Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:56
missa93
Abone

Yaz kuran kursları görsel eğitim seti

Yaz kuran kursları görsel eğitim seti

Kayıtsız Üye
Yaz kuran kursları görsel eğitim seti hakkında bilgi


Cevap: Yaz kuran kursları görsel eğitim seti

Desert Rose
HİZMET ÇEŞİTLİLİĞİ VE KURAN KURSLARI GÖRSEL EGİTİM SETİ
DinDersi.Com 2003 yılında kurulan, bugün 110 bin üyesi olan büyük bir ailedir. DinDersi.Com’un 2006 yılında çıktığı Vip serüveni ilköğretimle başladı, ortaöğretim, ihl ile devam etti. En son Yaz Kur’an Kursları ve Kış Kur’an Kursları Görsel Eğitim Setiyle devam ediyor. 30 kişilik uzman bir ekiple yıllardır hizmete devam ediyoruz.
Özellikle hizmet çeşitliliği ve kuran kurslarına büyük katkı sağlayacağına inandığımız bu DVD’yi Kur’an Kursları Öğreticileri, Din Görevlileri ve Öğrencilerin hizmetine sunmaktan büyük bir gurur duyuyoruz.
2011-2012 Eğitim Öğretim döneminde TÜRKİYE’DE BİR İLK olarak ve TAM TEŞEKKÜLLÜ olarak
KIŞ DÖNEMİ KUR’AN KURSLARI ile ilgili dokümanları hazırladık.
2011-2012 yılı KIŞ DÖNEMİ KUR’AN KURSLARI bölümü için yaptığımız çalışmaların başlıkları aşağıdadır:
1. Müfredat konularının yer aldığı konu anlatım sunuları.(Her konu kitabi bilgilerle sunum haline getirilmiştir. Her ünitenin konuları tek tek sunum haline getirilmiştir. Bu konu anlatım sunuları yıllık plana uygun olarak hazırlanmıştır.)
2. Her üniteye ait hazırlanmış Flash bilgi yarışmaları swf,
3. Her üniteye ait onlarca VİDEO
4. Her üniteye ait sesli hikâyeler, (her ünite için sesli sunu hikayeler) ,
5. Bütün ünitelere ait ünite testleri, (20 sorulu test)
6. Kavram haritaları, (Her üniteye 10 adet kavram haritası)
7. Flaş Sureler ve Dualar, (Kısa sure ve duaların talim okuyuşları)
8. Yıllık Planlar (Sürekli güncellenen)
1. 32 HAFTALIK KURAN KURSU YILLIK PLANLARI
2. HİZMET ÇEŞİTLİLİĞİ YILLIK PLANLARI

  1. Temel Öğretim Programları (5 Adet yıllık plan)
  2. Ek Öğretim Programları (10 Adet yıllık plan)
Okudunuz mu?  Tedavi edilemeyen ter kokusu veya sürekli olan ağız kokusu evli eşler için ayrılık sebebimidir?

Değerli meslektaşım;
Sizler bize güvenip, maddi ve manevi desteklerinizi bizden esirgemediğiniz sürece, bu çalışmalarımız daha da katlanarak devam edecektir. Bu arada her geçen gün yaptığımız çalışmaların kalitesinin arttığını sizler de fark ediyorsunuzdur.
Özellikle belirtmek isteriz ki, geçtiğimiz yıllarda 2 boyutlu çizgi filmlerin yerine, artık 3d max’la 3 boyutlu çalışmalara başladık. Özellikle, namaz, namaz abdesti, gusül abdesti ve hac gibi önemli konuları, 3 boyutlu olarak tekrar hazırlıyoruz ve sizlerin hizmetine sunuyoruz.
Günümüzde teknolojinin gücünü inkâr etmek mümkün değildir. Siz de bu gücü arkanıza alarak derslerdeki başarınızı, verimliliğinizi artırmak istiyorsanız, lütfen Vip üyeliğinden yararlanın.
Kış Kur’an Kursu dokümanlarını hazırlamadan önce Türkiye’de böyle TAM TEŞEKKÜLLÜ bir çalışmanın yapılmadığını fark ettik. Bu alanda bir ilk olmanın onurunu yaşamaktayız.
Kış Kur’an Kursu dokümanlarını hazırlamadan önce Müftüler- Kur’an Kursu Öğreticileri- Formatörler- İmam Hatipler ile görüşmeler yaptıktan sonra bu çalışmalara başladık. Onların ihtiyaç ve görüşlerinden faydalandık. Bu dokümanları Din Dersi.Com Vip olarak 10 kişilik bir ekiple 6 ay boyunca çalıştık.
Eğitimde görselliğin ön plana çıktığı günümüzde, DinDersi.Com olarak görsellikte ilkleri gerçekleştirme hedefimiz ilk günden beri hiç değişmedi ve değişmeyecektir. Eğitimde görselliği kullanmak, hem öğreten hem de öğrenen açısından daha akılda kalıcı olduğu zaten bilinen bir gerçektir.
Çıkarttığımız KIŞ KUR’AN KURSLARI GÖRSEL EĞİTİM SETİ sizlerin ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış, kesinlikle bütün ihtiyaçlarınızı giderecek bir DVD’dir. Hatta bu DVD’yi öğrencilerinize de tavsiye ederek, onların da öğrendikleri bilgileri kalıcı hale getirme fırsatı yakalayabilirsiniz.
Çıktığımız bu kutlu yolda, bizi yalnız bırakmayacağınızı, bize maddi ve manevi desteği vereceğinizi düşünüyor ve hepinizi saygıyla selamlıyoruz…
2011-2012 Eğitim Öğretim döneminin bütün meslektaşlarımıza hayırlı olması, başarılı geçmesi dileğiyle sağlıcakla kalınız…
Yeni eğitim öğretim yılında görüşmek üzere…

Okudunuz mu?  Kadınlarda gusül abdestini bozan durumlar

DinDersi.com Vip Ekibi
Necmi Kobya

Bu kategoride yer alan Yeni doğmuş çocuğun kulağına ezan okumak bidat mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaz kuran kursları görsel eğitim seti Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.