Anasayfa
7 Mayıs 2021, 20:22
Namaz
Abone

Farz ve nafile namazda fatiha dan sonra istediğimiz kadar zammı sure okuyabilirmiyiz

Farz ve nafile namazda fatiha dan sonra istediğimiz kadar zammı sure okuyabilirmiyiz

O.DEMİR
Farz ve diğer namazlarda fatiha suresinden sonra istediğimiz kadar zammı sure yada kurandan ayetler okuyabilirmiyiz cevap alırsam minettar olurum şimdiden ALLAH’ın rahmeti bereketi üzerinize olsun İnşaALLAH.


Cevap: Farz ve nafile namazda fatiha dan sonra istediğimiz kadar zammı sure okuyabilirmiyiz

imam
Farz veya nafile namazda dilediğiniz kadar süre okuyabilirsiniz. Bakara süresi ali imran süresi gibi uzun sureleri bile okuyabilirsiniz

Okudunuz mu?  Çok Namaz borcu olan kişiler bu borclarını nasıl kaza etmeledirler ?(20 yıl borc)

namazda istediğimiz sureyi okuyabilirmiyiz, namazda istediğimiz sureyi okuyabilir miyiz, namazda istediğimiz ayeti okuyabilirmiyiz

Bu kategoride yer alan İçki içince insan kırk gün boyunca dinden çıkıyormuş duaları,namazları kabul olmuyormuş doğrumu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Farz ve nafile namazda fatiha dan sonra istediğimiz kadar zammı sure okuyabilirmiyiz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.