Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada üç tane mezar görmek

Rüyada üç tane mezar görmek

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm değerli kardeşim ben rüyamda üç tane mezar bir tanesinde üstü kapalı ikisi açık olarak gördüm ve annemin yüzünü gördüm rüyamda ben ağlıyordum


Cevap: rüyamda üç tane mezar bir tanesinde üstü kapalı ikisi açık olarak gördüm,yorum

rana
ve aleykumusselam ve rahmetullah,

imam nablusiye göre…

KABRİSTAN

Rüyada kabristan görmek, vaaza, Kur’an okumaya, ağlamaya, ölümü hatırlamaya, korkmaya ve dünyadan alakayı kesmeye yorumlanır.

Bazen kabristan görmek, alim ve takva sahibi kimselere işarettir.

Rüyada kabristan görmek korkanlar için emniyet, korkusuz halde olanlar için de korkudur. Kabristanı görmek, korku ve ümide, sapıklıktan sonra hidayete dönmeye işarettir.

Bazen de kabristan ölüme yorumlanır. Zira kabristan ölülerin evidir.

Bazen kabristan, hapis kimseye yorumlanır. Çünkü ölü, kabrinde hapistir.

Ezan ile kabristana girdiğini gören kimse vaaz ve nasihatten anlamayan kimseye nasihat yapar. Sözüne kulak asmayacak bir adama iyilikle emreder. Cahil ve gafil olan bir kavim arasında doğrulukla şehadet ve hakkı ifaya çalışır.

Bilinen kabristanlar hak ve sabit olan bir iştir. Bundan dolayı, böyle bir yere nefsin iman etmesi için girdiğini gören kimse, girdiği o kabristandan iyilik ve hikmetle konuştuğunu ve tövbe ederek Hakk’a döndüğünü görse, hayırlı bir hizmete girer ve onda insaflı olarak hareket eder. O kabristana girdiğinde nefsini kötülüklerden menetmeyip ders almayan kimse, gafletle davranacağı bir hususta bulunur.

Okudunuz mu?  Rüyada tek ayağı üzerinde düşmeden dönmek

Kabristana girip ölülerin kemiklerini çiğnediğini gören kimse, bir tecrübe ve imtihandan geçirilir.

ÖLÜ ÜZERİNE AĞLAMAK

Rüyada ölü üzerine feryad ederek ağlamak, va’za yorumlanır.

Erkiklik ve dişiliği belli olmayan kadının ağlamasını işitmek, hiçbir halde iyi değildir.

Bir kimse rüyada bir yerde feryad edilerek ağladığını görse, o yerde değişiklik, kötü tedbir meydana gelir. Bundan dolayı da o yer halkının cemiyeti dağılır.

Bir kimse, bir ölü veya başka bir şey üzerine bağırarak ağladığını ve çok mahzun olduğunu görse, ferahlık ve mutluluğa yorumlanır.


Yorum: Rüyada üç tane mezar görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 tane mezar gördüm üstü kapaliydi hepsinin duasını yapacaktik ama köpek birisinin üzerine yatmisti tekbir getirirken uyandim sizce anlami nedir…


Yorum: Rüyada üç tane mezar görmek

arifselim
Ölümden ders almaya, duaların kabul olmasına ve maddi açıdan birilerine iyilikte bulunmak olarak tabir edilir. ayrıca iyilik işlemenize engel olan bir düşmanın olması şeklinde tabir edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada uçak görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda babamın üc tane ayrı mezarı var her biri ayrı yerlerde ben çok ağlıyor um ve incir ağacından incir topluyoruz bir bakıyorum düğün ben halay başına geciyorum herkes bir kafadan gidiyor çok karışık ama beni çok etkiledi bu rüya


arifselim
Bu rüya bir yatırımın veya bir emeğinin karşılığını kat kat fazladan alacağınıza ve hiç bir şeyin boşa gitmeyeceğine tabir edilir. Rüyanın geneli hayırlıdır. Kazanmaya, mutlu olmaya ve bolluğa alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda üç mezar yan yana gördüm en sondaki mezar da benimmiş. Kendi mezarımı gördüm.


arifselim
Mezar ve kendi mezarını görmek genellikle gören kişinin affolması için verdiği çabaya alamet eder. Bunu kendine göre değerlendirebilir ve bundan bir ders alabilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edildiğini görmek

Kayıtsız Üye
rüyamda 3 4 tane mezar cocuk mezari buyuk mezari gördüm sonra mezardan bir kiz 2 yaslarinda yuzu hala aklimda siyah orgulu sacli tombulca bir kiz mezardan cikardim bu arada (mezarlarda bahcede imiş ) kiz canlandi bizim akrabalari falanda gördüm kucagimda koşa koşa ambulansa yetistirdim kızı sonra kendi oglumu mezara gomduğumu gördüm ama oda ölmemiş canliymiş yabanci kadin vardi sonra 2 tane falan çok korktum rüyamdan halende etkisindeyim ruyami yorumlarmisiniz


arifselim
Bu rüya her ne kadar korku ve endişe verse de tam tersine yorumlanır. Gerçek hayatta düğüm haline gelmiş olan sıkıntılarına Allah’ın izniyle çözüm bulmaya ve ferahlamaya delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Ege
5 tane mezar gördüm sıra sıra açılmış ölü olan kişiler yenide ölüyor ve kömüyoruz mezarlarin üzeri acik mezarlikta kadinin biri annemle beni taşla kovaliyordu boş kanala girdik kactik


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin hoşuna gitmeyeceği şeylerin olacağına veya bazı gizli sırların ortaya çıkacağına tabir edilir. Bu rüya saklı şeylerin ortaya çıkacağı manasındadır. Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
3 mezar gördüm rüyamda. Biri annemin biri babamın biri de en küçük kardeşimindi babam 3 yıl önce öldü. Ben mezarlarının yanında ağlıyordum


arifselim
Allah babana rahmet eylesin. Bu rüya babanı özlemene alamet eder. Ayrıca bu şekilde mezarlar görülmesi insana ahiretini unutmaması ve hatırlaması için bir uyarı gibi kabul edilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


fani..
Es selamun aleyküm

Biz üç erkek kardeşiz..Rüyada Yaşadığımız memleketin ortasına insanların sık geçtiği önemli bir yere 3 eşit mezar kazılmış.Rüyamda kazılmış boş mezarların ortasında ağlıyordum..Sizce bu ne demek olabilir…Ben ve abilerim şuan hayatta
Allah razı olsun şimdiden


arifselim
Ve aleykumusselam kardeşim. Rüyada görülen boş mezarlar kişinin veya yakınları ile birlikte yalnız bırakıldığına ve desteğe ihtiyacı olduğu anlarda kimseden destek görmemesine alamet eder. Daima Allah’a havale etmek ve ondan hayırlısını dilemek en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Mbp
Rüyamda üç tane mezar yan yana gördüm üçünede solucan ve karıncaları içine girip çıktığını gördüm bu ne anlama gelir

Okudunuz mu?  Rüyada tapınak görmek ne demek

arifselim
Bu rüya iki şekilde yorumlanabilir. Birincisi çokça mal ve toprak sahibi olmak manasındadır. İkinci olarak ise, ölümü düşünmeye ve ahireti için hazırlıkta bulunmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda gökten 3 tane muzelerdeki tarihi mezarların bikaç yüz metre ötede ki evlerin üstüne düştüğünü gördüm sonra gökten kağıt yağmaya başladı üstümüze ben ve arkadaşim kağıtları toplamaya başladık onun elinde naylon poşetler de vardı kağıtlar beyaz ve gri renkti


arifselim
Bu rüyanın en açık yorumu kişinin günahlarının affolunması için verdiği çabaya işaret eder. Veya bu uğurda vermesi gereken çabaya ve tövbe istiğfarda bulunmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Muslım
Asselamu aleykum ben de röyamde 3 mezar gördüm ustu kara toprağdı gecen sana evladımı kayıb etım şimde hamileyım bu röyada benı etkılıyor içimde sıkıntı oluştu


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya tam aksine çok hayırlıdır ve uzun ömürlere işaret eder. Bu 3 mezar belkide uzun ömürlü üç evlat sahibi olacağına yorumlanabilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile, şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece ve sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

Kayıtsız Üye
Rüyamda 3 tane mezar altalta gördüm biri eşiminmis sanki eşim hayatta ama cezaevinde şuan, diğer ikisi de rahmetli kayinpederimin, ve eşimin rahmetli amcasınındi sanki. .. karanlıktı pencereden bakiyodum 3 mezar altalta dizili sırayla toprak da ıslakti. .korktum bu ne anlama geliyor
———-
Yorum için çok teşekkür ederim kardeşim bir kişi bana eşimi kaybedeceğim anlamına gelebilir diye söylemişti sen bir nebze olsa rahatlattin beni sagolasin senin açıklamaların tam olarak da şuan yaşadığım sıkıntılarım ben de eşimin ömrünün uzamasına yorup senin de dediğin gibi Rabbim den hayırlısını istiyorum tekrar teşekkür ediyorum


arifselim
Bu rüya sahibi için gerçek hayatta yalnız bırakıldığına, destek görmediğine ve bundan ötürü sorunlar yaşayarak canının sıkıldığına işaret olarak yorumlanır. Yinede gördüğün rüyanın hayrını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm.
Rüyamda iki tane birbirinin aynısı iki mezar gördüm. Arabca idi yazıları okuyamadım. Yeşil güzel bir yede idi.Ben ve kayınbaba kayınvalidem oraya çay içmeye gitmişiz..Çok güzel bir alan olduğu için. Mezarlar ordaydı.
Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada tekerlekli sandalye görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüya sahibinin iyi ve hayırlı olacak işlere yöneleceğine, güzel, huzurlu ve mutlu bir sürece girerek rahat edeceğine işaret olarak tabir edilir. Bu sayede iyilik etmeye ve başkalarına da yardımcı olmaya işaret olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sabaha doğru rüyamda 3 tane kazılmis boş mezar gördüm öyle mezara bakıyordum sonra elime kurgu alıp birini azda ben kazdım ve su koydum ve mezar içi su doldu ama biri dolmadı ne anlama geliyor…


Tohat
Duygu karmaşası içinde olduğunuza delalet eder. Yaşadığınız bu iç karışılıklık nedeniyle ister istemez insanlardan ve olaylardan uzak durma hissine kapılacak kabuğunuza çekilecek bir süre kafanızı dinleyeceksiniz. Tutunacak bir dal veya hayata bağlayacak bir amaç gereksiniminde hissedeceksiniz. Yine de en doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dedemin anaannemin dayımın ve tanımadığım birinin (rüyada tanımadığım biri ise onların kızıydı ama ne annem ne de teyzelerimin resmiydi) mezarlarının bir yerden başka yere nakledildiğini gördüm 4 mezarda yanası idi ve 4 nunde gençlik resimleri koyulmuştu mezarın baş taşına
Bu ne anlama gelir? Çok tedirginim resmini tanımadığım ya annem ya teyzelerim ola bilir 😔

Okudunuz mu?  Rüyada uçtuğunu görmek imam nablusi

Tohat
Etrafında sana yönelik olup gıybet eden birilerinin olduğuna işaret olduğu gibi arkadaş olan fakat sinsi ve içten pazarlıklı birinin olduğuna ve buna karşı gözünün açık olması gerektiğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada 4 mezar yan yana bende öyle mezarlara bakıyorum dua mi okudum yada ellerim önümde ilikli bakıyorum öyle durduğum yerden mezarlara en sağda ki mezarın ayak dibinden bekliyorum baktım en küçük erkek kardesim(üvey ) çocuklukta olduğu halde gördüm elimi attim başına olsaydım sırtımızı yürüdük çıktık uyandım o ara


Tohat
Tek bir anlam içermez. Bazı hatalar yaptığına ve bunlardan pişmanlık duyarak tövbe edeceğine veya hataların üstüne giderek pişman olacağın söz ve davranışlarda bulunacağına delalettir. Farklı yorumlayan alimlere göre ise dünyasını düşünüp mal mülk edinmek için yatırımlar gerçekleştireksin. Hakkıyla bilen Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada türbe görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda komşunun bahçesinde çalışıyordum evlerinin yanındaki odunluk gibi yere girdim üç mezar vardı .hala bitmemişti mezarlar yerden yüksek ve kapakliydi ilk mezarın kapağını kaldırdım boştu ustundede .hatırlayamadığım ama herkesin bildiği bir isim yazıyordu.ve o evin kadınının sıcak börek ekmek yaptığını gördüm.


Tohat
Çevrendeki insanlar tarafından yalnızlaştırıldığını, ruhen kendini yalnız hissettiğini ve buna bağlı olarak maddi ve manevi olarak zorluk çektiğini, ruhsal anlamda boşlukta olduğunun bir göstergesidir. Yaşayıp düşündüklerinin yansıması olan rüyanın tabiri bu şekildedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda teyzeme gidiyoruz teyzem bizden en küçük kızının öldüğünü saklıyor teyzem dinine düşkün biridir arkasından da yas tutmuyor diyoruz biz iki katlı evi var annemlerle ziyarete gidiyoruz teyzemin evinin önünde 3 tane yan yana küçük mezarlıklar gördüm teyzeme üzülmesin diye soramıyorum bile teyzem geldiğimizde durgundu ama sonradan gülümsemeye başladı babası ve annesi geldi kardeşleri abisi akraba olarak ailesinden herkes oradaydı ben kapalı bir bayanım balkona çıkıyorum ama kendimi siyah atletle buluyorum rüzgar esiyor belim felan açılıyordu dedem karşıma çıkıyor teyzemi soruyordu sonra eve giriyorlareı herkes mutluydu cenaze yok gibi ama ben teyzeme çok üzülüyordum bunu perşembe günü akşamı gördüm ve teyzem bnu cuma günü gördüysen seninle alakalıdır kafam sürekli bu rüyada anlamı nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

Tohat
Hayırlı günler. Kişinin geleceğini alakadar eden konulara yoğunlaşarak doğru ve isabetli kararlar vermek için düşünüp kafa yoracağına geleceğini geçmişinden daha iyi tesis etmek için uğraşacağına, bunun yanı sıra meneviyatına ve tesettürün e de gerekli olan ehemmiyeti vermen gerektiğine dikkat çeker. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada 3 tane boş mezar görmek, rüyada 3 tane mezar görmek, rüyada üç tane mezar görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada üç tane mezar görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.