Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:08
sizden04
Abone

Timur taş hoca hakkında

Timur taş hoca hakkında

raskolnikof
S.A ARKADAŞLAR Timurtaş Uçar Hoca’dan duydum 9 yaşını geçmiş kızının bacaklarına bakan onunla zina etmiş gibi oluyor muş Allah aşkına birileri açıklık getirsin konuya deliricem şimdi .
Bi de bu hoca olur olmaz herşeye kafir olursun kafir kafir diye herşeyde adamı kafir yapıyor Bu kadar kollay mI? Bu hocayı dinlemek caiz mi ? Allah rızası için bu kardeşinizi aydınlatın essalamun aleykum ..

Okudunuz mu?  İstimnadan Kurtulamıyorum

Şema
ve aleykumusselam
Timur Taş hoca vefat edeli 14 yıl oldu.
Çok değerli bir hocaydı Allah rahmet etsin.
Harama bakan göz zinası yapmış olur doğru söylüyor


Cevap: Timur taş hoca hakkında

bahadır emin
yok canım herşeye de kafir olursun demiyor 🙂 sadece yumuşak başlı hocalara alışık olduğumuz için bize öyle geliyor. 9 yaşındaki kızlar bir tarafa da şu tayt modası nedir ey müslümanlar. bunların anası babası yok mudur, gerçi yetişkinler bile tayt giyer oldu. ne iğrenç bir şeydir.yatak odasında bile giyilmez. sokağa çıkılmıyor artık.

Okudunuz mu?  Nasıl doğru gusül alınır ? Şafii mezhebi için

Cevap: Timur taş hoca hakkında

raskolnikof
s.a arkadaşım yanlış anladın galiba kendi kızına bakmak dedim. kendi öz kızı mahremdir göz zinası bile söz konusu olamazken hoca ZİNA yapmış gibidir diyor selam ve dua ile


bahadır emin
ben okuduklarımda öyle birşeye rastlamadım. eğer insanın kızı ergenlik çağına girmişse zaten onun kapatacağı yerler belirtilmiş. bakıştan bakışa da fark var bu arada. zina etmiş gibi demek belki mübalağayla karışık insanları korkutmak amacıyla söylenmiş olabilir. tıpkı faiz hakkındaki hadis i şerif gibi ama sen yine de alim birine sor beninki sadece yorum.

Okudunuz mu?  Nefsin kademeleri mi vardır? Kaç çeşit nefis vardır bilgi verir misiniz?

timurtaş hoca hakkında, timur tasin aciklik hakkinda nasihatleri

Bu kategoride yer alan Telealbedru ilahisinin arapça yazılışını istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Timur taş hoca hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.