Anasayfa
24 Ocak 2024, 5:20
missa6
Abone

Playstation 3 salonu açmak caizmi

Playstation 3 salonu açmak caizmi

Kayıtsız Üye
Playstation 3 cafe açmak burda oynanan futbol araba yarışları dövüş gibi oyunları oynamak ve burdan gelir elde etmek helalmıdır

Google’ ye Playstation kafe açmak caiz mi yazdım. Bütün sayfalarda aynı cevap var neden kendi görüşünüzü yazmıyorsunuz her sayfada aynı cevap ben müşterinin cebinde kaç parası var bilemem ki adamın namaz kılıp kılmadığınıda bilemem salonda saat var zaten oyunun zamanını kendiside ayarlaya biliyor o namazı kaçırıyorsa Allah la onun arasında bir şey olmuyor mu yani ben zorla oynatmıyorum oyunu.

Okudunuz mu?  Çifte minareli medrese kim yaptı?

Yorum: Playstation 3 salonu açmak caizmi

arifselim
Bu tür oyunların içeriğini tamamen helal ile oluşturacağından emin olamayacağın bir gerçektir. Bu oyunları oynayan ve oynatan bir çok kimse tanıyoruz. Maalesef esas olarak çeşitli fetvalara göre açıklamaya çalışabilirsin ama ne yapaparsan yap bizim bildiğimiz kadarıyla asla şüpheden uzak değildir ve biz asla öyle bir yeri çalıştırmayı tavsiye etmiyoruz.

Okudunuz mu?  Babam beni zorla evlendirmek istiyor

– Bu işte genel anlamda para ve zaman israfının olduğunu asla kimse inkar edemez.
– Bu oyunların hastalık haline geldiğini ve hatta günümüzün en tehlikeli alışkanlıkları arasına girdiğini de herhalde söylemeye bile gerek yoktur.
– Oyunların içeriği fuhuş, şiddet, alkol, uyuşturucu ve haramlara teşviklerle doludur. Elbette hepsi için geçerli değildir ve gayet faydalı oyunlarda vardır.

Okudunuz mu?  Zina günahından kurtulmak için ne yapmak gerekir?

playstation işletmek haram mı

Bu kategoride yer alan Gece yarısı ezan sesiyle uyanmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Playstation 3 salonu açmak caizmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.