Anasayfa
12 Temmuz 2023, 22:16
Gusul
Yönetici

Rüyada zevk suyu gelmesi ve gusül

Rüyada zevk suyu gelmesi ve gusül

Kayıtsız Üye
kardeş bugün gusül abdesti aldım ve sonra uzanırken uyuyakaldım rüyamda da sadece zevk suyu geldi ve sonra uyandım baktım cinsel organımda yaşlık yok sadece iç çamaşırımda ufacık bir ıslaklık var o da sidik gibi kokuyor kardeş yeniden gusletmem gerekir mi kardeş ne olur yardım et.

Okudunuz mu?  Kıbleye doğru gusül alırsam kabul olmaz mı ?

Cevap: Rüyada zevk suyu gelmesi ve gusül

DangeR
kardeşim sidik gibi diyorsun meni ve sidik farklı şeylerdir eğer meni olsaydı farkına varırdın ki eğer içinde bir şüphe varsa sen yinede bir güsül al şüpheli şeylerden sakınmalıyız.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm benim 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim:
1)Dokunma,düşünme veya bakma yoluyla sertleşen cinsel organdan gelen mezi gusül abdestini bozar mı ?
2)Ben gusle niyet edip sadece farzları ifa ederek gusül alıyorum,gusül bitince hemen ardından niyet ederek namaz abdesti alıyorum.Bu yaptığım yanlış mı ?Gusülde namaz abdesti almasak,sadece ağzı burnu bütün bedeni yıkayıp çıksak bu gusül kabul olur mu?

Okudunuz mu?  Erkek doktora muayene olan kadının gusül abdesti alması gerekir mi?

Şema
1- Mezi gusül bozmaz
2- evet gusül kabul olur

rüyada zevk suyu gelmesi, rüyada mezi gelmesi, rüyada zevk suyu gelmesi gusül gerekir mi

Bu kategoride yer alan Gusülden önce banyo yapsak Sonra gusül alsak sakınca var mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada zevk suyu gelmesi ve gusül Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.