Anasayfa
25 Ocak 2022, 13:11
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada insanları kıblenin tersine doğru namaz kılarken görmek

Rüyada insanları kıblenin tersine doğru namaz kılarken görmek

arsl
selamun aleküm bugün rüyamda ikindi namazına camiye gittim ve gördüm kü bazı insanlar kıblenin tam aksi yönde namaz kılıyordu sonra farz yeni başlamasına rağmen ben üçüncü rekata yetişebildim ve namazda yanımda duran kişi yönünü yine değiştirdi ve namazda benimde değiştirmemi söyledi bunu sünnet olarak gösterdi ama ben inanmadım sizce bu neye işaret söyleyebilir misiniz?


Cevap: rüyada insanları kıblenin tersine doğru namaz kılarken görmek

bahadır emin
ben de 5-6 sene evvel böyle bir rüya görmüştüm. camide insanlar kıblenin tersine kılıyorlardı namazı.

bende bugün gördüm ve biraz garip oldum açıkçası kardeş bir manada çıkaramadım


Cevap: rüyada insanları kıblenin tersine doğru namaz kılarken görmek

muallime
Kıblenin tersine Yada kıbleden başka tarafa namaz kılmak demek ,Bir meselede yanlış kanaat sahibi olduğunu ,bir meselede isabet etmediğini gösterir.Bu rüyayı gören en son kiminle hangi meseleyi konuştuğuna baksın.ona kim ne anlatmışsa yanlış kanaat sahibidir. yanılmıştır.kıblesi yanlış olana inanmayan doğru fikir üzerinedir.


Cevap: rüyada insanları kıblenin tersine doğru namaz kılarken görmek

Desert Rose
Namaz kılınan yön tabiri
Rüyada namaz kıldığını gören kimsenin, mezhep ve itikadı bozuk, insanlara iftira eden ve günah işlemeye çok cesaretli olduğuna delalet eder. Çünkü o kimse, bu haliyle Yahudilerin mezhep ve gidişatına muvafakat etmiş olur. Yönü güneydoğu, tarafına ise, bid”atçı ve batıl şeylerle meşgul olan birisi olduğuna delalet eder.Çünkü doğu, Hıristiyanların kıblesidir. Haça tapmak ise, batıldır.

Eğer Kabe”yi arkasına almış ise, o kimsenin masiyet ve büyük günahlar işlediğine veya yalan yere yemin ettiğine yahut namuslu bir kadına iftira ettiğine, kötü şeylerden kaçınmadığına ve hukukullahı muhafaza edemediğinden Müslümanlığı terketmesine ve ona riayet etmemesine delalet eder. Çünkü mecusiler her türlü haramı işlemek için kendilerine kolaylık göstermişlerdir.Bir kimse rüyada kıbleyi bilemediğini veya kıbleyi aradığını, ancak hangi tarafta olduğunu bilemediğini görse, o kimsenin dininde hayrette olmasına delalet eder.

Okudunuz mu?  Rüyada İnfilak görmek (İmam Nablusi)

Doğru olarak Kabe tarafına namaz kıldığını gören kimsenin, dininin doğru olduğuna delalet eder.Üzerinde beyaz bir elbise bulunduğu halde kıbleden başka bir yöne namaz kıldığını, doğru ve düzgün bir şekilde de Kur”an okuduğunu gören kimse, hacca gider.Rüyada doğuya doğru namaz kıldığını gören kimse, Kaderiyecile-rin görüşünü doğru bulur ve Hıristiyanların görüşüne uymayı tercih eder. Çünkü doğu, Hıristiyanların kıblesidir.

İmam Nablusi


muallime
Rüyada namaz kıldığını gören kimsenin, mezhep ve itikadı bozuk, insanlara iftira eden ve günah işlemeye çok cesaretli olduğuna delalet eder. Çünkü o kimse, bu haliyle Yahudilerin mezhep ve gidişatına muvafakat etmiş olur.
Des
ertrose ilk cümlenizde ifade yanlışlığımı var?


Desert Rose
< Rüyada namaz kıldığını gören kimsenin, mezhep ve itikadı bozuk, insanlara iftira eden ve günah işlemeye çok cesaretli olduğuna delalet eder. Çünkü o kimse, bu haliyle Yahudilerin mezhep ve gidişatına muvafakat etmiş olur.
Des
ertrose ilk cümlenizde ifade yanlışlığımı var? >

galiba ifade eksikliği ,rüyada tersine namaz kılmak olmalı herhalde
bilmiyorum bu yorum rüya yorumcusu Alim İmam Nablusi,ye ait
kaynağını da vermiştim zaten..


Kayıtsız Üye
Ruyamda 3 kisi idik ikimiz ayni yone doğru namaz kiliyorduk ama ucuncu kisinin ters yone doğru kildigini gördüm ama rüyamda hiç bu neden oyle kiliyor demedim uyaninca farkina vardim. Cevabin lütfen yazinz.. tskrler


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyada kıblenin tersine namaz kılmanın manasını veren imam nablusiye göre kişinin hak olan yoldan ayrılmasına ve sapık olan görüşleri benimsemesine işaret eder denmiştir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada illüminati sembolleri görmek

Kayıtsız Üye
ikindi namazı okundu ve ben namazımı kılmadan yattım ve rüyamda camiye gittim elimde yardım içn bir poşet çay şeker almışım ve içeri girerken gördüğüm kalabalıktı bende girdim içeride herkes birbirine dönmüş namaz kıılıyordu yanımdaki kadına selamün aleyküm dedim cevap alamadan yanımdan kalktı kalktım uyandım hemn abdestimi aldım hemen ikindi namazımın farzınını kıldım vakti geçmiş akşam namazı okunmak üzereydi


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Bu durum olumlu şekilde tabir edilmez. Kıblenin dışında ki istikametlere yönelerek namaz kılmak yanlış yollara sapmaya delalet eder. Bu rüya size de bir uyarı olabilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Benimde rüyam da çok tuhaftı. Çok kalabalık bir grup halinde yürüyorduk. Sonra ikiye bölündük ve iki ayrı camiye girdik. Cami çok büyüktü. Belli bir kısma kadar kıble yönü aynıydı ama benim kıldığım taraftaki kıble yönü farklıydı. Yani cami halılarında bir problem vardı aslında. Ben ve yanımdaki 2 kişi kıblenin tam 90 derece sağına doğru namaz kılıyorduk.
Rüyada kıbleden başka tarafa namaz kılmakla ilgili bir iki şey okudum. Dinden çıkmak vb şeyler yazıyor. Çok korktum buraya yazayım dedim. Yorumlarsanız sevinirim.

ne ilginçtir ki bende bu rüyanın hemen hemen aynısını yaklaşık 2 3 kez gördüm.
ilk seferindekindekin de de benim gördüğüm cami çok büyüktü. içeri girdim ve insanlar farklı yönlerde namaza durmuşlardı. bense kıble bu taraf millet neden başka taraflara duruyor die anlayamayıp korkmuştum.

en son gördüğümde ise büyük bir cami değil daha küçük bir cami deydim. bir gurup ip gibi sıra olmuş farklı tarafa duruyordu ama imam ve bir grup cemaatse kıbleye doru durmuşlardı. en son ben araya girdim ve pusulayla kıbleyi tayin ettim. imamın kıldırdığı taraf doğru çıktı.

Okudunuz mu?  Rüyada iki gün ard arda zeytin görmek

anlamına ilişkin yardımcı olabilirseniz sevinirim…


arifselim
Rüyalar çoğu kere insanlara uyarılarda bulunan işaretler taşırlar ehline sormak gerekir.


selvi
Benimde rüyam da çok tuhaftı. Çok kalabalık bir grup halinde yürüyorduk. Sonra ikiye bölündük ve iki ayrı camiye girdik. Cami çok büyüktü. Belli bir kısma kadar kıble yönü aynıydı ama benim kıldığım taraftaki kıble yönü farklıydı. Yani cami halılarında bir problem vardı aslında. Ben ve yanımdaki 2 kişi kıblenin tam 90 derece sağına doğru namaz kılıyorduk.
Rüyada kıbleden başka tarafa namaz kılmakla ilgili bir iki şey okudum. Dinden çıkmak vb şeyler yazıyor. Çok korktum buraya yazayım dedim. Yorumlarsanız sevinirim.


arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Evet bu tür rüyalar için rüya tabircileri sapmak ve yanlış yollara düşmek şekilde yorumlamışlardır. Ancak şunuda bilmek lazımdır ki bu tarz rüyalar bizler için Allah tarafından birer ikazdır uyarıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir kadın evimize gelmişti kıblenin tersine namaz kılmaya başladı uayrdım selam verip bitirdi gülümsedi teşekkür eder gibi baktı yönünü düzeltti ve yine namaz kılmaya başladı bu ne demek lütfen cevap verin


arifselim
Selamun aleykum rüyada kıblenin tersine namaz kılmak doğru yoldan ayrılmaya işaret eder. Sizin uyarınız ise sizin için hayırlıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda küçük kayinimin namazın ustunde tersinden namaz kildigini ve ayni zamanda kilarken yanindaki cocularla konusuyordu sizde bu ruyam neye adalettir


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya doğruluktan ve haktan sapmak şeklinde tabir edilmiştir. En doğrusunu ancak Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada İslam Alimi görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ruyamda siyah bir yilandan kaciodum kabir yilaniymis beni takip edio sonra ondan kurtuluyorum ikindi namazı kiliyorum bati yonune doğru ben onu yatsi saniyorum ilk farzdan sonra daha kilmaya calisirken ikindi oldugunu hatrlayip namazın duasını yapip bitiriyorum


arifselim
Yılan günaha ve kıbleden başka yöne doğru namaz kılmak ise hatalı görüş ve yollara sapmaya işarettir. Bu sana bir ikazdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben kadir gecesi kapandım ve ailemden razı olmayanlar vardı.dün kuzenim bizde kapanmak dinde yok açılmalısın gibi şeyler söyledi vende açılmayacağımı kapanmanın dinimizde ergenliğe giren her bayana emredildiğini açıkladım bu gece rüyamdada damdaydım kimse yoktu ayna aldım elime ve arkamda birsürü insanın güney batı yönünde namaz kılıp ibadet ettiğini gördüm çok korktum onları uyarmak istedim kimi sakallı kimi sakalsız genç yaşlı birsürü erkek vardı hepsi krem rengi biraz kirli kıyafetler giyinmişti napacağımı bilemedim sonrada uyandım .İnşaAllah kötü değildir.Yorumlar mısınız .Şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Allah seni tesettüründe ve bütün ibadetlerinde daim kılsın Allah mübarek kılsın kardeşim. Bütün dünyadaki insanlar karşında olsa ama Allah senin yanında olsa bu sana yeter bunu unutma.

Rüyana gelince bu da senin için hayırlıdır. Senin çevrende ve hatta çok yakınlarında bir çok kimsenin batıl yollarda ve günahlar içerisinde olduğuna açık bir işarettir. Senden kendini koruman gerektiğine tabir edilir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir erkek arkadaşim, babasi ve benim babam namaz kiliyordu.Ama yanyana deil.sanki ortada bir şey vardı ve etrafında yuvarlak oluşturmuşlardı.Acaba ne anlama geliyor olabilir ?


arifselim
Bu rüyanda bu şekilde namazlarını kılıyor olsalar bile onlar için hayırlıdır. Namazı kıbleye doğru kılmamak ise hayırlı değildir ve yanlış yollara sapmak manasına işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada İlaç İçmek görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda taşlı bir yolda seccademi serip namaz kılıyorum. Secdeye gittikçe Taşlar dizime batıyor ama tamamliyorum. Arkada olan bir kisi de yanlış tarafa namaz kılıyor ona kibleyi gösteriyorum. Yanimdan birileri geçiyor arkalarında da tavşan ile kedi onlardan yemek almak için uğraşıyorlar iclerindeen biri kediye havuç atiyor kedi de tavsani yakalamak için o havucu kullanıyor ama yakalayamiyor. Kedi başka bir seyin cigerini yiyordu.


arifselim
Namaz kılmak ve bu uğurda sabırlı olmak, sadakat ve dürüstlüğe işarettir. En doğru tabir aslında hangi namaz kılıyorsa ona göre daha açık bir yorum yapılabilir. Kıblenin tersine doğru namaz kılmak ise, hak yoldan sapmak anlamında tabir edilir. Çevrende olan olaylara karşı sorumluluklarını yerine getirmek manasında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada kolidorda namaz kiliyorum kapi caliykr katsi komsum geliyor ben secdeye giderken esimin onumde yattigini goruyorum kiziyom ama basimi secdeye goturucem sonra eşim vat yanlis yonde namaz kildigimi fark ediyorm sejdrye gidiyom namazim bozulmasin diye sonra secdademi aliyom


arifselim
Eş, aile ve çevre ilişkilerinde işlenen bazı hata veya günahların bir işareti olarak yorumlanabilir. Bu tür rüyalar insana bir ders ve bir uyarı mahiyetindedir. Bundan bir ders alarak hal ve hareketlere çeki düzen verilmesi anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Gdmpla
Selamın aleyküm ben rüyamda babamı namaz kılarken görüyordum sonra geçip gidiyordum o sıra fark ediyorum ki babam kıblenin tam rersi yönüne doğru kılıyor ve yanına yaklaşıyorum ki o sıra babamın kriz geçirdiğini ve tutamayacağım kadar zor hareketler yapıyor ellerinden tuttuğum gibi uzanrıp ayaklarını havaya kaldırıyor iki defa kelimei şehadet getiriyordum seslice uyandıüımda hala kelime şehadet getiriyordm

Okudunuz mu?  Rüyada iç çamaşırında kan görmek

arifselim
Aleykum selam. Senin için hayırlı bir rüyadır ve babana senden ona iyiliğinin dokunacağına işaret eder. Kıblenin tersine kılınması demek, haktan ve doğru olan şeyden sapmak anlamındadır. Sen yinede hayırlısını iste bu sonuçta bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm Arkadaşlar ben camii deydim ve cemaatle dışardaydım kıbleye ters durmuştuk ve imam bir şey diyordu tam hatırlamıyorum niyet etmedim .. kılmaya diyerek kimsede tekbir almıyordu sadece 1 kaç kişi tekbir alıyordu onlarda direk tekbir almayı bıraktı. bu rüyadan nasıl anlam çıkartmalıyım ve artık çok sık rüyalar görmeye başladım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bazen sık rüyalar görülmesi normaldir ve her rüyanın bir tabiri yoktur. Kıblenin tersine namaz kılınmasının en açık yorumu insanın doğru olan şeyden veya haktan sapması anlamındadır. Cemaat halinde görülürse bu aynı zamanda çevresi ile de ilgilidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda camiye gittim ve herkes ters yönde namaz kılıyordu sonra en önlere doğru imam olduğunu düşündüğüm birinin yanına gittim ve içime şeytan kaçtığını söyledi ve üzerime yarı saydam bir örtü örterek Arapça oldugunu düşündüğüm sözler söylemeye başladı bu sırada bende istem dışı garip sesler çıkarıyordum (sanki içimde gerçekten şeytan var gibi) daha sonra örtüyü kaldırdı şeytan çıktımı dedim ancak cevap vermedi lütfen yorumunuzu söyleyin bu rüya tüylerimi ürpertti


arifselim
Bu rüya senin çevrendeki kötü ve günahkar kimselerin olduğuna işaret eder. Senin içine kaçması ise, seninde o kimselere uymaya başlayacağı anlamındadır. Ayrıca bu rüyayı görmen sana bir uyarı ve hatırlatmadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İncili Bilezik görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda babam ve ben namaz kılıyorduk ama kıbleyi ikimiz de zıt yönlere doğru almıştık.namaz kılarken farklı yönlere secde ettiğimizi fark ettim sonra secdeye giderken babam yüz üstü düşüyordu.Hala etkisindeyim


arifselim
Hatalar etmeye, günah işlemeye ve benzeri olumsuz manalarda kişilerin durumlarına göre yorumlanır. Herkes için farklı yorumlanır ancak mana olarak günahlar ve çeşitli kötü durumları işleme manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim kız ve 2 kuzenimi camiye getiriyorum hadi namaz kılalılm die camiye geldimizde kız arkadaşımla kız kuzenim sözde bayanlara ayrılan yere gidiyorlar…ama o yerde alal ade acık ve önlerinde adamların net görüntü peslernde saf tuttukları bir yer… Bunu görünce sinirleniyorum burası nasıl cami nasıl düzen bu kadınlara özel yer yokmu burda diorum.. Kendi yerime gecerken bakıorum insanların bazıları cemaat cemaat oturup bazıların sırtı kıblede bazılarında yüzü… Siz ne yapıyorsunuz bu nasıl saygısızlık bu nasıl bir adaptır diyorum bazıları dior bu sünnet ben diorum bu sünneti bilmiyorum böyle bir şey olsa duyardım diorum ben normal namazımı kılıyorum uslubumla… Ama namazı bitrdimde etrafımda kimse kalmıyordu sadece bir an gözüm pencereye takılıyor normal hayatta sevmedim birini apartmanda görüyorum üst katında ise teyzem bna gülüyor gel diyor bna onu gören de ona gülüyor alay eder gibi sennle görüşcz diorum cıkıorm camiden ama bu seferde bakıorumki bizimkiler yok arıorm bunları geziyoruz bir birak bizi dio… Böylede bir rüya gördüm arastr arastr bişe bulamadım inşAllah hayırlı olur…


arifselim
Aslında manası çok açık olan bir rüyadır. Senin çevrende hatalı, günahkar ve yanlış yollara düşen kimselerin varlığı anlamındadır. Bunlara şahit olacak, üzülecek ve mücadele edeceğin anlamında yorumlanır. Diğer ayrıntılar elbette sana özel yorumlanmalıdır. Ancak bu şekilde bir ders çıkarılabilir ve Allah’tan hayrını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İstavrit Balığı görmek (İmam Nablusi)

Eşsainş.
S.a Hocam; Rüyamda dükkanımı açmak için dükkanımın önüne geldiğimde dükkanımın tam girişine secadesini sermiş fakat kıblenin tersi istikamettinde namaz kılan yabancı bir kişi gördüm kendi kendime hadi burda namaza duruyorsun neyse de kıblenin tersi istikamette niye namaz kılıyorsun be adam diye kendi kendime düşünürken uyandım… Bu ne anlama geliyor hocam


Tohat
Ve aleyküm selam. Huzursuz olmanıza, işlerinizin rast gitmemesine ve ahiretinizi tehlikeye sokacak bazı hatalara ve yanlışlara adıma atacağınıza bu konuda dikkatli olup tedbirli olmanıza delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
s.a rüyamda küçük bir odada namaz kılmak istiyorum ama tam seccademi yazıcam zaman üç kapalı elinde seccadesi olan kadın giriyor kadınlardan biri normalde tanıdığım iki insanın birleşimi gibi o ortaya geçiyor diğer ikisi yanlarına. yanlardakiler kıbleye dönüyor ortadaki siyah örtülü tanıdıklara benzeyen kadın tam benim önüme geçiyor ve kıbleye ters şekilde ellerini kavuşturuyor ben kıble arkanda kaldı kaldı ters duruyorsun falan diyorum o da bana ben boyle kılıyorum diyor üzülüyorum ben namaz kılamıyorum bu arada uyandım


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya senin açından olumsuz değildir ama çevrende yanlış, hatalı ve hatta hak olan yoldan sapan kimselerin varlığına işaret olarak tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda dikkatli olmak gerektiğine dair bir uyarı gibide yorumlanabilir. Sende hayırlısını dile ve Allah’a havale et. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada İcat görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
S. A rüyamda kalabalık cemaat içinde adamın biri kıbleden ters namaz kılıyordu farkedip adama bağırmaya başlıyorum ve şeytansın sen şeytan diye bağırmaya başlıyorum taşlamaya başlıyorum sonra cemaatte adamı taşlamaya başlıyor . Çok etkilendim lütfen yorum yaparmısınız

Selamun aleyküm hocam rüyada ters namaz kılan bir erkek görüyorum cemaatle farkedip bağırmaya başlıyorum ters namaz kılıyosun sen şeytansın bizi kandırıyorsun şeytansın diye bağırmaya başladım taşlamaya dövmeye çalıştım cemaatte dövmeye başladı. İnsan kılığına bürünmüş şeytan olarak gördüm adamı bizi kandırmazsın diye bağırıyorum çok etkilendim hayır olsun yorumlarmısınız hayırlı cumalar.


Tohat
Ve aleyküm selam. Doğrudan seni alakadar etmeyen bir rüya olsa da dolaylı olarak etkilenebileceğini gösteren bir rüyadır. Hata yapan, günah işleyen ve bilerek yanlışlar yapan kimselere karşı dikkatli olman, kendinden uzak tutarak kendini koruman gerektiğini işaret eder. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


MUHAFIZ01
Selamın aleyküm ben rüyada namazımı kaçırmışım ama içimde biraz tereddüt ama emin bir şekilde kıblenin tersine olacak şekilde seccadenin öbür ucuna geçip namaz kılıyorum bunu daha önce yapmışım ve bunun benim geçen nemazımı geri getireceğini düşünüyorum ama niyet edip namaz kılmıyorum sadece kendim bu hal ve arzuda seccadedeyim


Tohat
Ve aleyküm selam. Hak yoluna olan düşkünlük ve istikrarında bazı değişimler gözleyebilirsin. Günahlar konusundaki hassasiyetin değişebilir, gireceğin bazı ortamlarda buna sebep olabilecek kişi ve durumlar gözleyebilir ve etkilenebilirsin. Ahiretin yerine dünyayı daha fazla düşünebilir ve fıtrata olan uygunluğunu kaybedebilirsin. Allah’a dayanmalı ve doğrudan uzaklaşmamak adına onun yardımını dilemelisin. Allah doğrusunu bilendir tabi.


Kayıtsız Üye
merhaba Mumsema ben rüyamda kalabalık ortamdaydim herkes farklı yerler doğru namaz kılıyordu bende olmaz yanlış diye kıbleyi aradım kıblede atın üstünde yeşil giyinmiş beyaz sakallı sarıklı biri vadi ama bu adam sanki kitaplarda olurya yaşlı adamlar aynı onun gibi güldü bana sen biliyordun burayı dedi sonra diğerlerinde ona doğru namazını kıldı

Okudunuz mu?  Rüyada Işık görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Allah’ın emir ve buyruklarında bazı aksamalar içine girebilir ve buna sevk edecek ortamlarda bulunuyor olabilirsin. Din üzere davranışlarda bulunman, etrafının yanlış davranışları karşısında etkilenmek yerine etkileyen rolünde olman gerektiğine, iradeni yüksek tuttuğun müddetçe hayırlı işlerde bulunarak Allah’ın sevdiği kullardan olabileceğine delalet etmektedir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Bugün rüyamda çok büyük bir camideydim 2 grup vardi 1. grup caminin uzak arka odasinda kıbleye gore ters yöne dönmüş namaz kılıyorlari ve onlari nedenini bilmiyorum ama cin olarak anlamıştım. 2. grup ise mihrap a göre sola dönmüş namaz kılıyorlardi ve neden kıbleye doğru dönmediklerine şaşırarak namaza duramadim ve uyandım bunun anlami ne olabilir


Tohat
Merhabalar. Bulunduğun çevre veya gireceğin çevrede imanı kuvvetli olmayan, hak ile batılı birbirinden ayırmayıp karıştıracak şekilde yaşayan kimselerin varlığına bu durumdan etkilenmemek için temkinli davranacağına, hak olan yoldan ayrılmayacağına, Allah’ın emrettiği ölçülere uymaya çalışacağına delalet etmektedir. Allah en iyisini bilendir.


rüyada kıblenin tersine namaz kılmak, rüyada kıbleye ters namaz kılmak, rüyada kıbleye ters durmak

Bu kategoride yer alan Rüyada insan kılığında cin görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada insanları kıblenin tersine doğru namaz kılarken görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.