Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:14
missa03
Abone

İdrarla meni nasıl ayırt edilir,birbirinden ayıran fark nedir?

İdrarla meni nasıl ayırt edilir,birbirinden ayıran fark nedir?

sevki
sabah kalktım baktımda ıslaklık ama sidikki gibi,döl olduğunu nasıl anlarız ama saru gbydi


Cevap: İdrarla meni nasıl ayırt edilir,birbirinden ayıran fark nedir?

Şema
idrar bellidir, meni ise yumurta akı gibidir.


Vesvese

Vesvese
hocam ben tevbe ettim namazımı kılıp orucumu tutuyorum ama bazen bende vesvese gibi bişi oluyo taharet yerimde(idrar kesemde)birsıvı olduğunu biliyorum bu sıvı gusül gerektirir mi?

Okudunuz mu?  Arefe günü alkol içilir mi?

Cevap: İdrarla meni nasıl ayırt edilir,birbirinden ayıran fark nedir?

arifselim
Böyle hislerle gusül gerekmez. Ancak meni şehvetle boşalırsa o zaman gusül abdesti gerekli olur. Kendine boşuna vesvese etme.


Kayıtsız Üye
Hocam cinsel ilişkiye girdikten ve meni geldikten sonra bu güzel banyo yapıyorum ve abdestimi alıyorum banyodan çıkıyorum. Ve organın ucunda ıslaklık ve yapışkan bir sıvı görüyorum bir daha banyo yapıyorum ve aynı şey gene oluyor cenabet oluryormuyum cevap lütfen ayrıca cinsel ilişkiden 2"3 gün geçiyor gene o şey yapışkan sıvı bu nedir hocam

Okudunuz mu?  Arapça kelimeler ve türkçe karşılıkları

arifselim
Bu gelen sıvıya mezi denir. Mezi bu zamanlarda ve cinsel düşünce ve istekler esnasında akar. İnce şeffaf ve yapışkan bir sıvıdır. Bu sıvı seni cünüp etmez ve yeniden gusül alman da gerekmez.


meni ve idrarı nasıl ayırt edebilirim, idrar ve meni farki, meni ile idrar arasindaki fark

Bu kategoride yer alan Baharatcılarda satılan alkollu işveç şurubu harammı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrarla meni nasıl ayırt edilir,birbirinden ayıran fark nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.