Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:47
sizden6
Abone

Gusül abdesti almadan önce vücutta kanama

Gusül abdesti almadan önce vücutta kanama

rmary123
Öncelikle Selamın Aleyküm dostlarım.
Ben gusül abdesti alıcaktım ve tam o sırada vücudumda küçük bir kanama oldu ben aldırış etmeyip gusül abdestini almaya başladım sizce kabul olmuşmudur? tereddütteyim


Cevap: Gusül abdesti almadan önce…

Ehfiya
ve aleykumusselem ve rahmetullah…

Okudunuz mu?  Takke Takmak

Değerli Kardeşimiz;
Kanama gusül abdestini bozmaz ancak namaz abdestini bozar…

Hayırla kalın…


Cevap: Gusül abdesti almadan önce…

rmary123
sağol kardeşim teşekkür ederim.


Yorum: Gusül abdesti almadan önce vücutta kanama

Kayıtsız Üye
Banyo yaparken bir yerimi kanattim ve bu kan durmadı ve bende gusül abdesti almak zorundayım oraya peçete ile bastırıp gusül abdesti aldım orayada mesh yaptım abdest gereği,acaba gusül abdesti kabul oldu mu

Okudunuz mu?  Burnum hemen hemen her gün tıkalı oluyor, Gusülde sorun yaşıyorum, tuzlu su veya sprey deniyorum SAKINCAlı MI ?

mum
Guslünüz geçerlidir, kan akması gusül almaya engel olmaz.

Bu kategoride yer alan Allaha sen affetsen ben affetmem demenin hükmü nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti almadan önce vücutta kanama Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.