Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:45
missa0
Abone

Erkeklerin kaşlarının ortasını aldırmaları caizmidir?

Erkeklerin kaşlarının ortasını aldırmaları caizmidir?

Kayıtsız Üye
bu soruyu çokca soran olmuş fakat hernedense kadına ait cevaplar verilmiş oysa günümüzde bir çok erkek bu konuda muzdarip alay konusu oluyor buna bir cevap bulmak lazım


Yorum: Erkeklerin kaşlarının ortasını aldırmaları caizmidir?

Omer Faruk
Bununla ilgili yasaklayıcı, haram kılıcı bir ayet yoktur. Ancak bu noktada tek yasaklayıcı konu Rasulullah’ın bahsettiği kadınlara benzemeye çalışma tehlikesi olabilir. Bu durumda caiz değildir. Maalesef internette erkek olup kadın gibi kaşlarını alan dudaklarına boya süren insanlar var. Bunlar gibi olmak kesinlikle fıtratı değiştirmektır, yasaktır. Ancak alay söz konusu ise alay edilmeyecek düzeyde kaşları düzeltmenin hiçbir mahsuru yoktur.

Okudunuz mu?  Hicretin nedenleri nelerdir?

Erkelerin iki kaş arasını alması

Bu kategoride yer alan İslam'da sakal bırakmanın hükmü nedir ? farz mıdır sünnet mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Erkeklerin kaşlarının ortasını aldırmaları caizmidir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.