Anasayfa
12 Nisan 2023, 13:07
missa2
Abone

Kürtaj yapıp pişman olanın tevbesi kabul olur mu?

Kürtaj yapıp pişman olanın tevbesi kabul olur mu?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar dinimizde bir kadının Kürtaj yapıp pişman olanın tövbesi kabul olur mu kısaca bilgiler verir misiniz ?


kürtajın affı, zina yapıp pişman olmak

mum
Kürtajın günahı affedilir mi?

Evet affedilir, affedilmeyen hiç bir günah yoktur. Yeter ki samimi bir tevbe olsun.
Kürtajdan Tövbe eden bir de gure kefareti ödemelidir.

Okudunuz mu?  Zafer ile ilgili kompozisyonlar

Cevap: Kürtaj yapıp pişman olanın tevbesi kabul olur mu?

Kayıtsız Üye
Sadece nisa suresi 93. Ayeti okuyun


Cevap: kürtajın affı, zina yapıp pişman olmak

Kayıtsız Üye
gurre verme imkanı kalmadıysa, yani, o insanalara ulaşmak mümkün değilse, hayatta olsalar dahi şu anda evli oldukları için bu sebeple iletişim kurmak çok sakat olaylara sebebiyet verebileceği için illetişim kurup hajk sahiplerine verilemiyorsa ne yapılabilir. Bir ihtiyaç sahibine gurre verip işlenen cinayet ve işlenen zina suçu için affedilmek mümkün müdür?
Allah çok bağışlayıcıdır. Fakat bu işi yapan arkadaş çok korkuyor şimdi Allahtan. ahiretten ümidi azaldı, katillerle aynı yere koyacak rabbim diye ağlayıp duruyor. Ne yapsak bu çocuğu da ahiret günü için bir ümidi olsa.

Okudunuz mu?  Eşim mi Ailem mi

Kayıtsız Üye
Okuduk ayeti. Yani kürtaj yaptirdiysa tövbe etmesine de gerek kalmamış. Şimdi den sonra gavur olarak yaşasın Allah dan ümidini kessin ve kendini cehenneme direk olarak görsün öyle mi? Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir müslüman anlayışıdır ya? Sen Allahın rahmetinin bekcisi misin be ey adam. Allah şirk hariç istediğimi af ederim diyecek sen gerek yok sen cehennemliksin diyeceksin. Allah seni de bütün Müslümanların küçük büyük her günahını af etsin

Okudunuz mu?  Hıristiyan mezarlığına Müslüman gömülebilir mi?

Kayıtsız Üye
Ben 16 yaşında hamile kaldım isteyerek çocuğum olacaktı zorla 3 aylıkken aldırdılar vede ben pişmanım yaşasaydı 3 yaşında bir oğlum olacaktı ama ben çok pişmanım ben günah mı işledim vede sürekliacı mı çekeceğim acaba


Kayıtsız Üye
Ayeti okuduktan sonra tamamen affedilme umudumu kaybettim. Gercekten dediginiz doğru mudur, Allah affedermi beni. Vicdan azabi sucluluk duygusu beni mahfetti, yasama sevincim kalmadi.

Okudunuz mu?  Hz Ömer peygamberliğin kaçıncı yılında müslüman oldu?

Kayıtsız Üye
Ben 19 yasindayim 15 gunluk bebeğimi eşim kayinvalidem ve görümcem zorla aldirdilar ilk bebegimdi simdi ise her saniyem tevbe ederek geciyo fakat icim yaniyo uykularimdan aglayan bebek sesiyle uyaniyorum gozumun yasi hiç dinmiyo sürekli suclu hissediyorum kendimi eşim görümcem ve kayinvalidem vebali bizim diyo ama ben hiç rahat deilim bir daha bebek yapmaya dahi cesaretim yok vebali günahı bana varmidir ?

Okudunuz mu?  Sabah namazı - şeytan mı ? nefis mi ?

mum
Hepiniz günahta ortalsınız ama bebek gerçekten 15 günlük ise dinimizde şekillenmediği için vebali yoktur.


kürtajın günahı affedilir mi, kürtaj günahı nasıl affedilir, kürtajın günahı nasıl affedilir

Bu kategoride yer alan Mezi meni vesvese başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kürtaj yapıp pişman olanın tevbesi kabul olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.