Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:00
sizden5
Abone

Gusül abdesti aldıktan sonra kuru yeri yıkamak yeterlimidir

Gusül abdesti aldıktan sonra kuru yeri yıkamak yeterlimidir

ziya3400
Gusül abdesti aldıktan 1 saat sonra tırnağımda bir şey olduğunu farkettim, çıkardım su tuttum yeniden yıkanmak gerekmez dimi? Sadece o kısma su tutmam yeterlidir dimi ? Tırnağımın dibine girmiş iğne noktası kadar bir şeydi, çıkardım sadece orayı yıkadım.

Okudunuz mu?  Yatsı namazı çıkış vakti

Cevap: Gusül abdesti aldıktan 1 saat sonra tırnağımda bir şey olduğunu farkettim, çıkardım su tuttum yeniden yıkanmak gerekmez dimi?

Galus
kalan yeri yıkamanız yeterlidir.

uyarı: ziya3400 1.seni defalarca uyardım açılan konu başlığı bu şekil olmaz < Gusül abdesti aldıktan 1 saat sonra tırnağımda bir şey olduğunu farkettim, çıkardım su tuttum yeniden yıkanmak gerekmez dimi? >
diye daha anlamlı bir başlık uydur.
2.söylenenleri dikkate almadığından dolayı seni 3 gün site dışı ediyorum.

Okudunuz mu?  Yuvamın yıkılmaması için dua

Gusül aldıktan sonra bir yeri yıkamadığını farketmek

soark
Gusül abdestimi aldıktan sonra koltukaltlarımı yıkamadığımı farkettim. Ben şimdi çeşmeyle ıslatsam iki tarafı da olur mu? tekrar mı almam gerek?


Yorum: Gusül abdesti aldıktan sonra kuru yeri yıkamak yeterlimidir

ACİLSERVİS
Banyoda gusül alacaksında koltuk altlarının kuru kalması mümkün mü? Bir gün banyo yapacağın zaman yıkan ve koltuk altlarını kuru bırakmaya çalış bakalım kuru bırakabilecek misin.
Sorunun cevabı evet sadece kuru kalan yeri yıkaman yeterli.

Okudunuz mu?  İhtilama karşı uyumadan önce hangi dua okunur

Gencmusluman1
Simdi ben aksam gusül abdesti aldım sahurdan önce kolumda yara bandinin yapiskanini gördüm hemen yikadim daha sonra uyudum sabah 1 gibi kalktim tekrar kolunun başka bir yerinde yara bandı yapışkanlı var yine yikadim zaten kolum sargiliydi acaba gusulum kabul oldumu yada orucum bozuldumu yardim.lütfen birde niyet ederken Euzu besmele Allahım niyet ettim gusulde kuru kalan yeri yıkamaya diyip yikiyorum doğrumu

Okudunuz mu?  Kasıtlı olarak mezi getirtmek insanı cünüb yaparmı?

ACİLSERVİS
Kalan kuru yerleri yıkamış olman yeterlidir. Guslün geçerli olur. Bunun oruçla da bir ilgisi yok. Orucuna devam et.


gusül abdesti aldıktan sonra kuru yer kalırsa

Bu kategoride yer alan Allah insanı kendi suretinde mi yarattı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti aldıktan sonra kuru yeri yıkamak yeterlimidir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.