldüğü için ortada annem yokken bir anda annem çıktı yatıyor bir köşede pijamaları var yeşil ama ölü işte babam diyo anneni götürelim yeter annende üzülüyor diye babam kollarından bende bacaklarından tuttuk morga götürüyoruz babamla ikimiz çok zor taşıyoruz ama Sonra bir anda babam bırakıverdi annemi diyorum baba bırakma ben nasıl taşırım yapma diyorum kızım artık burdan sonra ben gelemem senin götürmen Laz’ım anneni diyo

Bende alıyorum annemi kucağıma o kadar kolay taşıyorum ki ama çok korkuyorum ölü sonuçta morga gidiyorum filan yüzüne bakmaya korkuyorum sonra annemin yüzüne bir döndüm o kadar güzeldi ki yüzü bembeyaz yeşil bir pijama var bebek gibi uyuyor böyle ses yapınca uyuyan insanlar elini yüzünü oynar ağzını oynatır ya öyle yapıyor sonra parmağında çok güzel bir yüzük filan vadı Morga teslim ettikten sonra elindeki yüzüğü almaya çalışıyorlar kefenleyip koyacaklar ama annem hala uyuyor gibi tepki verim bir o yana dönüyo bir bu yana dönüyo yüzüğü vermiyor


arifselim
Bu gördüğün rüya annen için hayırlıdır. Çünkü rüyada annenin ölmesi, hayattaysa ömrünün uzun olacağına ve sağlık konusundaki sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur. Tüm rüyaların hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyada babami mezardan çıkarıyorum ve baska bir yere koymak istiyorum kefeninde kan gorunuyor. yanimdaki kardesime diyorum ki boyle mezara girmez baltayla kemikleri kiriyorum.bu ruyanin anlami nedir acaba


arifselim
Bu rüya kişi için eksikliklerine işaret eder. Eğer vefat etmişse ona bol bol dua etmek gerektiğine ve kabrini ziyarete tabir edilir. Ayrıca ruhuna olmak üzere sadakalar verin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada sevdiğimi canlı canlı mezara gömmüşlerdi. Ses ver bana diye bağırdım toprak kıpırda dı ellerimle kazıdım onu ordan çıkartıp sarıldım sonra uyandım


arifselim
Rüyanın yorumu çok açıktır. Hiç aşılmaz gibi sanılan engelleri aşmaya, hedeflerine ve isteklerine ulaşmaya ve sorunlarına çözüm bulmaya işaret eder. Bu tür rüyalar açık rüyalar olup tabirleri de güzeldir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Oruçun bozulduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda evimizin mutfağının halısını kaldırıp kazmayla kazıp vefat etmiş babaannemi çıkarıyorum sonra beni alıp su kaynayan kazanın içine attı uyandım çok korktum halada etkinindeyim yardım olabilirmisiniz lütfen


arifselim
Gerçek hayatta özellikle de maddi ve iş anlamında sorunlar yaşamak anlamında tabir edilir. Bazende bu rüya bir konuda yaşanan vicdan azabına ve pişmanlığa işaret eder. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum rüyamda dedemin mezarı kendi evinin balkonundaydı babannemler akrabalar herkes dua ediyordu ne için olduğunu sorduğumda dedemin bu şekilde mezardan çıkacağını söylüyorlardı bende yapmayın böyle şey olmaz Allah kitabında bile söylüyor bakın böyle dedemi daha çok üzeresiniz diyordum onlarda olur gibi şeyler dediler sonra hapisteki babam geldi baba böyle yapıyorlar dedim babamda güldü öyle şeymi olur dedi


arifselim
Aleykum selam. Allah rahmet eylesin. Bu rüya ilk olarak bir haber beklediğinize ve sevineceğiniz bir gelişme olacağına alamet edilir. Ayrıca dedeniz için bol bol dua etmelisiniz ve Allah’tan hayırlısını dilemelisiniz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hayramı
Rüyamda 6 ay kadar önce ölmüş nenemi gördüm. Nenemin mezarının yanında dolaşan bir adam nenemin hala yaşadığını babama söyledi. Sonra nenemi mezardan çıkarıp önce doktora sonra da eve getirdiler. Nenem olduğundan biraz daha zayıflamıştı. Ben o öldükten sonra bir daha nasıl aynı evde yaşayabileceğimizi düşünüyordum. Ölmeden bir gün önce ayağa kalkamıyordu ama mezardan çıkartıldığında eskisi gibi yürüyebiliyordu ancak ben yanına gidemiyordum. Rüyam hayra mı yoksa şerre mi yorumlanır?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya hayırlıdır ve ninenizi hala unutmadığınıza ve vefatının etkisinde olduğunuza işaret eder. Bazı yorumculara göre ise, ninesini bu şekilde gören kişi vicdan azabı duyduğu bir konu olduğuna tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Babam dedemi rahatsız olmuş diye mezardan cıkarıp bizim evin önüne gömüyor.dedemde babamda çok sinirli sonra babam normal bir şekilde gömüyor neye işarettir dedem huzurlu değil mi acaba?


arifselim
Allah rahmet eylesin. Bu rüya dedenle ilgili değildir. Bu rüya babanla ilgili olarak tabir edilir. Özellikle de bulunduğu şehirde bir ev satın almaya yada bir mal mülk edinmesine alamet olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile ve dedene de bol bol dualarda bulun. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada Zengin birini canlı mezara gömmek için cami gibi bir yerde gömmeye hazirlaniyoruz , ama kişiden önce genç karı Koca gömüyoruz sonra ben oradakilere bagirarak Kadını mezardan çıkarıyorum.gomulmelerini engelliyorum


arifselim
Rüyayı gören kişinin ya kendi geçmişinde yada çevresinde bulunan kimselerin geçmişinde bulunan bazı durumlardan rahatsızlık duyulduğuna ve bunlardan dolayı sorunlar yaşandığına alamet eder. Tam yorumu ise ancak kişiye özel olarak yorumlanmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bayram gibi bir gündü sanırım dedemler ve başka bir kalabalıkla ölmüş olan babamı mezardan çıkarıp getirmişlerdi canlıydı üstü başı normaldi ama ellerinde toprak vardı. Ben mezarlık yada çıkarılırken görmedim sadece eve getirdiler. Öleli 2 sene oldu fakat ben sürekli böyle rüyalar görüyorum sürekli sanki o canlıymış da biz boşuna gömmüşüz gibi his oluyor rüyada sonra hep sarılıp ağlıyorum. Oysaki her ayrıntısını gördüm gasilhane de ben yıkadım onu sorunum psikolojik olabilir mi


arifselim
Allah rahmet eylesin. Böyle rüyaları sık sık görmenin tek bir nedeni vardır oda babanın vefatının etkisinde kaldığından ve onu özleyip unutmadığından dolayı görüyor olabilirsin. Ona dua et ve kabrini de imkan buldukça ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada özel harekat polisi görmek

Kayıtsız Üye
Biz babamı kaybettik.rüyamda babamın mezarından ses geliyor açıyoruz mezarı tabi görevliler açıyo babam yaşıyo konuşuyo ölmemiş kalbi çalışmış mezarda tesadüfen bizde ziyarete gitmişiz iyiki gelmişiz diyorum yoksa nasıl anlardık yaşadığını babama sarılıyorum öpüyorum özlem gideriyoruz.yeni bir eve taşınmışız ev çok güzel eşyalar falan herşey düzenli ama tozlu ben temizlik yapıyorum biran önce bitireyim diye sofra kurulmuş evde ama çok güzel bir sofra hepberaber babamla yemek yiyoruz.ben sürekli iyiki sesi duymuşuz yoksa nasıl bilecektik ya gitmeseydik diye.


arifselim
Allah rahmet eylesin. Çok güzel bir rüyadır. Ancak bu rüya babanı çok özlediğinden ve onu düşündüğünden dolayı görülmüş olabilir. Bunun dışında özel bir şekilde tabir edilmez. Babana bol bol dua et ve kabrini ziyaret et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Yaklaşık 10 yıldır hep aynı rüyayı görüyorum ama bu sefer farklıydı 10 yıldır gördüğüm rüya şu. Birini öldürüyor ve gomuyorum kimse bulmasın diye korkuyorum ama dün gece gördüğüm rüyada o cesedi buluyor lar ve çıkarıyorlar ama benim öldürdüğünü bilmiyorlar


arifselim
Bu rüya sahibi için sakladığı sır anlamındadır. Eğer bu sakladığın cesedi buluyorlarsa korktuğunun başına geleceğine ve gizlediğin sırrının ortaya çıkacağına alamet olarak tabir edilir. Bunu ancak böyle yorumlayabiliriz. Sen yinede hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ölü bir erkek bebeği kabirden çıkarıp eve getiriyoruz. Sonra mezarlığa tekrar gidip eşimin ölmüş beş akrabasının daha mezarını kazmayı düşünüyoruz.Güya vakti zamanında bu insanlardan kötülük görmüşüz.Gerçekte böyle insanlar yok.


arifselim
Ölü bir bebeği kabrinden çıkarmak iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle bir olumsuz iş işlemek olarak açıklanabilir. Diğer mezarları açmaya çalışmak ise yaşadığı şehirde bir ev satın almaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam öncelikle merhaba erkek kardesimi 54 gün önce trafik kazasında kaybettim rüyamda mezarından çıkarılmış oluyor sonra sedyeye benzeyen birseyle tekrar defin etmeye goturuyoruz ben onu dizleri bükülmüş bir şekilde yana dönük zayıflamış oluyor kız kardeşim sedyenin arkasından koşarak ağlıyor bende kardeşim ne hale gelmiş böyle diye ağlıyorum çok etkisinde kaldım hocam lütfen beni aydınlatır mısınız


arifselim
Merhaba. Allah rahmet eylesin. Bu rüyayı gören kişinin durumuna bağlı olarak yorumlanır. Genellikle psikolojik ve vefatın etkisinde kalmaktan dolayı görülür. Bu şekilde ise bunun bir yorumu olmaz. Ona bol bol dua edin ve ruhuna olmak üzere sadakalar dağıtın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız üye
Rüyamda annemin bahçede bir mezar içinde iki bayanın cesedini bulduğunu onları çıkardığını ve cesetlere ait ruhların bir takım birşeyler yaptığı gördüm.mesela arkadaşımla ders çalışıyorum defterin sayfalarını çeviriyorlar arkadaşımın evi yakın korkup oraya geçiyoruz,birsüre sonra bahçeye çıkıyoruz ki annem cesetleri yere Yanyana uzatmış onların yüzlerini gördüm.(gerçek hayattaannemi 19yıl önce kaybettim ve rüyamdaki arkadaş ile iki bayan çeşitleri gerçekte tanımadığım kişilerdi)


Tohat
Kişisel bir durumu ifade eden bu rüyaya göre yaptığınız hatalardan önce kaçacak nasihat kabul etmeyecek ve kabullenmeyeceksiniz. Ardından kendinizi düzelterek öğütlerden istifade edeceksiniz. Yine de hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda uyurken birden yattığım yerin altında mezar olduğunu öğreniyorum. Ve sırt üstü yattığım vaziyette alttan durtmeyi fark ediyorum. Eşim bu mezarı acmaliyim içindeki ölü yaşıyor dedi. Diğer yandan görümcem ölünün yüzünü açmak istedi ve açtı çığlık attı ardından eşim gitti ve içinden 11 veya12 yaşlarında sarışın mavi gözlü bir kız çocuğunu çıkardı elinden tutup beraber yürüyorduk bende dokunmamasini söyledim o kız çocuğunun belkide bulaci bir hastalığı vardır doktora goturmeliyiz dedim eşimse bir şey olmaz deyip elini tutmaya devam etti. Kız çocuğu ise çok tedirgindi bir an önce bulunduğumuz yerden uzaklaşıp kaçmak istiyordu. Yorumlarsaniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada ölmüş babayı görmek

Tohat
Manevi hayatı düzeltme yolunda olduğunuzu ya da olacağınızı gösterir. dini eksikliklerinizi tamamlamak için çabalayacak, ölüleriniz için dualar okuyup hayır toplayacak amellerinizi daha titizlikle yerine getireceksiniz.


Kayıtsız Üye
Rüyamda babam bana babaannen hiç rahat değil git rahata kavuştur dedi ve öldü bende gidip babaannemi mezardan çıkartıp başka bir yere (ağaç gölgesi) gömdüm sonradan nişanlımla birlikte intihar ettik sevgilim öldü ama bana bişey olmadı kollarımda şişkinlik oldu ve göğsümde bir acı oldu bunlar hep rüyaydı fakat babaannem beni yatağımdan kaldırdı bende peşinden gittim çok gerçekçiydi bastonunun tıkırtısını bile duyyordum sonra mutfağa kadar takip ettim ve kendime geldim kendime geldiğimde mutfaktaydım ve rüyamdaki kollarımdaki morartı ve göğsümdeki acı devam ediyordu fakat benim babaannem 6 sene önce öldü bunu açıklarmısınız lütfen


arifselim
Böyle bir rüyanın maalesef tek ve berrak bir yorumu yoktur. Bazı yorumculara göre güzel bir hayatın başlangıcına işaret ederken, bazılarına göre de sıkıntıların ve sorunların başlamasını ifade eder demişlerdir. Ayrıca kötü ve zararlı insanlarla karşılaşmaya da yorumlanmıştır. Yinede sen rüyanın hayrını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir ziyafet verilecek ama bunun için tanımadığım bir şahsın mezarını bir kaç kişi ile açıyoruz.şahıs mezarda yan yatmış ve ceset kararmış.fakat cesedi yan çevirince cesedin göğüs kısmından kasığına kadar yarılmış ve içi boşaltılmış halde olduğunu görüyorum. cesedi tabut içinde sofranın yanına uzatılıyor ve ziyafete başlıyoruz.umarım bor yorum yaparsanız hocam.saygılar


Tohat
Gündeme gelebilecek maziye dayanan bazı hadiselerin tekrar açılıp konuşulmasına, işarettir. Bu can sıkıcı bir durumda olabilir, hoşunuza gidebilecek yakınlarınızla konuşabileceğiniz bir konuda olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çocukluk arkadaşımın kefenini mezardan eve getiriliyor yatağıma koyuyorlar beraber uyuyoruz yanımda erkek arkadaşım var, korkuyorum ölü ile uyuyamam yatakta yer yok bana dokunuyor kefeni diye sonra alıp yan koltuğa fırlatıyorlar şaşırıyorum. Kefende toprak bir şey yok. Beyazlara mumya gibi sarılı. İçimden ölüm nasıldır acaba diye geçiyor kendimi birden kıpırdamıyor ama her şeyi görüyor gibi hissettim yani ölünün bedenine girmiş gibi korktum. Mezara geri götürüyorlar çok iyi hatırlamıyorum rüyayı ama kefeni mezara koyuyoruz haber geliyor bir zaman sonra mezar yeri değiştirildi diye başka mezarlığa koymuşlar bunu da 3 kere yapmışlar. Bende kızıyorum ne oluyor ya bir mezar bu kadar değiştirilir mi. (Hatırladığım bu. Çocukluk arkadaşımla yıllardır da görüşmüyoruz) Yorumunuzu bekliyorum Çok teşekkürler


Tohat
Tek bir tabirle tabirlenmeyecek bir rüyadır. Rüyanda görmüş olduğun kişini uzun ömre nail olacağı veya senin zengin olmak, şan şöhret sahibi olmak, tövbe etmek gibi hayırlı ve güzel olaylar ile birlikte yaşantını güzelleştireceğine delalet etmektedir.


Kayıtsız Üye
Merhaba.rüyamda ölmüş anneannemi gördüm. kayserideki mezarından çıkarıp Ankara’ya getirmek istiyoruz.bakıyorum bedeni kuru ama çok bozulmamış.sonra arabada ortaya koyuyoruz.ben diyorum açıktan gitmez böyle diye üzerine kağıt gibi şeyler örtüp kapatıyorum sonra yolda açılıyor bir cami bulup tabuta koyalım diyorum, annem önde oturuyormuş birden onu görüyorum cenazeyi kucağına almış iki büklüm.camideki hoca namazda bitince tabut istiyoruz, geri dönüşüme gidenler var diyor ateş yanan bir çukurdan sağlam yanmamış ahşap bu tabut veriyor arkası geniş üçü ince. biz onu arabaya yerleştirdik sonrası yok maalesef.yorumlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim.


Tohat
Merhaba. Rüyan mezarı nakledeceğin yere veya başka bir yere taşınacağını ailenle orada başka yerde ikamet edeceğine ve mal mülk sahibi olarak zengin olmaya parasal anlamda herhangi bir sıkıntı yaşamamaya işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada ölü, kayınvalide, temizlik ve muska görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba
Rüyamda geçen sene ölmüş olan annemin cenazesinin mezardan çıkarılmış olduğunu ve evin içimde tabutta olduğunu gördüm. Ablama soruyorum neden çıkardınız diye o ise bana imam cenaze namazını kıldıktan sonra abdestinden şüphe etmiş. Onun için tekrar cenaze namazı kılınacak. Cenazenin çürüyüp çürümediğini soruyorum. Ablam hala mis gibi koktuğunu söylüyor. Annem vefat ettiğinde kendisini görmemiştim ve defnedememiştim. Bu yüzden annemin yüzünü görünce çok seviniyorum. Ama bir yandan ablama kızıyorum neden başka hocalara danışmadınız diye.

Cevaplaranız çok sevinirim. Hayatımla ilgili ciddi kararlar alma aşamasındayım.


Tohat
Merhaba. Geçmişe dayalı bazı hususların ortaya çıkması, yeniden gündeme gelmesi, olaylara tanık olan kimselerin eleştirilere maruz kalma durumuna neden olması ve bu durumdan bir çok kişinin sıkıntı ve üzüntü içine girmesine neden olabilir. Sonucun olumlu yönde sonuçlanacağını gösterir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


kaderselim9
Rüyamda anneannemin mezarına gitmiştim ve ben konuşurken hemen mezarının orda çalılar vardı çalıların altında ise bir dolu deste iki avuç arası kadar para vardı anneannemin mezarının kenarında ise küçük kazılı yer vardı bende onları ona aittir diye o paraları alıp oraya koydum ve resmen annanem bana elle geri verdi ama bir erkek eline benziyordu büyük ve kalin ben tekrar koydum tekrar verdi daha sonra dedim ki demek ki aldığım yere koymamı istiyor deyip çalıların altına geri koydum ve üzerini iyice kapattım kimse görmesin diye zaten almıştım çalıların altından gene görmesinler diye iyice kapattım çünkü aldığımda çok açıktı ve görülüyordu…


Tohat
Söylemler ve çıkabilme ihtimali olan dedikodulara işarettir. Nitekim bu rüyayı gören kişi ilgilendiren söylemlerden oluştuğu gibi buna önlem almak amacı ile durumu deşmemeye, hiç bir şey olmamış gibi davranma ya da kişilerden uzak durma gibi önlemler alabilirsin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda uzaktan akraba olduğumuz be sık sık görüştüğümüz kişileri diri diri mezara gömmüşler beni götürüp oraya herşey senin elinde ölmeden çıkartabilirsin diyorlar diyen kişiler de siyah giyinmiş eli yüzü belli olmayan kişiler . Bana bu tarafda yüzleri var diye gösteriyorlar bende gösterdikleri yerden mezarı hızlı bir şekilde ellerime kazıyorum yüzünü açıp ellerini açıp diğer mezara geçiyorum toplam da 5 mezar var hepsini kazıp çıkartıyorum canlı bir şekilde ama mezardan çıkartırım kişiler hocalık yapan sürekli ibadet eden kişiler mezardan çıkardığimda yüzlerinde makyaj yapılı bir şekilde ve bana sürekli surat çevirip memnun olmuyorlar rüyamda anlamı nedir acaba ?


Tohat
Dünyanı ve ahiretini alakadar eden hayırlı bir rüya olduğunu söyleyebiliriz. Nitekim rüyanda mezardan çıkarmaya çalıştığın kişilerin mesleklerine ileride sahip olacağına veya onların izinden giderek dünya ve ahiretini buna göre tesis etmeye çalışarak mertebeni yükseltmeye çalışacağına delalet etmektedir. Doğrusunu Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda küs olduğum kardeşim anne babamla fındık toplarken bir mezar taşına rastlıyorum mezar taşının olduğu yer kendini belli ediyor çökük gibiydi.ben mezar taşını bulduktan sonra taştaki ismi okuyorum kadın olduğu anlaşılıyor.mezarı açıyorum mezarda ölü yatıyo ve yüzü pul gibi mavimsi parlıyordu.sonra Ziynet eşyaları varmı diye baktık ailem bana Ziynet eşyalarını almamı söyledi ben kabul etmedim ölünün mezarın tekrar yerine koyulmasını istediğimde bana kutu gibi bişey teslim ettiler ölen yaşlı teyzenin fotoğrafı be kaç yıllık ölü olduğu yazıyodu.ismide yazılıydı fakat unuttum ama teyzenin bakışı gözümden gitmiyordu en son tek başıma kaldım düzenleyip toprak atıp ordan uzaklaştım


Tohat
Hayırlı günler. rüyanın yorumu hayırlıdır. Hem seveceğin birine veya sevdiğine duyduğun sevginin artacağına hem her ne problemin varsa bunun sonlanacağına hem de mezarın içindeki kişi kim olursa olsun yaşarken yaptığı işler, mevkisine sahip olacağına delalet eder. Allah hakkıyla bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada öleceğin günü öğrenmek

Kayıtsız Üye
Merhaba maalesef babamı 15 gün önce kaybettik ? babam çok dindar bir insandı hasta olmadan önce her gün namazını kılardı kuranını okurdu .hasta olunca mecali hiç olmadığından kılamadı ama.ezbere hep kuran okurdu. bende dün gece rüyamda babamı gördüm ve çok etkilendim ne olduğunu anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. Rüyamda geceydi ve yanımda abimler ,ablam ve eşim vardı babamı mezardan çıkarıp musalla taşı gibi bir yerin üstüne taşıdık , babam beyaz kareli yoğunluğu kırmızı olan bir battaniyeye sarılıydı ,(kefen nerede diye düşündüm o an ). ama kefen gibi muntazam değildi .kolları ve dizden aşağısı açıktaydı ve morluklar vardı bacaklarında??sonra yeniden sanki gasilhanedeymişiz gibi, babama (üstündeki battaniyeye aldırmadan) gusül abdesti aldırmaya çalışıyorduk ama onu mezardan çıkardığımız için çok üzgündüm ,eziyet ediyormuşuz gibi hissediyordum. bir yandan ağlıyor ,bir yandan babamı yıkamaya çalışıyorduk.çok değişik bir rüyaydı nedir bu rüyanın anlamı lütfen yardımcı olun gözümün önünden silip atamıyorum ???


Tohat
Hayırlı günler. Rüyayı hissettiğin ve düşündüğün gibi olumsuz olmadığı aksine çok hayırlı bir rüya olduğu açıktır. Rüya sahibinin babasının hayattayken bir sanata, mesleğe, hobiye olan ilgisine merak salacağına, ahlakından güzel olan huyları alarak kendine miras olarak adledip sürdüreceğine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilir.


Edinaz
Merhaba gece çok tuhaf bir rüya gördüm.bir sene önce en küçük Amcam vefat etti arada rüyamda görüyordum ama bu sefer çok farklı annemi canlı canlı amcamın mezarına gömmüşler ben bunu öğrenince mezarlığa gidiyorum mezarın içinden annemin sesini duyuyorum yanımda birileri var ama hiç kimse bir şey yapmıyor ellerimle mezarın topraklarını kazıp açıyorum çakıl taşları topraklar böyle böyle derken amcamın cesedini buluyorum yüzü açılmış şekilde hiç bir erime çürüme vs Yok sadece rengi dönük amcamın cesedini çekiyorum sola doğru çıkarıyorum tahta gibi bir bölme oradan çekiyorum annem çıkmış o sıra ama annemi görmüyorum neyse annem çıktı amcamı geri gömdüm amcamı çektim yerine koydum üzerine taşı toprağı atarken Amcam gözlerini açıp bir şeyler dedi anlamadım ama çok korktum kollarını uzatınca mezarı açık bırakıp kaçtım mezarlıktan yengeme geldim Amcamın eşinin yanına yengemin evini süpürdüm sonra yengemle mutfağa geçtik tam konuşacağım amcamın sigaraları mutfak rafında yenge bu sigaralar niye burada derken bir dal sigara yandı kendi kendine ben Amcam geldi mezarı açık kaldı oda çıktı geldi dedim bir ışık vardı sadece yengem çığlık atıyordu o sıra uyandım uyandığımda sabah ezanı okunuyordu çok tuhaf ve korkunçtu


Tohat
Merhaba. Korkulacak ve endişe edilecek bir rüya değildir aksine hayırlı bir rüyadır. Büyüklerinden aile bireylerine kalabilecek mirasa işaret ettiği gibi, bir yerde başka bir yere taşınmaya, ikamet değişiminde bulunmaya, ölmüş amcanın bazı huylarını devam ettirmeye işarettir. Genel görüşe göre ise hallolmayan ve üzerinde durup olmasını arzuladığın işlerinin açılmasına, maddi ve manevi tüm sorun ve olumsuzlukların sonlanarak hayırlı haberler eşliğinde gerçekleşmesine delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada mezardan birini çıkarmak, rüyada ölmüş birini mezardan çıkarmak, rüyada mezardan ölü çıkarmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ölmüş dedemi görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ölüyü mezardan çıkarmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.