Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:48
Gusul
Yönetici

Gusül abdesti alırken aklıma müstehcen şeyler geliyor

Gusül abdesti alırken aklıma müstehcen şeyler geliyor

Kayıtsız Üye
gusül abdesti alırken aklıma müstehcen şeyler geliyor ve defalarca tekrar almak zorunda hissediorum kendimi bir de her sabah uyandığımda gusül abdesti almak zorunda hissediorm en küçük bir müstehcen görüntü gördüğümde bile gusül abdesti alırken de önceden nefsime uyup izlediğm filmler geliyor aklıma zor durumdayım namazımı da mümkün olduğunca kılan biriyim yardımcı olursanız sevinirim

Okudunuz mu?  Gusül alırken sümük varsa birşey olurmu

Cevap: gusül abdesti alırken aklıma müstehcen şeyler geliyor ve defalarca tekrar alma

Ercan
Aklınızdan geçen kötü düşünceler fiiliyata dönüşmedikçe sorumlu değilsiniz. Rahat olun. Sabah kalktığınızda ise çamaşırınızda meni görmüyorsanız gusletmeye gerek yoktur. Bunlar vesvesedir. Aldırış etmeyin.


Cevap: gusül abdesti alırken aklıma müstehcen şeyler geliyor ve defalarca tekrar almak zorunda hisse

Kayıtsız Üye
Ben de ayni derde sahibim normal abdest alirken aklima mustehcen seyler geliyor olmadi deyip yeniden aliyorum bazen 1 saat sürüyor bu sabah da saat 07.00 da gusül almak için banyoya girdim ama bir turlu niyet edemedim en son sinirlendim ve 07.46 da almadan ciktim simdi cunubum kara kara düşünüyorum diyecegim daha önce izledigim filmlerden goruntuler geliyor namazımı cemaatle kilan biri idim simdi bu gun namazı birakdim cidden psikolojik olarak intihar noktasına geldim namaz kilmadigim için kafayi yiyecegim yalvaririm ALLAH rizasi için yardim edin

Okudunuz mu?  Cenabet namaz kılmak

Cevap: gusül abdesti alırken aklıma müstehcen şeyler geliyor ve defalarca tekrar almak zorunda hisse

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar gönlünüzden geçmedikçe aklınıza gelene takılmayın. Bu vesvesedir. Bana da oluyor ve bugün de oldu bile gusl alırken.


Efeeeereee
Tamamen şeytan vesvesi mübarek.Böyle şeylere takılma ımkan oldukca namaz kılan bırıyım dıyosun.Şeytan tabiki sana bulaşcak.Gidip alkolık adamla nıye ugrassın onu zaten kazanmıs.Sen namazını süreklı kılmaya devam et.Aklına gelsin hıc sorun degıl.Unutma herseyın başı niyet.

Bu kategoride yer alan İğne Yaptırmak Abdesti Bozar mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti alırken aklıma müstehcen şeyler geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.